מת לקנות הארלי

eldad-g

New member
למות לא כדאי ככלל

עכשיו ברצינות אם אתה רוצה לקבל תשובות אמיתיות ורציניות כדאי שתפרט מה הניסיון שלך מה אתה אוהב באופנועים ומה חשוב לך כמו כן איזה תקציב יש לך למטרה בהצלחה אלדד

rusti james

New member
כדאי!

המון כוח ומנוע כיף. לא יקר בטיפולים יותר מיפנים. כיף גדול של אופנוע וחוצמזה זה הארלי דוידסון. מה לא?
יחי המלך המומנט.
אל תקנה פחות מ1200.

gray

New member
לאיזה שימוש?

אם אתה צלם למשל-אז הוא הולך אחלה בתור רקע לדוגמניות ופייגעלך במעילי עור למשל. אם אתה סוחר מתכות-זאת עיסקה מצויינת (אהה, רגע, טעות שלי, לא שמתי לב שכתבת "לקנות"). אין עוד הרבה מה לעשות איתו.

haim zabar

New member
לאיזה שימוש ומה התקציב?

השימוש הוא ככלי רכב ראשי, כזה שישמש אותי לנסיעות לעבודה וחזרה והתפרעויות של סוף שבוע ובין היתר כשבא לי. והתקציב הוא לספורטר קסטום 1200 שנת 2005. משהו כמו 55,000 שקלים חדשים. מקסימום 65,000. העיקרון של הארלי זה פשוט חלום ילדות שתקוע לי בראש מאז שהייתי ילד ופשוט התאהבתי. היום אני רוכב על יוסנג GV250 שזה ברמת העיצוב מאוד דומא אבל ממש בקטן. קטן כמו הארלי שיצא מביצת קינדר, אבל עדיין יפה.

פרארי1

New member
זה החלום שלך ויש לך כסף להגשים אותו

לא מבין איפה פה ההתלבטות בכלל? איזה תשובות אתה מצפה לקבל? שהוא יותר / פחות טוב מקסטומים אחרים? שהוא יקר / זול / קל / מסובך לתחזוקה? שאתה תהנה עד השמיים / תסבול מכל רגע איתו? איך תשובות רציונליות לכל אחת מהשאלות האלה ואחרות בכלל קשורה לעניין? זה החלום שלך, אתה יכול, תגשים אותו

rusti james

New member
הכי טוב להגשים חלום

תחמם אותו טוב טוב לפני תחילת הנסיעה. כמה דקות אמיתיות. ותקפיד בטיפולים.!. אחרת, בשמוש יומיומי והזנחה, יתחילו נזילות וצרות... אחלה אופנוע שבעולם. לי היה שנת 89' 1200 ייבוא אישי מקנדה, האחרון עם 4 הילוכים
אחד האופנועים הזכורים לטוב.... על שמו החלק בחתימה עם המומנט...

gray

New member
חלום? אז למה לחפש תשובות במציאות?

תחיה את החלום, כשתתעורר (לא חייבים, יש כאלה שמצליחים לחיות את החלום לנצח) תחזור עם שאלות על המציאות.

liquidspice

New member
לדעתי, היתרון היחיד שיש להארלי על היוסאנג

זה שצוחקים עליך פחות ברמזורים. שניהם נוסעים באותה מהירות (גג 140) היוסאנג נוסע חלק יותר היוסאנג קל יותר ופרקטי יותר לנסיעה בפקקים שניהם בקושי אוכלים דלק בשניהם יש מעט מאוד שיכול להתקלקל בשניהם אתה לא רוצה לקנות חלפים להארלי יש יותר תוספות למרות שלא יסכימו איתי, ספורטסטר זה ההארלי הזול והפשוט ביותר ובעדה ההארליסטית, נחשב לאופנוע של נשים. הספורטסטר 1200, מגיע ללא תושבות מנוע גמישות והוויברציות זה מוות. היה לי ספורטסטר 1200 ספורט, 1997. עם כל הפוזה והג'אחה והחרטה. לדעתי, תתחיל עם יפני כביש זקוף, ואחריו תחליף ז'אנר, עד שתמצא את הכיוון שהכי מתאים לך.

LiorInDaMix

New member
המחיר... רק בארץ צריך לשלם פי 3-4

ולכן גם רוב האנשים בארץ שמחזיקים את האופנוע הזה הם אנשי הייטק או גמלאים. חבל. הספורטסטר זה אחלה בסיס, מבוברים למיניהם עד לקפה רייסרים מגניבים ביותר. אבל פה בארץ נהנים לסרס את האזרח הן מבחינת החופש והן מבחינת יוקר המחייה.

למעלה