מתתי והגעתי לגן עדן

• פותח הנושא Yentl
  • פורסם בתאריך

Yentl

New member
מתתי והגעתי לגן עדן

טוב, אז אני נוסעת לניו-יורק במרץ
והיום גיליתי שבתאריכים שאני שם, בדיוק עושים חגיגת יום הולדת 75 ענקית לסטיבן סונדהיים- זה מופע שנקרא Wall to Wall Sondheim, וזה מרתון של 12 שעות של אמנים שמבצעים שירים שלו מכל השנים....וזה בחינם!!! אני כל כך מתרגשת.
נראה לי שאני אשאר את כל ה 12 שעות מפחד להפסיד משהו..... חלק מ-100 האמנים שהולכים להופיע הם:
ברנדט פיטרס!!!
דונה מרפי (שיחקה ב"תשוקה" שלו, והיא אחת מהאהובות עליי)
קריסטין ברנסקי (מוכרת מ"סיביל", שיחקה את העיתונאית בסרט "שיקגו")
ג'ואנה גליסון (שיחקה ב Into the Woods)
בריאן סטוקס מיטצ'ל ("איש למאנשה") ועוד הרבה שמוכרים מאוד בקהיליית ברודווי. אני כל כך מאושרת והייתי חייבת לחלוק את זה!!

Yentl

New member
כן ../images/Emo13.gif

איזה כיף, הא? חשבתי על זה שבטח אני אהיה רעבה באיזשהו שלב... אבל אני לא ארצה לפספס כלום. אני מקווה שתהיינה הפסקות.

תגלית

New member
וואי!!! איזה כיף לך!!!../images/Emo99.gif

גם אני רוצה!!! תגידי... אם זה בחינם, אז זה בטח יהיה במקום פתוח או לפחות מקום שירשו לצלם...הא? את מוכנה להיות נציגתנו מהפורום על-מנת לתעד בשבילנו כמה רגעים?? אוי.......כמה כיף לך........ ניו-יורק....!!! עכשיו הייתי מוכנה להגיע לשם... מצד שני, אני קצת מוגבלת בתנועה בתקופה האחרונה ומאוד מסורבלת. לא חושבת שאוכל להתרוצץ ולדפוק מרתונים של טיולים רגליים במנהטן כמו שעשינו באפריל 2004........ אוי.. כמה כיף היה בניו-יורק!!!! חברה'לך......... אני באמת נראית כמו בטטה!! חודש שמיני ואוטוטו אני אמא!! (ואני אוהבת להשמיע לפיצקית שבבטן את פנטום האופרה.... ואיך שהיא מגיבה....
נכניס אותה מיד לעניינים.

Hippie Jeannie

New member
מצטרפת לבקשה.

אנא, אם מותר - קחי מצלמה ותעדי את האירוע, שנוכל לפרסם כאן את התמונות. זה נשמע מדהים בהחלט. תהני!

Yentl

New member
אני ממש אשתדל

למרות שזה במקום סגור....
אבל יש לי שיטות משלי.
בכל מקרה, אני אכתוב תיעוד שלם של האירוע- וגם של כל שאר ההצגות שאני הולכת לראות (בינתיים יש לי כרטיסים לשבע). לא לדאוג.

למעלה