מתרגום לאד"מ...

k e r m i t

New member
מתרגום לאד"מ...

שלום, עד לפניי כשבועיים עוד לא הייתה תשובה לגבי קבלתי לקורס אולפן תרגום בערבית במודיעין. כאשר הודיעה לי שלא עברתי את המבחן האחרון, הבחורה מיחידת האיתור ציינה בפניי שאני מועברת למסלול אד"מ. היום קיבלתי מכתב שמאשר את קבלתי הסופית לקורס זה שמתחיל ב29 לאפריל, היום בו אתגייס. השאלה שלי היא כזו. הרצתי חיפוש לשם "אדמ" בפורום, והבנתי פחות או יותר מהו. אבל מה בכל זאת ההבדל בינו לבין אולפן התרגום מבחינת הדרישות, שהרי לאולפן התרגום לא התקבלתי, לאחר תקופה לא קצרה של מיונים, ראיונות ומבחנים, אך לאד"מ כן - ללא שום מבחן נוסף המוגדר מטעמם כביכול. תודה, לילה טוב וסופ"ש רגוע.

someone else1

New member
קודם כל בלי לחץ

למרות שאני מבינה את הלחץ גם אני הרגשתי ככה בחוסר הוודאות הזה עד לא מזמן. עברתי בדיוק מה שאת, אבל זה לא נושא לדבר עליו ככה בפורום. הגעת לאחלה מסלול. אם את רוצה לדבר בקצת פחות פומביות ולקבל כמה הסברים אז זה האי סי קיו שלי: 102259239

k e r m i t

New member
דווקא אין כל כך לחץ...

פשוט מעוניינת להבין משהו מכל העסק, זה הכל. למה לאד"מ כן, ולאולפן תרגום - לא? זו השאלה העיקרית.

רק להזכיר לך

בס"ד האייסיקיו שלך פומבי בדיוק כמו הפורום מבחינת בטחון מידע. הוא פרוץ ופתוח ל"האזנות" ושליפת מידע ככל שרק ירצה מי שירצה. אנא הקפידי לשמור גם שם על בטחון המידע

someone else1

New member
אל תגזים טוב?

זה לא שבנאדם כמוני שעוד לא התגייס יודע משהו מיוחד וסודי שמישהו חוץ ממנה ומאנשים שמתגייסים לשם יתעניין בזה. ויש לי עוד המון זמן לשמור על בטחון מידע, ואני ממש לא מזלזלת בו אז די להגזים! ובקשר לבחורה שכתבה, אני לא יודעת בוודאות אבל אני מעריכה שהם העדיפו מישהי טובה למסלול טוב יותר, ואולי לא... לא יודעת. ואם את בכל זאת רוצה הסברים מפורטים אז באמת שאין לי כוח לכתוב אותם פה ולא קשור לבטחון המידע...

לא אמרתי שאת מזלזלת

בס"ד אבל עדיף להזהיר ואולי למנוע, מאשר לא להזהיר, ושידלוף מידע. קורה לא מעט, לצערנו. (במלחמה לדוג' היו המון עבירות בטחון מידע חמורות כגון דיווח על תנועת כוחות בזמן אמת בשטחי הלחימה ברשת טלפונים בלמ"סית.. וזה עלה בחיים).

someone else1

New member
טוב די

אתה לא באמת חושב שאם הייתי יודעת משהו סודי הייתי מספרת אותו

Noya18

New member
בדיקות שמיעה, עברת?

כי אני הועברתי לאד"מ על רקע שמיעה

k e r m i t

New member
עברתיי, אך במסגרת מיונים להאזנות

שסטטוס הקבלה שלי עדיין לא מובן כל כך. על פי האתר שלהם אני עדיין מועמדת. אבל שומדבר מעבר לכך. צו הגיוס וקבלה לקורס אושרו והם לאד"מ.

T booone

New member
רגע..

אמרו לך בפירוש שלא עברת את המבחן ולכן מעבירים אותך לאד"מ?

למעלה