[מ][א][פ][י][נ][ס]

[מ][א][פ][י][נ][ס]

יוו... אתם לא מבינים, זה היה טעים! אני חייב כאן ועכשיו מתכון בכיר של מאפינ`ס. למי יש? מי נותן?

חנהפ

Active member
באתר המאפינס הישראלי

ואני ממליצה בחום על מאפינס שוקולד מושחתים,מאפינס קפה ושוקולד צ'יפס וגם מאפינס אגוזים

יוכי68

New member
מאפינס חצי חצי - הביאה מאיוש - יצא 10

אני מכינה כמויות ל2 תבניות ונשאר עוד קצת אז אפשר לשים במנזטים בודדים מאלומיניום מה שלא הספיק לתבנית. לתערובת לבנה. 1ושלושת רבעי כוסות קמח כפית אפיה 2 ביצים כוס ושלושת רבעי סוכר. חצי כוס שמן חצי כוס מיץ או מים. לערבב יחד נוזלים ואז להוסיף יבשים . לתערובות חומה אותו הדבר רק מוסיפה 3 כפות קקאו ומוסיפה עוד כמה כפות מים בערך רבע כוס נוספים. שופכת לשקעים צריך זריזות כי זה צריך להיעשות יחד בשתי הידים הכי נוח לשפוך את הבלילה לשני קנקנים אוז למזוג יחד מהלבן והשחור לתוך השקעים. והנה התמונה שלהם שהכנתי כבר מס' פעמים>>>>>>יוכי

cial 1

New member
זה מאפינס ולא הראשון חבל מעדן יוכילה../images/Emo71.gif

יוכילה אני לא אוכלת מאפן מהשנים מאז שזה הגיע לארץ והיום כול עוגיה קטנה והיא בצורה של הכנת המאפינס היא נחשבת עוגה אישית קטנה ולא מאפינס זה כך על פי הדעת העולמי ובאנגלית זה כך-CUPAKS וכך מדוע אני לא אוהבת מאפינס כי זה התחיל עם פרות יער כמו האוחמניות וכל הצבע כמו כתם דוחה מאז אני רואה בזה עוגיה קטנה לכול דבר וכך בעולם גם העוגיות צ'יפס לא אוהבת גם עם הגרנולה הרבה מאלה לא מכינה והאמריקאים בלי עוגיות צ'פס לא חיים אבל זה רק על הבית הם קונים הכול מכון ידוע גם אבל הצ'יפס בבית וזה גם ילדים יכולים להכין לא קשה קצת קמח חמאה צימוקים אגוזים -או עם גרנולה ולי לא עושה דבר כן אכלתי וגם טעים אבל לא מכינה היום מאלה רק על דברים יש עוד דברים צהריים טובים אני הולכת להכין קוסקוס המרק מוכן וקצת סלטים ובשרים על המנגל לאורכת והילדים שלה בלי מאפינס? בערב אכין עוגת שוקולד משוגעת כי בסיר מלבן אנסה והיא כמובן ללא חלב בחוץ נמלה בקרם שמנת מתוקה עם כף או 2 של פודינג לחזק כי חם חני והבקשות והכנות

למעלה