מ=ד=ה=י=מ=ה!..

limush1

New member
מ=ד=ה=י=מ=ה!..

מממ...היי.. טוב אז ככה..היום ראיתי את הסרט "בקול גדול" שהוא סרט מדהיםםםםםםםם!! הילארי היא פשוט מדהימהההההההההההההההההההההההההההההההה!!! אתם פשוט לא מבינים איך היא ריגשה אותייייייי! בכיתי איתה צחקתי איתה ואפילו מחאתי לה כפייםםםםםם!!...היא מדהימה!!! הקול שלה פשוט מדהים ויחודי והיא משחקת מצוייןןןןןן!! ממש האמנתי להההההההה!! ובחיים לא התרגשתי ככה בסרטטטטט!! אתם לא מביניםםםם!! פשוט ישבתי שעה ו-40 דק' מרותקת ומנותקת מהעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!...זה לא שלא הכרתי את הילארי..אני יודעת שהיא מדהימה ראיתי בליזי מקגוויר..אבל פה זה היה פשוט יוצא דופןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!.. בקיצור התאהבתי בההההה!!... אתם יכולים פליז לעזור לי ולתת לי קצת פרטים אישיים עליה על הסרטים על השירים..(כמו תאריך לידה גיל ו...)!! אני אודה לכם מאודד מאודדדד!! אני בטוחה שכולכם כבר ראיתם אבל למי שעוד לא יצא לו...הסרט הזה מומלץ בצורהה מפחידהההההההההההההההההה!!:]] לאב...לימור..:]

nofnof12

New member
או.קי אז ככה: ../images/Emo121.gif

השחקנית והזמרת הצעירה הילארי (אן) דאף הכירה את חיי התהילה והזוהר במהרה לאחר השתתפותה בסדרה ליזי מקגוויר שגרפה הצלחה רבה. ולאחר סידרה זו, ההצעות לא איחרו להגיע. הילארי, שידועה בכינויה "היל", נולה ב28.9.87, בהוסטון שבטקסס להורים סוזן ובוב אבל כעת, היא גרה עם הוריה ואחותה בלוס אנג'לס. בגיל מוקדם, גיל שש, הילארי החלה לפתח את כישרון הריקוד שלה ולמדה בלט, הילארי הופיעה בהצגה "מפצח האגוזים" וככל הנראה, משם נבע החשק, השאיפה והרצון לשחק. לאחר מכן, היא עשתה פרסומת טלוויזיה קצרה. ב1994 היא שיחקה בתפקיד אורח בתקוות של שיקגו [שיקגו הופ]. ב1998 הילארי שיחקה בסרט "כשכספר פגש את וונדי" היא שיחקה שם את תפקיד וונדי המכשפה הצעירה. בשנת 99 הילארי גילמה תפקיד ב"אספן העצמות". לאחר מכן, הילארי תפסה את הדמות הראשית בסדרה "ליזי מקגוויר" וגילמה את ליזי. הסדרה שהיא בעצם קומדיה מצחיקה שמיועדת בעיקר למתבגרים אך גם לשאר המשפחה, גרפה המון רייטינג והצלחה, והילארי נעשתה מוכרת יותר. הסדרה מלווה בדמות מצויירת, שעוזרת לנו לפענח את מחשבותיה של ליזי באופן משעשע. אחר כך, הילארי לוהקה לתפקיד בסרט "החניכה קלי" שהגיע לרייטינג גבוה מאד ששודר בכבלים. ב2002 היא עשתה הופעה קטנה בקומדיה "הטבע האנושי" וגילמה את לילה הצעירה. לאחר תפקידים אלו, הילארי החליטה להתמקד קצת יותר במוסיקה ובשירה שלה. היא החלה לכתוב ולשיר שירים למן פסקול של סרטים ולהקליט ב2002 את אלבום הקריסמיס. ב2003 יצא הסרט "ליזי מקגוויר ממריאה לרומא" שגם הוא, גרר אחריו אלפי ניצוצות של הצלחה. כמה חודשים לאחר מכן, החוזה של הילארי עם דיסני נגמר, והיא נאלצה "לעזוב" את התפקיד של ליזי ופנתה לקריירה משלה שהתבססה על מוזיקה ומשחק באופן עצמאי. ביום הולדתה ה16, לאחר ההתפתחות העזה של במוסיקה אחרי שתם החוזה שלה עם דיסני, היא הוציאה את הדיסק הראשון שלה "שינוי צורה" שגם הוא, נחל הצלחה. באותו הזמן, היא צילמה מספר קליפים מדהימים: Come clean, so yesterday, our lips are sealed ועוד.. אחר כך, הילארי נסעה לסיבוב הופעות שכלל את הדיסק שלה, סיבוב ההופעות לווה בהצלחה רבה בקרב המעריצים שלה. ואז, הילארי החלה לצלם עוד כמה סרטים פופולריים: "12 במחיר 1", "סיפור סינדרלה", "הרימי את קולך". סיפור סינדרלה והרימי את קולך יצאו ב2004 ו12 במחיר 1 ב2003. כל הסרטים הצליחו מאד. לקראת יום ההולדת ה17 שלה (אחרי שהתקיימה הפסקה קטנה בצילומי הסרט "האיש המושלם") הילארי התפנתה לאלבום השני שלה, לדיסק השני בעצם, שנקרא על שמה "הילארי דאף", והוא יצא בדיוק מתי שיום הולדתה חל לחנויות. לאחר מכן, יצאה לסיבוב הופעות שכלל שירים מ"שינוי צורה" ומ"הילארי דאף" לסיבוב הופעות זה התלוותה אליה אחותה היילי. במהלך הזמן הילארי התחילה להופיע בעיתונים רבים ובמגזינים שונים, החלו להיפתח עליה אתרי אינטרנט שונים וגם היא החלה בג'ובים קטנים ומדהימים של דוגמנות. בקיצור- הילארי היא הדבר האמיתי. כיום, הילארי עובדת מאד קשה, על סרטים מדהימים וחדשים שכבר ניתן להרגיש אותם קרבים ובאים, ועל אלבום שלישי. אנחנו מוכנים, ואתם? לקוח מהאתר- hil-d.up.co.il

limush1

New member
ווואיייייייי!!תודה רבה רבהההה!!

תודההההההההההההההההההההההההה!! עזרת לי מאודדדדדדד!! מואההההההההההההה!

NATALI 11

New member
יש לי עוד כמה דברים חשובים להוסיף..

נדמה לי שהיל הוציאה כבר את האלבום השלישי שלה לא? כי חברה שלי אמרה לי שיש לה את 3 הדיסקים שלה.. ולא מהארץ.. ושחכת להוסיף שהילארי מעצבת בגדים ויש לה חברה משלה שקוראים לחברה:stuff by duff ז"א שהיל גם שחקנית,דוגמנית,וזמרת והיא מעולה בהכל!! ובנוסף לכך היא מייצרת בגדים.. פשוט מושלמתתת! טוב מקווה שעזרתי.. ביי מנטלי!

למעלה