מתרעם עליך משה

מתרעם עליך משה

רבין כן הורה לירות על האנשים שקפצו מהמים!!! ואף ירה בעצמו... ואל תגיד שלא משה... אל תטייח הסטוריה. רבין דינו כיגאל עמיר- שניהם רוצחים מתועבים!! ודי לסתימת הפיות!!! (כי אם תהיה פה כזאת אני אפסיק לכתוב פה..)

MS6

New member
כמה דברים...

קודם כל רבין לא הורה לירות על אנשים שקפצו למים- זאת תעמולה של הימין הקיצוני ולכן רבין הוא לא רוצח. חוץ מזה אני לא סותם פיות, רק הסתות. דבר שלישי אני לא מחזיק פה אף אחד בכוח וזה גם לא הפורום שלי, זה הפורום של תנועת בית"ר (אחרת היה כתוב בכותרת הפורום "משה" ולא "תנועת בית"ר") לכן אם אתה רוצה לכתוב פה- אז תכתוב, אם אתה לא רוצה- אף אחד לא ישאיר אותך בכוח.

ליאורהה

New member
מה אתה אומר????????

משה דיין קיבל מבן גוריון פוקדה לירות על המלחים מאלטלנה והואסירב ורבין התנדב לפקד על ביצוע המשימה וגם הוא ירה ולכן הוא רוצח וזאת האמת וזאת לא שום תעמולה של שום ימין קיצוני.

nizanm

New member
רילקס, חברות וחברים.

ניתוח נכון של עובדות הסטוריות נעשה אך ורק כשהפרספקטיבה גם כן הסטורית. צריכים ללמוד לעומק מה קדם ל"אלטלנה" שמזמן הפסיק להיות שם של אניה והוא מושג בתולדות התקומה הלאומית יהודית בארץ ישראל. תקומה של עמים מלווה בחילוקי דעות ומאבקי כוח בין הארגונים השונים של אותו עם שחותר לתקומתו ולוחם על כך במדינה עצמאית. אלטלנה, איננה התקרית היחידה בין הארגונים בדרך לתקומתנו. התקריות בדרך לתקומתנו - אינן מאפיינות את תקומתנו בלבד, אלא את תקומתם של עמים בכלל. הייו לי בריאים.

gdog

New member
סליחה..שמתי לב שקרית ארבע בתאום עם

וואלה!..אני לא מוכן לזה! אני רוצה גם פרסום למעלה! איתי...אני לא מוכן לזה!

Gafsou

New member
איתי צודק מאוד!!!

רבין הורה ורבין ירה. ולא שמעתי את זה מימנים קיצוניים.

למעלה