מת להכיר קוקסינלית

campari

New member
קוקסינלית? אתה בטח מתכוון...

טרנסקסואלית. אתה מבין, אלוני, לכתוב בפורום הזה "קוקסינלית" זה כמו להכנס לפורום האתיופי ולכתוב "מת להכיר כושית". לא תגיע ככה רחוק... ואגב, בנוגע למיניות המודחקת שלך, אוקיי, אז אתה רוצה זין. למה שלא פשוט תודה בזה. הרי גם עם פאה, איפור וחזיה מלאה גרביים הקוקסינלית שתמצא היא בסופו של דבר, נו, גבר. אפרופו, קוקסינל זה בצרפתית פרת משה רבנו
(מממ... שם לא רע ללילה קרי
, כשחושבים על זה). רק בישראל
זה נהיה סלנג לטרנסווסטיט/טרנסקסואל/דראג קווין, תודות לדראג קווין צרפתיה אחת
בשם קוקסינל. קוקסינל ולהקתה (
) הופיעו בארץ בשנות ה-70, קצרו הצלחה וגם תרמו את המילה החיננית הזאת לשפה העברית.

aalon213

New member
תודה על האבחנה

אני מעוניין להכיר טרנסקסואלית לפני ניתוח. אגב, אני לא חושב שהמיניות שלי מודחקת. אני באמת לא נמשך לגברים, המראה הנשי מושך אותי אך מה לעשות אני אוהב גם זין. כשאני רואה מולי בחורה נשית עם חזה ועם תוספת למטה, זה פשוט משגע אותי. אשמח לקבל כל סיוע בהיכרות עם טרנסקסואלית. ושוב תודה על האבחנה. [email protected]

Liroy25

New member
יש כמה דרכים להכיר טראנסקסואלית

(וזאת מבלי להכנס לפוליטקלי קורקט): א. נסה בפורום טראנסקסואליות. ב. ישנן קבוצות תמיכה/דיון באגודה, שם תוכל לקבל אולי מידע לגבי מפגשים פחות מחייבים. (מסיבות, אירועים וכיוצ"ב). ג. גן החשמל, תחנה מרכזית ישנה - זה אומנם לא בחינם אבל עדיין. אני מסכים איפה שהוא עם קמפרי, וזה אני מניח נובע אולי מחוסר הבנה מסוים שלי בנושא - אתה לא נמשך לגברים אבל כן אוהב זין? אז למה לא לצאת עם גבר נשי? מצטער אם השאלה נשמעת מעט טיפשית אבל מאחר ומעולם לא הכרתי באופן אישי מישהו לפני ניתוח העניין קצת זר לי.

aalon213

New member
תודה לירוי, אבל...

ניסיתי פורומים שונים, ללא הועיל לגבי קבוצות תמיכה\דיון שבהן אוכל להכיר טרנסקסואליות, אשמח אם תפנה אותי ספציפית לאן שצריך - טלפון, כתובת וכד´ גן החשמל או התחנה המרכזית הם לא מקום בשבילי, כי בכל זאת אני רוצה שיהיה לעניין איזשהו גוון אישי ולא משהו טכני תמורת תשלום. ובאשר ליציאה עם גבר נשי, אני אנסה בכל זאת לחדד את דבריי, לטרנסקסואלית לפני ניתוח יש חזה - חשוב מאוד!! כמו כן מדובר במי שמרגישות כנשים ומשדרות זאת בהתנהגות ובהופעה. כשאני רואה גבר מולי, אין לי כל משיכה, ולא בגלל שאני מדחיק אלא בגלל שהיא לא קיימת. כשאני רואה דמות נשית מולי, המשיכה קיימת ובגדול, ואם מוסיפים לעניין זין - הרי שהחגיגה גדולה...! ובכל זאת, תודה על הניסיון לעזור. אני מאוד מעריך זאת!

Liroy25

New member
הנה קישור שמצאתי

לאתר שעוסק בטרנסקסואלים. מקווה שזה יוכל לעזור לך.

white star

New member
הגיע זמן לשון...

קוקסינל - גבר שעבר ניתוח לשינוי מין טרנסקסואל - גבר שלובש בגדי נשים אבל לא עבר ניתוח לידיעתך...

למעלה