מתרגשת :)

michts

New member
מתרגשת :)

אוקיי,הקדמה- רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה, ואני פשוט מטורפת על השירים המדהימים של אביתר. ו..יום רביעי טיילנו,המשפחה, ברמת הגולן. בערב הלכנו לאכול בבית הארחה בחיספין. היה חדר אוכל גדול וחדר קטן; אנחנו היינו בחדר הקטן- היו שם שלוש משפחות. אני חוזרת לשולחן,אחרי שלקחתי אוכל, ואני רואה את המשפחה שלי מתלחשת. "מה?" ואחי: "אביתר בנאי פה," וכן, הוא היה שם עם המשפחה שלו. איזה התרגשות :)) ברוב טיפשותי לא אמרתי לו כלום, אבל כל הערב התרגשתי. מישהו יודע מתי יש הופעה שלו בירושלים והסביבה?

Frutapao

New member
WOWWWW!

איזה כיף לך
! ואיזה פראיירית
..! הייתי חופר לו עד כלות הנשמה
. אז
, בטוח שתיהני איתנו פה ושניהנה פה איתך. יש לוח באתר הרשמי שלו (גוגל יביא אותך לשם צ'יקצ'ק), ואמור להיות גם בפורום איזה לוח אירועים. בכל מקרה, תוכלי לחכות למבינים שיענו. חג שמח!

TEENAGER1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif ולגבי הופעות בזמן הקרוב

באפריל יש את שתי ההופעות בלבונטין, אח"כ תהיה הפסקה קטנה, ביוני יהיו כנראה הופעות במעבדה-צוותא וכאלה, ובקיץ יהיו כמה הופעות במקומות גדולים יותר, והן יסגרו את הסיבוב הנוכחי. קחו את מה שכתוב כאן בעירבון מוגבל (הייתי עוד בהתרגשות של אחרי הופעה, כך שהזיכרון שלי מתעתע
), אבל זה הרעיון הכללי. ככלל, תמיד אפשר להתעדכן לגבי הופעות באתר הרשמי או בלוח האירועים של הפורום, לשניהם יש קישורים בראש הדף.

michts

New member
תודה רבה :)

אני בנאדם ביישן. אם אני לא במצב רוח המתאים אני לא מסוגלת לדבר עם אנשים זרים.. ויש סיכוי לדיסק חדש ב..שנה הקרובה?

shoham95

New member
אם כבר דיסק הבא..

אני מפחדת שזה יהיה דיסק פיוטים או משהו כזה :-\ נראה לכם שזה מה שיהיה?

Frutapao

New member
זה לא, אביתר דיבר על זה

(לא ספציפית לדיסק הבא, אבל באופן כללי)

shoham95

New member
יופי! ../images/Emo13.gif

זה כל כך משמח אותי, ממש דאגתי כבר... אני ממש מחכה לאלבום הבא, ומקווה שזה יהיה בקרוב.

Frutapao

New member
כן, גם אותי זה שימח

גם אני כולי תקווה לדיסק חדש, אבל סטטיסטית זה יקרה רק עוד 4-5 שנים. לצערי... בכל מקרה, אני פעמיים כבר אמרתי לו שאני זקוק נואשות לעוד דיסק (בסוף הופעות הן נכחתי). כדאי שכולם יאמרו לו, שיזכור שמחכים לזה

למעלה