מתרבים הסימנים

ת ו מ ס1

New member
מתרבים הסימנים

שה 10D סיימה את חייה. בדומה ל D60, "פתאום" לא ניתן להשיג את המצלמה בשום מקום. יתכן ומדובר במחסור כללי עקב "הרצת" ה 300D, אך כפי הנראה קנון עומדת להטיל פצצה נוספת בקרוב במאבקה על השליטה בשוק הדיגיטאליות. הספקולציות מדברות על גוף אטום סביבתית ו CMOS בגודל 8-12 מגה-פיקסל ושיפורים נוספים. ולא רק זה, גם מחיר מפתיע. ניקון, איפה אתם? תומס נ.ב - תד, אתה מקשיב ?

LazyGecko

New member
לא יאומן

הייתי קרוב לקנות. עכשיו אני אחכה לדגם הבא ואז אקנה את ה 10D בחצי מחיר.

ת ו מ ס1

New member
הצחקת אותי

בדוק מחירים של D30 היום ותגלה כמה אתה טועה. אפילו היא לא בחצי מחיר ובאמת מדובר במצלמה ישנה. חוץ מזה, מדובר ב "שמועה", וקח אותה בהתאם. תומס

LazyGecko

New member
יודע יודע

אני יודע, אבל תמיד אפשר לקוות. עשיתי מעבר על כל החנויות ONLINE הגדולות שאני מכיר ובכולן המצלמה אזלה מהמלאי. שמועה או לא, משהו קורה.

Alto

New member
אחד הדברים המשונים עם מצלמות ישנות

לפחות לגבי קנון שאותם בדקתי הוא שמצלמות משומשותנימכרות כמעט באותו מחיר של דגמים חדשים מהחנות. למשל D60 נימכרות ב Ebay ב1200-1300 דולר כאשר ניתן לקנות 10D ב 1500 דולר. לי לפחות לא מובן הפער הנמוך הזה, אני לא מצליח להבין מי קונה מצלמה מיושנת ומשומשת כאשר בעוד כמה מאות דולרים יש את הדגם האחרון (לרגע זה) חדש מהחנות. ארנון

pr3998

New member
EBAY זה לא סימן לכלום..

לפעמים מוצרים נמכרים שם יותר יקר מאשר בחנויות.. אנשים נכנסים שם לאקסטאזה.

הD60 עלתה כחדשה 2200$ - אז ירידה

של כמעט לחצי מחיר - זו ירידה דרסטית. ו-הדגם מצוין. ו...רק בארץ מנסים למכור את הD30 ב1000 $ או קרוב לכך.זהו הדגם הראשון של הרפלקסיות,הכי ותיק בשוק,גם הוא עלה בזמנו ...3000$ (!) מי ש'אכל' אותה - הם הקונים הראשונים. כ'יד שניה' במצב טוב - לדעתי מציאה 'ענקית',במיוחד כשמשווים לדמויות הרפלקס-גם הכי משובחות הקיימות.

Alto

New member
נוסטלגיה

זה שפעם הD60 עלתה המון אני מסכים, זה שלמי שקנה אותה חבל למכור בפחות מ 50% ממה שהוא שילם לפני שנה זה גם נכון, אני רק לא מבין מי שמוכן לקנות היום את ה D60 המיושנת יחסית משומשת כאשר הוא מסוגל בעוד 200-300 דולר לקנות את ה 10D חדשה מהחנות עם אחריות וכו'. ד''א גם את ה 30D מנסים ומצליחים למכור ב Ebay באזור ה 900 דולר. ארנון

© DrorZi

New member
למכירה 10D ../images/Emo70.gif

made you look
כשתצא D3, אם תצא ובהנחה שמחירה יהיה עד 2000$ אני מוכר את ה 10D שלי ב 1000$ זה נראה לי מחיר הגיוני הרבה יותר מ"חצי מחיר" (אני אתן מתנה את ה 28-90 של ה EOS300 איתה
) אבל הרבה קודם קנון צריכים להריץ את ה 300D ונראה לי שתהיה להם מספיק עבודה איתה. ד"א מכל הספקולציות, מה הספקולציה על גודל החיישן
דרור זי.

עוזי י

New member
נתונים על מכירות?

קראתי שקנון מכינים 7000 300D לחודש הראשון. האם ראיתם נתונים כמה 10D נמכרו עד היום בכל העולם?

snow goose

New member
לא יודע נתונים אבל

לא אתפלא אם הקנון 10D היא ה-DSLR הנמכרת ביותר בעולם.

ת ו מ ס1

New member
נראה לי שהגיעה הזמן להירגע

טרי מהתנור מה Guru: The EOS 10D remains current in our line-up. It is in no danger of being discontinued at the present time. It will definitely remain current through the rest of this year and well into 2004. I can't be more precise than that, and I will have no further comment on this issue. -------------------- Chuck Westfall Director/Technical Information Dept. Camera Division/Canon U.S.A., Inc.

ת ו מ ס1

New member
לגבי מכירות 10D

קנון מייצרים כ 10000 לחודש, ונראה לי שזה לא מספיק. תומס

עוזי י

New member
זה נשמע הגיוני

דרך אגב. טעיתי ב-0. CANON מכינים 70000 מצלמות 300D ל-20.9. ועוד מספרים בקישור הרצ"ב. זה מדהים כמה אנשים מוכנים לשלם כל כך הרבה כסף על דבר שהם כנראה אוהבים - צילום.המספרים פשוט דמיוניים לדוגמה CANON חוזה מכירות של בין 800,000 ל - 1,000,000 מצלמות רפלקם דיגיטלות בשנת 2003. מעניין מה יקרה בעוד 5 שנים שלרוב הצלמים כבר יהיה מה שהם רוצים (בתחום המחשבים אנשים לא מגיעים לסיפוק מלא וכנראה גם בצילום יהי כך כל עוד יהיה לאנשים כסף)

למעלה