מתקשה להירגע

מתקשה להירגע

היום בבוקר כתבה כאן מישהי הודעה/וידוי מצמרר/מכתב התאבדות או משהו דומה ובהבל מקלדת, בלי שום סיבה, הטיחה בי האשמות ורפש שלא מגיעים לי. אני לא בא לסגור כאן חשבון עם מישהו,אבל אם פורסם משהו בגנותי ביומון הנפוץ הזה מגיעה לי זכות התגובה כדי להגן על שמי הטוב. ראשית, מעולם לא היה לי איתה שום עניין רומנטי/אינטימי או כל דבר שהוא מעבר לידידות נורמלית. כמו רבים מכאן, נחמד להכיר תמיד אנשים,לדבר,לספר,להקשיב, לצחוק ולהנות והכל היה טוב ונחמד. גונבה לאזניי ידיעה משני אנשים שונים שהגברת מספרת שאני חיזרתי אחריה והיא סירבה לי. אתמול ביקשתי לברר את העניין מסיבה מסויימת ותו לא. ובתום שיחתנו שהיתה נעימה נפרדנו שוב בידידות. היום בבוקר היא הפילה את הפצצה, שהושארה ע"י מנהלי הפורום, ויצרה תהיות לנשוא ההודעה. מעולם לא שיקרתי כאן לאיש, מעולם לא פגעתי באיש , מעולם לא ניצלתי פה מישהו, לא התחזיתי לאחר, לא זממתי להכניס אף אחת למיטה ולזרוק אותה , או כל מיני סיפורים של אנשי רוע וקינאה שדואגים להפיץ את עלי, כמובן שלא בפניי ובלי ידיעתי. אין פה עניין של סגירת חשבון, אצלי הכל פתוח ורבים מכירים אותי אישית. יש כאן הגנה על שמי הטוב ומי שהעניין יקר בעיניו, תודה שקרא והפנים. מייקי.

בן 45 עם הרווח בשיניים ????

כמה עולה להזמין רוצח שכיר ? היום זה ממש לא יקר סביב ה- 10,000 ירוקים אבל בכל זאת כנראה יותר זול לעשות זאת פה ועוד באנונימיות עד מתי ....?

מייקי על איזה הודעה אתה מדבר?

יו אני לא מבינה איך את זה פספסתי

גיוRא

New member
דרדי...ההודעה צנחה מהר..

אולי אולי...אנשים פה מתחילים להתבגר... דלגי...

גיוRא

New member
ידידי...

אם אני משייך נכון.... אף שאיני מצדד בהכנסת וידוי..כזה לפורם... היא כתבה ..דיי מעודן...ולא ציינה שם... זהו..לעצם הנושא ..אנ´מעדיף לא להיכנס.

בכל מקרה....

כמה דקות לפני שזה יירד למצולות, ונעלה את זה שוב לטובת אנשי הבוקר, רק לאחל לאנשים כאלה שיצליחו בכל זאת לישון טוב בלילה....

למעלה