חומר למחשבהמ בחן חוזר
במידה ונערך מבחן חוזר לאחר שנה (במסגרת ערעור), האם נבחנים באופן יחידני או שמא בקבוצות? האם זה מבחן שנערך יחד עם שאר הנבחנים מביה"ס אןו במרכז? האם המבחן של כיתות ג' ומבחן חוזר שנערך ב-ד' הנו אותו מבחן?
זה ממש תלוי איך מציגים את זהחומר למחשבה
מדוע להעמיד ילד שלא עבר בשלב הראשון למבחן חוזר? מה הילד ירגיש אם לא יצליח לעמוד בשנית במבחן? איך יתמודד הילד מבחינה רגשית עם ציפיות הוריו אם לא יעמוד בהצלחה במועד ב' העמידה בקריטריונים או אי העמידה בהם, לא מעידה דבר על אישיות הילד ויכולותיו, קל וחומר לא תעיד על הישגיו העתידיים. ניתן לקדם את הילד גם ללא קשר למסגרת המחוננים. אן
יהיו בטח עוד הרבה מבחנים בחיים שלוחומר למחשבה
מדוע להעמיד ילד שלא עבר בשלב הראשון למבחן חוזר? מה הילד ירגיש אם לא יצליח לעמוד בשנית במבחן? איך יתמודד הילד מבחינה רגשית עם ציפיות הוריו אם לא יעמוד בהצלחה במועד ב' העמידה בקריטריונים או אי העמידה בהם, לא מעידה דבר על אישיות הילד ויכולותיו, קל וחומר לא תעיד על הישגיו העתידיים. ניתן לקדם את הילד גם ללא קשר למסגרת המחוננים. אן
אני עשיתי מבחן חוזרחומר למחשבה
אני עשיתי מבחן חוזר
אחרי שנה, בהמלצת המורה שלי. ואני מאד מאד שמחה שעשיתי את זה.
לא יודעת לגבי קיומו של הסבר מיוחדמבחן חוזר![]()
מבחן חוזר רגיל או מותאם (מול פסיכולוג)? האם בזכות המלצת המורה התקבל הערעור? איך היה המבחן החוזר? האם יש פלוס במבחן חוזר בכך שאתה מכיר כבר את מבנה המבחן? הכיצד הנך מסבירה את העובדה שלא הצלחת לעבור במבחן הראשון? האם היו נסיבות מיוחדות? היכן עשית את המבחן החוזר? האם יחד עם ילדי הכיתה הנמוכה יותר שנבחנים אותה שנה? אודה מאוד מאוד לתשובותייך..לאור ההתלבטות ובכלל....![]()
אני עשיתי מבחן חוזר
אחרי שנה, בהמלצת המורה שלי. ואני מאד מאד שמחה שעשיתי את זה.
תשובותמ בחן חוזר
במידה ונערך מבחן חוזר לאחר שנה (במסגרת ערעור), האם נבחנים באופן יחידני או שמא בקבוצות? האם זה מבחן שנערך יחד עם שאר הנבחנים מביה"ס אןו במרכז? האם המבחן של כיתות ג' ומבחן חוזר שנערך ב-ד' הנו אותו מבחן?
מבחן שלב ב'תשובות
המבחן נערך לכל המערערים באותו יום בת"א בבי"ס גרץ. המבחן בד' שונה מבג' הוא יותר קשה ויש גם קצת אנגלית. הוא מיועד גם למערערים מכל מיני סיבות וגם לכאלה שפיספסו את המבחן בג' מכל מיני סיבות. באותו זמן גם נבחנים ילדים מכיתות גבוהות יותר בקבוצות נפרדות. ויש גם מבחן מותאם ללקויי למידה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.