מת פה...

DaSiLDhoRF

New member
מת פה...

יאלה נחדיר בכם קצת מילים מאגניבות בגרמנית.. מעכשיו לא אומרים שלום- אלא אשלונדיגונגון! מעכשיו לא אומרים ביי- אלא שולץ'!

YaLdoNet 4 EveR

New member
שקוווווווווווצה (ענבר יא פקצה)

(למה לא באת איתנו לד'-ו'?!) חף ואני חזרנו אתמול בערב.. היה ממששששששש טובבבב!!! וואי ממש נהניתי. יש להם אחלה מחנה.
זהו. עכשיו נחכה עד שכולם יחזרו, אולי מישו יעיר ת'פורום.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אבא בא לקחת אותי. (ואמא)

ת'כלס ממילא היו באים לקחת אותי בבוקר כי לטיול לא הייתי יוצאת בגלל הגב.. אז מה הקטע להישאר לישון? וואי חף חבל שלא היית בטקס.. היה "דיסקו מטורף" אח"כ והיה כ"כ כיףףףף ^_____^

YaLdoNet 4 EveR

New member
עזבי ת'טקס.. הדיסקו שאחרי! ../images/Emo3.gif

אני ואחת מכיתה ו' התחלנו לעשות שטויות.. וואי איזה סוטול היה כמה זמן לא רקדתי ^_^

Flashkes

New member
את צוחקת?!

אני ישנתי איזה 18 שעות אחרי המחנה המזעזע שלנו, נראה לך שהיה לי כח לעוד אחד?!?, עזבי אני לא יכולה להסתכל על אדמה יותר..
עושה לי רע רק לחשוב על זה

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחח פקצה..

אבל אין לך מושג איזה הבדל של שמיים וארץ יש בין מחנה ז'-ח' (שהדרכנו בו) לבין מחנה ד'-ו' (שהיינו פעילים בו) הדרכה = קריעת תחת, בכיות בלילות..
פעילים = מסתלבטים על המתקנים של הט'ניקים וישנים כל היום.. אה ומותר גם לצעוק על חניכים סתם בלי סיבה, ולחלק הוראות לאנשים. היה כל כך חלומי.
אה וכמובן - מותר לישון במפקדה!
(אה רגע..
)

נכון...מסתלבטים בערסלים...

וגם שולחים באופן תדיר ובלי הפסקה חניכים למפקדה להביא לארוחה קצת אבקת חשמל או שמן סנדות (המפקדה מביאה לחניכים נוזל ניקוי כלים, אני מתחיל לשפוך אותו על הסנדות ואומר: "אמממ עכשיו הן יעבדו יותר טוב") או לופרקות (מפתח שימורים) שנשתמש יותר טוב בשימורים, קצת תבלין מאיה כדי לתבל את הסלט. חוץ מזה גם כיף לצעוק על טטניקים שיעבדו כל הזמן ("אל תצעקי עליי חזרה אני בכיר ממך טטניקית מזדיינת") ולצעוק על חניכים ש"יזדיינו לי מהעיניים" בלי כל סיבה נראית לעין. אה וכמעט שכחתי עוד משו כיף: לשלח את הגרעינרים בטטניקים המתבטלים כדי שיביאו להם עבודה. ובעניין ההדרכה: מדריכי ד-ו אתם כאלה כוסיות לא הייתם צריכים לעשות כלום במהלך המחנה. כל הדברים היו דברים שלא אתם תיכננתם והפעלתם (א"ש לילה, סלטרון, ספורט טבלאי). אתם רק הצטרכתם לקשט את המאהל ולרשום חניכים.

"אל תצעקי עליי חזרה אני בכיר ממך טט

ניקית מזדיינת"ואין לי חיים משלי אז באתי להציק לך בתור מורעל תנועה...

YaLdoNet 4 EveR

New member
או, חיכיתי שזה יגיע..

ובזמן שחף (יא מתקפל) ואני פגשנו את כולם והסתלבטנו לנו ביער, אתם ישבתם תקועים מול המחשב או טחנתם אוכל או ישנתם בלי מטרה.. אז שכל אחד יעשה ת'שיקולים שלו מה הוא מעדיף. אישית, עד כה היה לי אחלה חופש..
וכן, נורא כיף לרדות בט'ניקים. ^_^

זה לא היה ירידה זה היה חצי אמת...

אני חושב שלעבוד זה ניצול זמן די טוב,גם לישון ולאכול. לחפי יש הומור עצמי בניגוד לך... כל אחד ומוזריות שלו כשלי משעמם אני נוהג לטייל בפרדס עם הכלב ולשרוק(רצוי שירים של מאיר אריאל)

למעלה