מ-ה-מ-ם-!

אליתוש

New member
מ-ה-מ-ם-!

וואי איזה מותקים הם... אבל אלחנדרו נהיה טיפשון כזה... קצת ילדותי, הוא השתנה בבת אחת מלא... אז זה קצת מוזר. בכל מקרה אני רוהצ להזכיר לכם שזה ממש לא הולך להיות הסוף... דברים הולכים להסתבך... מעניין מה כבר יכול לקרות... אבל תזכרו שאמרתי!!! יומקסים לכולם!!

חניניתה

New member
כמה נשיקות היו היוםםםםםם

מסכנה פרננדה.. כן, בטוח הולך להסתבך עכשיו ובגדול!

אליתוש

New member
ברור שיהיו מלא נשיקות!

סוף סוף רואים קצת נשיקות לא גנובות בסדרה הזאת!!! חחח

אם כבר שירשור על הפרק..

תקציר פרק 83
פלומה ואלחנדרו מתנשקים ומודים באהבתם. פרננדה מעוניינת שפלומה תיסע לחו"ל כי היא רוצה להפריד בינה לבין אלחנדרו. להקת הבנות זוכה במבחן הבד של ג'רי וואטסון. אורלנדו נחוש בדעתו למצוא את אמו של מאורו. צ'ריטו מוזמנת לארגן מסיבת יום הולדת כליצנית והיא לוקחת את מאורו איתה. רוזי חוזרת והיא מחפשת את הקטור. בכוונתה להתלונן עליו על גניבה ופיתוי קטינה, אבל כרמן מנסה להרגיע אותה. פרננדה מגיעה בהפתעה לביתה של טרסה. פלומה ואלחנדרו מבלים יחד בפארק.
תהנו

אליתוש

New member
בובה אני קצת מרחיבה ברשותך....

פלומה ואלחנדרו מספרים לטרסה על התכנית שלהם בקשר לגונסלו ופרננדה. הקטור מציע לרוזי לפתוח עסק עם הכסף שיש לה, אך היא לא מעוניינת. הוא שולח אותה לגנוב מחנות ורוזי נתפסת בשעת המעשה. פרננדה מגיעה לפאב וגונסלו מנסה להתחיל איתה. היא מתקשרת לבדוק מתי אלחנדרו מגיע. הקטור יושב במזנון המכללה ומרגיש חופשי להגיש לעצמו. רוזי מתקשרת אליו כדי להודיע לו שנתפסה, ומבקשת שישיג לה עורך דין. הוא ממליץ לה להתקשר להוריה וכך לחסוך את הכסף שיש לה. ביאטריס מספרת לכרמן על ההצעה של ג'רי והיא פוסלת את העניין. פרננדה קולטת שגונסלו מנסה לחזר אחריה ומציעה לו לחזר אחרי פלומה. הקטור מתחיל לצאת עם אנה. טרסה לא מסכימה עם התכנית של פלומה וחושבת שעליהם לספר לפרננדה את האמת. פרננדה שואלת את אלחנדרו על רגשותיו כלפי פלומה.

אליתוש

New member
אוי לא!!!

מי שלא רוצה לדעת מה יקרה שלא תקרא!!! אני מה זה מצטערת אם היא כבר קראה! פשוט התבלבלתי בין בתקצירים... וזה תקציר של פרק בעוד שבוע.........

danina the 1

New member
יהיו מלא נשיקות...

ואוףףף צריך לחכות עכשיו עד יום ראשון בשביל לראות מה יהיה עם פרננדה... היא הרי מחכה לאלחנדרו בבית... מעניין אם הוא יפרד ממנה בפרק הבא... ובטח שהולך להסתבך..!!!!!

אליתוש

New member
וואי צודקת....

אני מנחשת שאלחנדרו יחזור הבייתה ובגלל שפלומה אמרה שהיא הולכת לעשות מקלחת ולהתאגן קצת אז הוא יחזור לבד לבית שלו ולא עם פלומה שתעזור לו עם פרננדה!! אווף ואז בטח היא תתמרן אותו ככה שהוא לא יצליח להיפרד ממנה והכל יילך וייסתבבךךךךךךךךךךךךךך

למעלה