מ ה ל ע ש ו ת ?עזרה!

מ ה ל ע ש ו ת ?עזרה!

יש לי בעיה רצינית! מראש אני מודיעה שאם אני נשמעת שחצנית או משהו רע בסגנון זה רק בגלל שאני אומרת דברים ישר מהלב.. אוקי אז כבר עברה יותר מחצי שנה שלא היה לי אף אחד. בסדר בסדר יש אנשים שיגידו - אז מה? לי כבר שנתיים! או להפך- מה?!?! לי יש כל יומיים מישהו חדש! לא קשור- אני במצב מאוד לא נעים שכל בן שנראה לי חמוד ואני נדלקת עליו, כשמתברר לי לי שהוא רוצה מאוד אז אני נסוגה אחורנית, ממציאה תירוף על חיסרון שבו ועוזבת אותו. (וקורה המון אבל פשוט המון שבנים אומרים שאני משחקת איתם) נמאס לי! נמאס לי שאין לי אף אחד! ת`אמת, אבל את כל האמת אני יכולה להשיג הרבה בנים. אבל כל בן שאני מתקרבת אליו , אני מרגישה שאם אני אלך עליו, זה סתם יהיה מתוך התפשרות ולא בגלל שאני באמת רוצה! זה גם קטע של אתגר- לראות אם אני יכולה להשיג אותו ואז לא לרצות אותו יותר. אני שונאת את כל זה בעצמי ואני לא יודעת איך למצוא מישהו ולהישאר איתו הרבה זמן. (יש לי היסטוריה ארוכה של קשרים קצרים מאוד, למען האמת לא היה לי קשר שארך יותר מחודשיים לצערי הרב..) מ ה ל ע ש ו ת ??? אם יש לכם הצעה\הערה\הארה\מסקנה\רעיון\נסיון או כל דבר שהוא - תגיבו. נילי מתה עליכם

בלאונט

New member
עזים - רק עזים

אהה, בעיה נפוצה? ת`אמת, אני בחור די בודד מאז ומתמיד. היו קטעים פה ושם אבל לא משהו ממוסד מספיק, לא משהו ממשי, לא משהו. ולכן, אני גיליתי את העם הנבחר - עזים! רובן שוות! אוקיי, אז הן לא חכמות כלכך, אבל לפחות הם לא יספרו לחברות שלהם - וגם יש להם הרבה מאד עתינים. אז אני מציע לך לחשוב על הכיוון הזה. עיזים זה העתיד. חזרו אחרי: עיזים זה העתיד.

e-shfiyut

New member
לא יפה.... היא שאלה שאלה רצינית...

לדעתי הבעייה שלך היא לא בעייה... לי היו כמה קשרים חלקם דיי מוצלחים אבל מנסיון... הכי טוב לבד... לפחות בקטע זה של החיים... מה את צריכה את כל הלחשוב/להתחשב/להראות אהבה... לדעתי זה מיותר... ואם את בכל זאת רוצה אז תפתרי לעצמך את התסבוכת ותחליטי כבר על מישהו והנה לך קשר... לירן

חתולית

New member
בלאונט - אתה ענק!

בלאונט יש לך ראש של... עז?! הצחקת לי ת`נשמה, גם אני אוהבת עיזים! לא, עכשיו בקטע רציני, עיזים הן באמת חיות מתוקות ויש לי אחת בקיבוץ של חבר של אחותי והיא מה זה מתוקה... למען האמת זה עז, ואנחנו בדרך לחופה!!!

goldy

New member
זה פשוט: כל עוד לא

תחשבי שאת הולכת להתחתן איתם, יהיה לך מישהו. את רוצה אחד שאת יודעת שזהו, ולפי דעתי את פשוט מקדימה את זמנך, ולמה הכוונה: את לא הולכת להתחתן איתם. זה נמצא לך בתת-מודע, ובגלל זה את ``משחקת עם בנים``. את אומרת שאת יכולה להשיג כל אחד, ואולי בגלל זה את שמה יותר דגש על האתגר מאשר על הקשר עצמו. לפני שאת מתחילה עם מישהוא עשי עליו בעצמך עבודת תחקיר קצרה כלשהיא, כדי לגלות אם הוא שווה את המאמץ בכלל. אם תראי שהוא שווה, אז תנסי בהתחלה רמזים וכו`, ולא ישר. אמרי לעצמך שאת רוצה קשר איתו (לא משנה מה סוג הקשר) ולא רק להשיג אותו. אם תחשבי רק על ``אני משיגה אותו ואחרי שניה זורקת אותו`` אז זה באמת מה שיקרה ושוב תמצאי את עצמך בבעיה הזאת. מקווה שעזרתי, גולדי

וואלה גם אצלי זה ככה...

ז``א לא כ-ל הבנות יכולות להפוך לחברות שלי, אבל יש לי כישרון בלקלוט בנות שנדלקו עלי, אפילו אם הן בחיים לא היו אומרות לי את זה בפרצוף. הבעיה היא שמשום מה כל בת (גם אחת מדליקה ביותר) שמתחילה איתי, ישר מכבה אותי. אין לי מושג למה, בעצם אולי כן, פשוט כי אני קצת מזוכיסט כזה ואוהב אתגר לאו דוקא בנות שמתרפקות עלי. אולי פשוט כי אף פעם עוד לא התחילה איתי בת שממש נמשכתי אליה. אולי כי תנאי ראשון למה שאני מחפש בבנות הוא שהן לא תתחילנה עם בנים (שזה די ילדותי אבל גם אני כזה אז זמשיש). אולי כי עוד לא פגשתי אותך... הרבה אוליים, תבחרי את הכי מתאים ותגיבי בקשה. פושע.

בלאונט

New member
ההפך מחרא

אהה, אני מבקש מכל הבנות בחצי הכדור המזרחי להתעלם מדבריו של פושע מחשבתי. למרות שבדרך כלל אני מסכים עם טיעונייו הדוקרניים הפעם אני חושב שדרכו של פושע מחשבתי הינה פשע חברתי (אההה, משחק מילים) ואם אכן תעקובנה אחרי הדפוס אותו פושע מחפש הרמה הסוציו-פסיכולוגית בארץ תרד לשפל המדרגה. אני רוצה לספר לך על תסביך ``אדם``. איש, בשם אדם לצורך העיניין, אשר נראה ממש נחמד, חכם, מצחיק, רומנטי, סקסי ועוד כל מיני תכונות מוזרות שמעניינות אותכם מגיע למצב מקרי ביותר של בדידות שנובעת מחוסר זוגיות לאורך זמן - אני חוזר, באופן מקרי לחלוטין. אדם, מתחיל להלחץ ומנסה להתחיל עם בנות, אך הוא בהחלט מפגין את הפניקה שלו מבדידות נצחית ולכן משפיע על אותן בנות-זוג פוטנציליות להתרחק מהבחור המאד מעורער שהוא. בתוך זמן קצר אדם עובר למקום שאין ממנו חזרה: הוא מכריז על אהבתו ליותר מארבע נשים שונות בשבוע. כל מי שנראת נחמד. כל מי שאומרת לו שלום. שוב, הוא בחור די נחמד. אבל יש עוד אלפים כמוהו. הסיבה? בנות פסיביות - תתחילו לזוז. זה לא שאתן אטרקציה גדולה כ``כ גם ככה, אז תעבדו בשביל הרווח.

goldy

New member
נראה אם הבנתי נכון:

מה שהתכוונת הוא שכאשר בן מסויים אומר לבת את מה שהוא חושב עליה, והיא לא שמה עליו, היא לא תגיד לו לשתוק, אלא תגרום לו להמשיך לדבר כך, כי הוא מנפח לה את האגו! אבל!!!!!!! אם הוא יפסיק לדבר אליה האגו שלה יפסיק להתנפח וזה די יפגע בה (בנות נוטות ליותר רגישות) ואז היא תעשה את עצמה כאילו איכפת לה ממנו, והוא ימשיך, האגו שלה יחזור להתנפח ואז היא שוב תחזיק אותו קצר, הוא יקלוט, יפסיק וכך הלאה והלאה. הבנתי נכון?

אוווף, זה כל כך נכון!!

איך יוצאים מהמעגל הזה? כשמישהו לא אוהב- נמשכים אליו. ברגע שהוא אוהב- לא רוצים אותו יותר. כשהוא שוב לא אוהב, (לפעמים אפילו כי הוא סבל דחייה מצידנו), פתאום אנחנו שואלים את עצמנו, אם הדחייה הזו בכלל היתה במקום, תוהים אם אנחנו לא מפסידים אותו. אבל קודם, קודם, לא רצינו אותו בכלל! מה עושים? איך יוצאים מזה? זה נורא. איך אפשר להתאהב ככה? אולי עדיף בלי אהבה?.. תענו לי, אני בבלגאן. דולצינאה.

קצת סדר בבלגאן

את מדברת פה על אנשים שלא נמשכת אליהם מלכתחילה, אז מה הבעיה?! פשוט אל תתייחסי אליהם. אם את אוהבת מישהו זה מה שחשוב. אם לא, אז אין פה בכלל נושא לויכוח. נמאס לי לסיים כל הודעה בפושע.

לא נכון

דיברתי על אנשים שאני נמשכת אליהם בהתחלה, רק כשאני חושבת שהם לא רוצים אותי. ברגע שהם רוצים, זה מאבד את המטרה. אני מצטרפת למרד, לא מסיימת ב``דולצינאה``. (אפשר לפתח פה איזה מרד-פורום קטן, הא?... אני טובה בזה.)

goldy

New member
זה פשוט:

אנשים מושכים לא משקיעים ב``התחלה``. הם לא מתחילים עם ה``מטרות``, ה``מטרות`` באות אליהם. אם האנשים האלה ישקיעו, ויישכחו לרגע, למרות שזה מאוד קשה, את ה``אני שווה מיליון דולר`` אז הם יוכלו לדעת בוודאות אם ``המטרה`` שווה משהו, ולא יתלבטו.

חתולית

New member
דולצי דולצי דולציאנה

דולצי הכבשה כפרה עליך גם את התחלת? מה זה הקטע שכולם פה פסיכופטים? דולצי פולצי ונעמי או נטלי או מה שמה ופנחס גם! כולם פה חולי נפש, אני מתחילה להשתגע! בבקשה שמישהו יגמול אותי מייסורי (חוץ מבלאונט שכבר עשה את זה) ויגיד משהו מצחיק או טוב או בסגנון!!! חתולית.

goldy

New member
למה שבנות לא יתחילו עם בנים?

הן עושות את העבודה הקשה ואתה אומר להן את מה שהן רוצות לשמוע. אין פשוט מזה, הלוואי עליי...

חתולית

New member
זה גובל בבעיות נפשיות

הי נעמי או נטלי או איך שלא קוראים לך! הבעיה שלך היא בעיה נפשית - לא, אני לא משחקת אותה פסיכולוגית. את פשוט מופרעת, מה זה הקטע הזה שאת לא יכולה להישאר במערכת יחסים קבועה? אז את סתם פוסטמה שאף אחד לא מספיק טוב בשבילה. לי היו כבר מליונים של חברים שחלק באמת לא היו טובים בשבילי אבל לא שיחקתי אותה יותר טובה מהם ולא מסוגלת להישאר איתם - פשוט אמרתי שהקשר לא מתאים לי ושלום על ישראל! אז או שאת פוסטמה או שאת מחפשת נפש תאומה וכל מיני שטויות כאלה - אבל בקצב הזה לא תמצאי חתן.

למעלה