מתרגשים?
אז ככה: אני ואישתי בני 40, שריטה קשה ועמוקה משותפת על דפש מוד. לפני שלוש שנים נסענו לברצלונה לראות את ההופעה שלכם (11 בפברואר 2006) מ ד ה י ם !!! בשבוע האחרון לא עובר לילה בלי איזה חלום שבו "משהו משתבש לי" בקשר להופעה
פעם נאבדים לנו הכרטיסים, פעם מאחרים ובאים רק להדרן, פעם ההופעה בכלל בפארק הירקון ואיזה גבעה מסתירה לי, פעם זה לא הם מופיעים בכלל, פעם זה הם מופיעים אבל בשירים לא שלהם
ברור שכבר יש כרטיסים מנובמבר, ברור שלדשא. אז לכל מי שכבר יש לו כרטיסים ומתרגש וצריך לשמוע את הקנאים האלה שאומרים ש 50000 זה יותר מידי אנשים ויהיה צפוף ולא יראו כלום והסאונד באיצטדיון זה לא כמו הסאונד באולם. וכל אלה שקצת עצובים ששיר כזה או אחר לא מופיע בפלייליסט של לוקסמבורג (דחיל רבאק, לעולם לא יהיה פלייליסט של 24 מושלם, יש להם יותר מידי שירים טובים ומה לעשות צריך גם 7-8 מהאלבום החדש) אני רק רוצה להזכיר לכולנו, שהכל שטויות!! הולכת להיות הופעה מ ד ה י מ ה !!!! להתראות עוד 52 שעות
אז ככה: אני ואישתי בני 40, שריטה קשה ועמוקה משותפת על דפש מוד. לפני שלוש שנים נסענו לברצלונה לראות את ההופעה שלכם (11 בפברואר 2006) מ ד ה י ם !!! בשבוע האחרון לא עובר לילה בלי איזה חלום שבו "משהו משתבש לי" בקשר להופעה