מתרחקת

ובקיצור

מי שעושה לך פוצי מוצי חמודה מסכנה כמה את צודקת , הוא מהטובים וכל האחרים קקי רעים.

Aski7

New member
מה את בת 5?

זו דעתם, מה את מגזימה? רעות? שטן?
והן קיצוניות????
אולי הן נגעו לך בנקודות כואבות כדי שיפול לך האסימון ותטפלי בעצמך! (אולי זו המחשבה שלהן מאחורי זה)
אולי יכולת להגיד שהניסוח שלהן קצת אכזרי במקום לנסות לרדת עליהן כתגובה.
אף אחד לא שונא פה אף אחד.. לקארניו יש תגובות משלה ויש פה כמה יצורים שממש מגיבים לכל תגובה שלה, כשהתגובות שלהם זה העתק מדויק של מה שהמליצו לפניהם בשרשור (מה לעשות אנשים חסרי דעה)

את בוחרת להיפגע כשאת לא שומעת מה שאת רוצה: זו בעיה שלך!
תני לי לתת לך עצה: אם גם נגד בחיר לבך את משתמש בעלבון כנשק ״מה עשית לי מה אמרת לי״ אז כדאי שתפסיקי מהר מאוד הוא יפסיק להתייחס אליך וזה רק יתסכל אותך.

אנחנו בגדול מאוד שמחים שמצאת את בחיר לבך ומקנאים מאוד

אז שיהיה לכם בהצלחה ולו איתך.

siboni3

New member
Miss Lynn חמודה שימי לב,

מדובר בכמה נשים רעות מאודומרירות,שכול מהותן
לגרום לאחרים להיות אומללים כמוהן.שימי פס-את נהדרת,מחשבותיך
מוצדקות,את לא שום <חולת נפש>!!!! זה בסדר לחשוב ולהלבט!!!

Amazona

New member
וודי אלן אמר פעם:

"שאלתי מישהי שאלה טיפשית, והיא ענתה לי תשובה טיפשית - מאז אנחנו נשואים"

יקירה, אל תתני לחיים שלך להיות עוד אחת מהבדיחות של וודי אלן...

איזה כיף היה בעולם לפני

האינטרנט - היית יכול להעביר חיים שלמים במחשבה שכל האנשים סביבך נורמליים והכל בסדר איתם.

אז בסדר - מדי פעם היו נכנסים כמה אנשים בחלוקים לבנים לבית ממול, יוצאים משם עם השכן הנחמד שלך כשהוא צורח ומקלל ויותר לא היית רואה רואה אותו אבל זה, כמו שאומרים, בקטנה.

היום יש לשכן הזה אינטרנט ואתה זוכה ללוות אותו דרך כל התהליך אבל חוצמזה, לדעתי לא השתנה כלום - זה עדיין ייגמר במוסד סגור
.

Ricca

New member
למה אתם ממהרים להתחתן,

לפני שבכלל ניסיתם לגור ביחד?

ולמה לעזאזל לגור עם אמא שלו?!

dudix2

New member
אם יש ספק אז אין ספק.

זה הרי ברור, כתבת ממש סיפור יפה. את רואה בעצמך את כל סימני הקריאה שמרחפים בין השורות שלך, את מכירה אותם הם שם כל הזמן ואת מתעלמת בגלל האהבה.

עצוב לי לשמוע שבכית לבד בחדר, זה נשמע נורא.
מה שאני מייעץ לך זה להפסיק לשלוח לו אסמסים חמודים, להיות יותר עסוקה בעצמך ולהפנות את האנרגיות החיוביות שאת מוציאה עליו, תוציאי עליך ותעשי דברים שמעניינים אותך.

בקשר לחתונה, אל תתחתני אם תרגישי שהמשפט שרשמתי בכותרת עדיין תקף.

למעלה