מתרוצצות שמועות...

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

is00

New member
מתרוצצות שמועות...

שיוצרי הסדרה החליטו לוותר על מירה וג'וג'ן ריד ולתת לאושה חלק יותר גדול בסדרה, במקומם... אין לי מושג עד כמה זה נכון, אבל בהתחשב בעונה הראשונה ובכל הסיפור של בראן שהם די העלימו מהסדרה, העובדה שלא שמענו מילה על ליהוק של מירה וג'וג'ן(אבל כן שמענו שכבר ליהקו את אשה גרייג'וי AKA יארה גרייג'וי בסדרה, את ז'אקן ה'גהאר ואפילו את קסארו קסהואן דאקסוס), וגם לא יצאה קריאת ליהוק לתפקידים האלה מטעם המלהקים בסדרה זה בהחלט אפשרי ו... אם זה אכן ייתגלה כנכון. מה דעתכם בנושא?

R o t e m O p

New member
אולי הם החליטו להציג אותם רק בעונה ה-3

קשה לי להאמין שהם ויתרו עליהם לחלוטין, אחרי הכל הם מאוד חשובים לסיפור המסגרת של בראן. עם זאת, אני בהחלט יכולה לראות מצב בו הם יציגו את הדמויות רק ממש ממש בסוף העונה או בתחילת העונה ה-3. מבחינה של עיבוד טלוויזיוני אולי זה הגיוני יותר. בעימות המלכים הסיפור של בראן שלוב בזה של ת'יאון וגם ככה יש המון דרמה בוינטרפל, בעוד בסופת החרבות גם אין לו הרבה פרקים וגם הוא בעיקר משוטט בצפון בדרך לחומה. אולי דווקא הצגה של שתי דמויות חדשות שקשורות לסיפור שלו יעזור לעבות את הסיפור שלו בעונה ה-3 (אם תהיה כזו).

ניר4819

New member
יש לך לינקים לליהוקים השונים?

אני יודע שהם ליהקו את סטאניס, מרג'רי וברייאן. לא ידעתי על שאר הליהוקים. אתה יודע אם הם ליהקו כבר את דאבוס? אחת ההצעות המעניינות ששמעתי הייתה ללהק את דומיניק ווסט הנהדר (מקנולטי של הסמויה) לתפקיד, אבל בגלל אופיה הבריטי של הסדרה, אני לא מניח שזה הולך לקרות. אולי את אידריס אלבה מאותה הסדרה? מה רע בדאבוס שחור חחחח? אם הם מתכוונים להקטין את תפקידו של בראן בסדרה, הם לא ישמעו ממני שום מילת התנגדות. בראן מעולם לא היה אחת מהסטארקים האהובים עלי. לא תיעבתי אותו כמו את סנסה, פשוט השתעממתי ממנו ומסיפוריו (אני מבין, אבל, שבספר החמישי הוא יוצר יותר עניין?). אני מבין שאי אפשר לוותר עליו לחלוטין, אבל הפיכת התפקיד שלו למינימלי נראית לי כמו אחלה אופציה. אני בעד!

is00

New member
כן, ליהקו את דאבוס.

אם תבקר באתר הרשמי של סדרת הספרים, אני בטוח שתוכל למצוא שם את כל הליהוקים והפרטים החדשים שנחשפו.

ellendili

New member
לא זוכרת אם כבר דיברו על זה כאן...

אבל אתם יודעים שמרטין מפרסם ב"לא בלוג" שלו חידות חביבות לגבי ליהוקים עתידיים? זה סוג של משחק עם המעריצים. הוא מפרסם חידה, הגיבים מנחשים לאיזה שחקן/דמות הכוונה וכעבור זמן מה מרטין מכריז על התשובה הנכונה. הנה החידה האחרונה שלו: Down under he was the voice of wisdom. Later on he was the voice of everyone. Now he's wisdom. החידה מתייחסת לשחקן שלוהק לתפקידו של הפירומן במעלה מלך שמספר לטיריון על אש הפרא. מרטין הזה...
מקור:http://grrm.livejournal.com/231396.html

is00

New member
צריך לשאול אותו מה נסגר עם הרידים.../images/Emo58.gif

וויתרו על הדמויות של מירה וג'וג'ן בסדרה או לא... אם כן... כבר עדיף לוותר על הדמות של בראן לגמרי. הסיפור של בראן הוא שום דבר בלעדיהם, אז... הכי טוב שיישנו את העלילה מהספר בסדרה ופשוט ייתנו לתיאון להרוג אותו ואת ריקון, במקום את 2 הילדים החפים מפשע שהוא הרג במקומם.

ellendili

New member
לא! מה פתאום!!

זה יהיה נורא. אני מסכימה שבלי הרידים הסיפור של בראן מאבד מקסמו, אבל עדיין בראן הוא הדמות החשובה ואני מניחה שיוצרי הסדרה ימצאו דרך אחרת להביא אותו לעורב. אני עדיין מקווה שכן יכניסו לפחות את ג'וג'ן.

CallMeCavanaugh

New member
איכס, ג'וג'ן

וכן, אני יודע שלא אומרים איכס על אוכל. אבל ג'וג'ן הוא דמות כל כך לא מעניינת. לא שמירה מעניינת במיוחד, אבל כל מה שג'וג'ן עושה זה לסבול בפולניות. חוץ מזה, אם ישאירו את מירה, יוכלו להמציא איזו סצינת סקס חדשה בינה ובין בראן, או אם הוא באמת לא מסוגל לתפקד מהבחינה הזאת - בינה ובין הודור.

nathaliesh

New member
לא מסכימה

אפשר לקדם את הסיפור של בראן עלילתית ממש בלי בעיה גם בלי הרידים.

CallMeCavanaugh

New member
מה יניע אותו? ../images/Emo58.gif

מה שמניע את בראן ללכת דווקא צפונה ולהיפרד מריקון הוא הרידים. מה תהיה המוטיבציה שלו לעבור את החומה צפונה בלעדיהם, ומי ישמור עליו שלא יעבור לגוף של קיץ ויישאר שם עד שהגוף של בראן ימות מרעב? אני לא אומר שזה בלתי אפשרי, אני פשוט לא מצליח לחשוב על משהו. חוץ מזה שאני מאמין שתהיה להם חשיבות נוספת בהמשך הסדרה, כי אבא שלהם הוא האיש החי האחרון שיודע מה קרה ביום שבו נד מצא את ליאנה והבטיח לה את מה שהבטיח.

nathaliesh

New member
ברור שאני מסכימה איתך שהם חשובים

לא כתבתי להוציא אותם מהספרים, רק כתבתי שאפשר להניע עלילתית את הסיפור של בראן גם בלעדיהם. אשה (אושה?) תלך איתו והיא תשמור עליו, כי היא מ"הצפון העתיק" ויש לה ידע". אם כבר משנים אז אין בעיה לשנות גם את זה. אני באופן אישי ממש לא חושבת שצריך להוריד את הרידים מהעלילה ואני ממש לא חושבת, אגב החמישי, שסיימנו איתם ולא רק בגלל האולנד ריד. אבל אם מורידים אותם בסדרה עדיין אפשר להסתדר וממש לא צריך להוריד את כל הסיפור של בראן בגלל זה, זה מה שהתכוונתי

CallMeCavanaugh

New member
אבל אם אשה תלך עם בראן

מי ילך עם ריקון? אגב, אשה/אושה, זאת לדעתי הסיבה ליארה גרייג'וי.

nathaliesh

New member
לא בעיה לפתור את זה מבחינת תסריט

באמת שלא. עם ריקון ילך מישהו אחר חסר חשיבות. מה זה משנה? לא שומעים על ריקון מהרגע שהוא הולך ועד עכשיו, כולל החמישי (בערך). שתבין, ברמת הלעשות סדר זה מגוחך בעיני שהוציאו את הרידים, אבל כל תסריטאי חצי נורמאלי יכול לפתור את הסוגיות האלה מבחינה עלילתית.

CallMeCavanaugh

New member
הכל אפשר לפתור בקלות

אבל אני אומר - אם הפתרון להסרת דמות אחת הוא הוספת דמות אחרת, עדיף כבר להשאיר את הדמות המקורית וזהו

מיכאל ג

New member
ויש כבר חידה חדשה

From England, England hails this fellow, an ideal choice. He's been a madman, a nut, a spud, a martian, a king, and a slaver, he's gone up with a balloon and down with a ship. But why he is so sad when he's stroked so many women?​
אחד המגיבים הציע את השחקן הבריטי בן קרומפטון ונראה שזה באמת מתאים, ולפי הסוף של החידה (why is he so sad) נראה לי שהתפקיד הוא דולורוס אד, אולי הדמות הכי אהובה עלי אחרי טיריון.

One Song Glory

New member
נראה שאפשר לתקן את זה בקלות

הסיפור של בראן מתפתח באמת רק בחמישי, ואני בספק אם יהיה מעניין במיוחד לראות את המסעות שלו, במיוחד יחסית לזמן המוגבל ולעומס העלילתי. הגיוני מאוד לקצץ פה ולהכניס את ההתפתחות של בראן (שנובע בין היתר מהנוכחות של הרידים) רק בשלב מאוחר יותר. אם היה מדובר בסדרה המבוססת על ספר שבה הסופר לא מעורב בהפקה, הייתי מודאגת. במקרה כזה שינוי קטן יחסית, כמו ההוצאה של מירה וגוג'ן יכל להפוך לשינוי גדול ולשנות את הסיפור של בראן כולו, שיש לו כמובן חשיבות עלילתית. אולם משום שמרטין מעורב בהפקה, ומכיוון שהסדרה שמה דגש על נאמנות למקור, אני בטוחה שהם יצליחו להכניס את בראן מאוחר יותר בצורה שלא תגרע מהסיפור שלו אבל תהיה יותר נוחה לפורמט הטלויזיוני. בסך הכל הסיפור של בראן נבנה מאוד באיטיות במשך ארבעת הספרים הראשונים, מה שמאוד מתאים לסדרת ספרים, והרבה פחות לסדרת טלויזיה. מירה וג'וג'ן לא מעניינים מספיק כדמויות צד בשביל שיכניסו אותם לתפקיד שלא חשוב בשלב הזה.

למעלה