מת פה

InfernalMajesty

New member
מת פה

מישהו חי?

EO117

New member
בעיה שלך שבחרת בנתיב של עתודה ../images/Emo5.gif

יכלת להתגייס, לשרת שנתיים ימים, ל"נקות ראש" מהלימודים ואחרי השחרור, קצת לעבוד ולחזור ללימודים. ואיך אני תמיד אומר למורים שלי מתחילת השנה:"בשנה הבאה אני בשבתון".

AndreaCorr ©

New member
שטויות

עתודה זה דבר נהדר לדעתי. כמובן שיש אנשים עצלים שזה לא מתאים להם.

EO117

New member
מה נהדר בזה?

הרי זה אותו שירות והיתרון היחידי שיש תואר ראשון ביד. לדעתי אחרי 12 שנות לימוד רצופות, אדם צריך חופשה מלימודים ולחזור לרעננן למערכת אקדמאית.

שגיא123

New member
אני לא יודע באיזה עתודה אתה חושב

שאנחנו לומדים. אנחנו לומדים בדיוק 6 חודשים ומקבלים תואר טכנאי, שבזכותו נתעסק בצבא במקצוע שלנו. אנחנו לא לומדים 3 שנים באוניברסיטה ולא מקבלים תואר אקדמאי...

שגיא123

New member
מה שכן,

אח"כ שנרצה ללמוד באוניברסיטה נחסוך כמה קורסים בזכות החצי שנה הזאת שלמדנו

EO117

New member
אהה!

עכשיו הבנתי למה אתם מתכוונים. אני לתומי חשבתי שהתכוונתם לעתודה מלאה-לימוד באוניברסיטה בשביל תואר אקדמאי. לימודים נעימים ובהצלחה!

*neta*

New member
מה זה אתה לוקח שבתון

אתה נשמע כמו סבתא שלי...שאפילו היא לא יכולה לשבת שנה בבית בלי לעשות כלום! ובכל מקרה..נשמה שלי..איזו שנת שבתון בדיוק? אתה תתגייס כל כך מהר...

EO117

New member
כוונתי הייתה-

שבשבתון שלי, אני לא אלמד ואשרת בצבא. את יודעת גם המורים לא בדיוק יושבים רגל על רגל בשבתון שלהם.

AndreaCorr ©

New member
שנים לא הייתי פה

טוב, לא שנים, אבל בהחלט כמה ימים... אני חיה אבל קרובה מאוד למתה. שפעת ארורה.

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך תמיד יש פה את השרשורים הכי מצחיקים! מצטערת, השרשור של השנה טובה הצחיק אותי לגמרי

EO117

New member
כאן בפורום אני תמיד מרגיש בדרן

למרות שחוש ההומור שלי על-הפנים. תמיד יש כאן צוחקים. לפחות גיליתי שביו\טכ"ם {או יותר נכון יוצאי המגמות}.לא חננות כמו הסטיגמות עליהם.

למעלה