מתרחישי הפרק הבא

מתרחישי הפרק הבא

אירית רחמים יורדת על יולה על רקע עדתי... "רוסייה", "עובדת בקו-אופ" וכו' וכו'... קודם כל אני חושב שזה גועל נפש של התנהגות... זה דבר ראשון.. דבר שני... מה שהופך את זה לעוד יותר גרוע... זה שאירית רחמים כולה מנותחת ועם פנים של בבון... היא ממש מכוערת... וגם זקנה ויולה לעומתה.... מלכת יופי... דבר שלישי... אירית רחמים עושה בושות למזרחים... זה גורם לי רק לפתח הרבה יותר שנאה לעדות המזרח... גם הרבה פעמים בחיי רק מהם קיבלתי עלבונות כאלה... נקודה למחשבה... אפילו המזרחים עצמם מפתחים שנאה עצמית... ואני חצי מזרחי... באמת בושה וחרפה...

StefyGirl

New member
../images/Emo45.gif

צודק.... היא ממש לא עושה עם עצמה חסד בהתנהגות הזאת, וחבל שיש אנשים בארץ שמתנהגים בצורה הזאת... היא נראית ממש חסרת השכלה, אז זה מובן

../images/Emo45.gifלא יפה

איזו התנהגות משפילה אירית רחמים דוחה גזענית ומגעילה ושונית נסחפת אחריה דרך אגב יולה יפיפיה אמיתית

אל תעשה הכללות על כל המזרחים בגלל עשב שוטה

ודוחה כמו אירית רחמים. גם בקטע הקצרצר שהראו הראו גם את שונית שם מצחקקת ולועגת, והשתתפות מהצד בגזענות אינה פוטרת אותך משותפות. אירית רחמים לא מייצגת את כלל הציבור המזרחי או מעדות המזרח בארץ,בכלל הגיע הזמן שהשיח הזה מזרחים-אשכנזים,צברים-רוסים יפסק, כולנו ישראלים. שחבר שלי שכב איתי במארבים בשטחים אני לא מסתכל לראות אם הוא אתיופי או רוסי,כולנו תחת אותו חרא. אירית רחמים עשתה לעצמה את הפאשלה שלה,והיא תשלם על אמירותיה בחוץ. בשביל נשים כמו רחמים היח"צ זה הדבר הכי חשוב,ויח"צ גרוע ורע כמו האמירות הגזעניות שלה רק יפגע בה. "כל כלב בא יומו" או במקרה הנ"ל כלבה.

davidlev0255

New member
ערב טוב אלי, אירית היא בכלל ברזילאית היספאנית

אבל לא קשורה לעדות סתם ערסית עם פה גדול תמיד הפרומואים עושים קצת אובר ממה שזה באמת ומוציאים אפילו מההקשר.... אבל אירית אם תשים לב מלקקת לחזקים

אתה צודק במה שכתבת, רק שעד כמה

שידוע לי היא לא מזרחית - היא מאומצת מברזיל... אבל רחמים זה שם מזרחי והיא גם נראית כזאת.

למעלה