מת על הסידרה הזאת!!!

zakon

New member
מת על הסידרה הזאת!!!

טוב קודם כל זאת הסידרה הכי טובה בעולם ואני לא מתבייש להודות בזה למרות שכל החברים שלי חושבים שזה מוזר שאני אוהב אותה. עכשיו לעסקים.. אולי תוכלו לעזור לי לאתר את השיר שמושמע בסידרה בפרק 413 לקראת סופו הבאנתי את המילים אבל אני לא מצליח למצוא אותו בשום מקום המילים בערך ככה: do you the last of your kind , monaliza ... with the wink of you eye you make it all right... ויש שם עוד כמה משפטים תודה לכל מי שינסה לעזור

gilmorefreak

New member
בלה בלה..המלצה...

פורום זיהוי שירים..לא ראיתי את הפרק..סורי...

dr15

New member
הנה

Mona Lisa You're the last of your kind, Mona Lisa With a wink of your eye, Ya make it all right Oh there's more left to life, Mona Lisa Let me take you along for the ride Ain't nothing' that stays the same Won't ask it a' you Just that burgundy smile you wore yesterday Say ya won't ever lose I been down, I been worse Mona Lisa Came in last, came in first But it all gathers dirt, Mona Lisa 'Fore ya bathe in the light Ain't nothing' that stays the same Won't ask it a' you Just that burgundy smile you wore yesterday Say ya won't ever lose Oh ya taught me this much, Mona Lisa I done set it aside For when you need the same magic touch For when you need remindin' Ain't nothing that stays the same Won't ask it a' you Just that burgundy smile you wore yesterday Say ya won't ever lose Just that burgundy smile you wore yesterday Say ya won't ever lose http://www.grantleephillips.net/ זה האתר של הזמר וגם אפשר לשמוע שם את השיר (בחלקו) חוץ מזה קצת טיפים במציאת שירים: אם אתה יודע משפט מתוך השיר תכתוב אותו בשורת החיפוש בגוגל ובסופו את המילה lyrics. זה אמור למצוא לך יש את השיר. יש רק בעיה קטנה בשיטה הזו, הציטוט חייב להיות מדוייק ומאויית נכון. אם היית מחפש בשיטה הזו עם הציטוטים שנתת לא היית מוצא כי מונה ליזה באנגלית כותבים Mona lisa. אאני מקווה שפעם הבאה תמצא לבד, רק תזכור לבדוק טוב טוב שאייתת נכון. אה ותודה שגרמת לי לחפש כי |ספויילר|עונה רביעית: שיר אחד שלו הטרובדור שר בפרק האחרון של העונה הרביעית.

zakon

New member
תודה רבה

האמתי שבזיטה הזאת אני תמיד מחפש את השירים אבל כפי שציינת לא מצאתי בגלל האיות הלא נכון... ניסיתי עם משפט אחר מהשיר אבל גם זה לא הניב תוצאות... בכל מקרה תודה רבה לך.

dr15

New member
אין בעד מה

שמחתי לעזור

מיטלוש8

New member
אחי בן 31 והוא אוהב את זה../images/Emo13.gif

וגם אשתו
לטעמי זו סדרה לכל הגילאים בערך...

מיטלוש8

New member
חח... ../images/Emo9.gif