מת לי סיח יפהפה

מת לי סיח יפהפה

ערבי מצרי חום מנוקד לבן יפה כמו מלאך ונגמר בגלל טמטום נחנק מחבל שהיה קשור סביב עץ והאדיוט שקשר את החבל לא טרח לעשות לולאה רצה טמטום והלכה חיה מדהימה

תגיד לי אתה עושה מהפורום צחוק?!../images/Emo46.gif

חשבתי שאתה לא מבין בסוסים, רוצה לקנות אפלוסה[כל הסיפור.. אם יש לך סייח,סוס אתה אמור להכיר את הגזע אפלוסה מהרגע הראשון, תאמין לי] בא עושה בעיות מה עכשיווו?? ואם זה נכון משתתפת בצערך

לצערי זה נכון מאוד

הוא נחנק למוות בגלל טמטום זרקנו את הגופה סייח יפהפה מכברי שגדל בכליל במטע זייתים יפה כמו מלאך בחיים לא רכבו עליו והיה כמו כלב בא אלייך שם עלייך ראש לגבי האפלוסה אני אעלה תמונה שלה כאן אחרי שנביא אותה אני לא מכיר את הגזע כלל רק אוהב את הצורה שלו נראים יפה בעייני

../images/Emo191.gif?...../images/Emo107.gif

לפני שבוע לא היה לך סוס, פתאום היה לך סייח ערבי?
אגב, זה לא צחוק. שמעתי על לא מעט מקרים של סוסים שנחנקו כי לא קשרו אותם בקשר התרה מהיר.
זה באמת יכול להיות מסוכן.

לא טענתי מעולם שאין לי סייח

אני ואת לא הזסתדרנו מהרגע הראשון וגם ביקשתי ממך משהו אבל כנראה לא הבנת עד הסוף לגבי תגובותייך אם אני זוכר גם הערתי משהו לגבי מנת המשכל שלך ושוב את מצדיקה אותי אולי כשתגדלי קצת אני אזמין אותך אליי לחווה לא בהכרח חוות סוסים אגב ותוכלי לראות בעיינייך במה מדובר

dixie chick

New member
../images/Emo16.gif + ../images/Emo18.gif חברים!

דבר ראשון משתתפת בצערך ורק לידע כללי לא משנה לולאה "רצה" "קופצת" "עומדת" וכ'... לא משאירים סוס קשור ללא השגחה, הוא יכול להחנק מהראשיה (לתלות את עצמו), להעביר את הראש מתחת לחבל ולשבור את המפרקת, להכניס את הפה לתוך הראשיה ולפצוע את הפה, לפצוע את הצדדים של הפה ועוד מגוון רחב של אסונות אפשריים שאכן קרו וקורים. לא משאירים סוס קשור ללא השגחה נקודה, זה מתכון לצרות צרורות! עוד משהו!!! אפילו לולאה "רצה" ד"א לא היתה מונעת אסון שכזה (= אני מניחה שאתה מתכוון לקשר התרה מהירה אחרת אני לוקחת זה מראש בחזרה)- קשר התרה מהירה נועד להתרה מהירה מצד המתיר (האדם) בלבד- סוס לא יכול להשתחרר ממנו- תנסה לבדוק את זה בהזדמנות, במקרה של לחץ ושל משיכה אחורה מצד הסוס, הקשר רק מתהדק, יותר מזה, הוא יכול להתהדק עד כדי כך שהוא לא יהיה מהיר להתרה גם מצד האדם, כמות הכוח שהסוס יכול להפעיל על קשר שכזה ולהדק אותו יכולה לגרום לו להיות בלתי אפשרי להתרה, זאת הסיבה שרוכבי סוסים רבים מחזיקים איתם סכין מתקפלת זמינה- לחיתוך מהיר של חוטים כאלה, ובמקרה שיש ספק של סוס מושך, רק מלפפים את החבל מסביב לעמוד, או קושרים לחבל חציר דק שניתק בהפעלת כוח רב מצד הסוס. ומילות אזהרה לסיכום חברים אנא שימרו על תרבות הדיון ועל חוקי הפורום!!! שימו לב לנוהל טרולים וכ' זאת לא פעם ראשונה שאתם קופצים בראש!!!

oferweisglass

New member
מי אשם?

יש אחריות גם לאדם שמחזיק את הבעל חיים בדיוק כפי שאתה מחזיק כלב או חתול יש חוקים לגבי הנושא הזה של החזקת חיות בישראל למרות שאני לא בטוח כמה הם נאכפים בכל מקרה משתתף בצערך

../images/Emo4.gif

אני לא אתחיל להעביר ביקורת
רק דבר אחד- פעם הבאה צריך לבדוק שהאשם שקושר את הסוס יודע איך לקשור סוס. אגב, פעם שעברה שהיית בפורום לא סיפרת שהיה לך סייח ערבי. מוזר לא? משתתפת בצערך

jgut

New member
אז אולי תספר לנו

קצת על עצמך? כדי שנכיר במי מדובר... מידי פעם יש לנו פה שירשור נוכחות\היכרות

למעלה