מתקרב רגע האמת

מתקרב רגע האמת

ולנו חשוב לברר: מהם משקלם של היצרים, השנאות ו 'סגירת החשבונות', אם בכלל, בשקול דעתו של מי שעומד בראש המעצמה החזקה בתבל ועומד לפתוח במלחמה כנגד עיראק. אז לפניכם כתב ידו של ג'ורג' W בוש, ששכן כל העת בגלריות של הפורום ( תודה לעטרה ) ויצא כרגע לאור העולם.

עטרה ב ט

New member
חיי המין שלו לא כל כך רחוקים

מאלו של עראפת

יקירתי:

ככל שידוע לי לעראפאת אין בכלל חיי מין, גם המוקטעה זה לא בדיוק המקום הרומנטי שמצית את דמיונו. הראיסה בכלל בעזה, או בחו"ל. משמועות שרצות נדמה לי שהוא מעדיף עכוז בשרני על פני.. את יודעת מה. לגבי W לפחות ההתרשמות שהוא מעדיף כדרך הטבע ודוקא נראה לי ( התרשמות בלתי אמצעית ) טקסני ויטלי כזה שדוקא כן יכול להשתובב ולא סגפן. מאיפא בא לך הדמיון בין השנים ?

עטרה ב ט

New member
כדרך הטבע ? נו במת..... ../images/Emo3.gif

איזה מן הגדרה זאת? נורא שיפוטי ולא לענין. הדמיון בכל אופן בעיגולים היורדים הכבדים והחדים מטה.

ענוגה

New member
"דרך הטבע" כמו גם "לא נורמלי" ../images/Emo63.gif

אינם מינוחים שיפוטיים. הם בסך הכל מעידים על ה"דרך" המרכזית, מה שקרוי ה"נורמה", ואין בהם להעיד על התייחסות כלשהי (שלילית או חיובית) להיותם לא נורמטיביים כלומר - לא שכיחים, או לא שייכים לדרך המרכזית. כמובן תמיד היו, תמיד יהיו, ותמיד לגיטימיים - כל הלא נורמליים והלא כדרך הטבע-ים. בטבע יש הכל, וטוב ומעניין לנו שכך. גם הגרפולוגיה מסתמכת על הנורמה והטבע המתבטאים בכתיבה, ועל חריגות מהם. אז איפה הדוגמאות לכתיבה "לא טבעית"? דוגמאות לביטוי בכתב של אנשים "לא נורמליים"? איפה עובר הגבול בין הנורמלי והחריג בכתב? פעם ביקשתי דוגמאות והבטיחו לי...

Mנטה

New member
גם חיות מקיימות יחסי מין חד מיניים

כך שזה דבר טבעי ללא צל של ספק.

הסבר כל כך טבעי ו.. יפה, וגם הבהיר

לי היכן אני ניצב ביחס ל "ציר הרשע" סליחה "הטבע". דוקא 'הנורמליים' הם הנדירים יותר לאור רבוי חריגי וטעויות טבע למיניהם. הגזמות בכתב היד בימד כלשהו, רוחב או גובה, שינויים משמעותיים בעיצוב ובנפח, יכולים לשקף סטיה כלשהי מנורמה שנרמזת לנו באמצעות אותם מרכיבים שהרגע ציינתי. תראי למשל את הכתב שאלעד סרק לנו, יש שם נ' מאד חריגה, שיכולה למשל להמחיש לנו שהאיש לא חי בשלום עם היצריות החזקה שלו, שהוא מחניק ובולם אותה, למשל מטעמי חינוך ומוסר מוקפדים שהוטמעו בו, ואת אותה האנרגיה הוא מנתב לאפיקים אחרים, צדדיים שמאלה, לפעילות שלבטח איננה מינית. ההסתבכות בעיצוב מלמדת שיש קונפליקטים ולא פשוט לאדם ללכת בעוצמה כזו נגד עצמו, להמיר הרפתקנות נהנתנית למשל בחיי סיגוף ולימוד סביב השעון, תחת מעטפת סוגרת כבריח. אגב, במקומות רבים הכתב בלתי קריא, יש רעיונות מה זה אומר? לא גרפולוגיה, רק שכל ישר.

מילה1

New member
וואו, כמה כתבים נוספו כאן!

יש כאן ממש "בום" של כתבי-יד וכולם מעניינים ורלבנטיים. כנראה שאצטרך להיכנס לעיתים קרובות יותר. בקשר לבוש- ממש הופתעתי לטובה. כתב מאד מבוקר ורציונלי. לא מאד יצירתי ומבריק (העיצוב די קרוב לתקן)אך אינטליגנטי למדי, מאורגן, מסודר, יורד לפרטים (קטן ומדוייק). אינו איש של אידיאלים ועקרונות (האזור העילי לא גבוה) אלא איש ביצוע בשטח (אזור תחתי דומיננטי אך גמיש ופרופורציונלי). סך-הכל איש עממי, הגיוני ומחושב, לא פועל על פי אימפולסים והחלטות "הד הוק", הכל אצלו דוקא מתוכנן לפרטים ולטווח ארוך. חשובה לו מאד "גאוות יחידה" (האות הראשונה בשם המשפחה מנופחת ומוגדלת מאד) וגם כבוד אישי חשוב לו- האות I גדולה ומנופחת. מבחינה מינית - דוקא האזור התחתי גמיש, מלא וחינני, בשילוב אזור אמצעי קטן וסדיר וארגון מאוורר ולא פולשני= מיניות סבירה, לא מאד רעב למין, לא מתפרע, לא מחפש הנאות חריגות. סך-הכל אדם די ממוצע. מה דעתכם?

דעתי שהוא קצת פחות רציונלי מכפי

שניכר, אלא שמכח האופי והשליטה זה מתרסן כלפי חוץ, כך למשל ניתן לזהות מבעד לשורה ישרה מגמה של מדרגות יורדות, שבירות חדות יותר ולא סימטריות כגון ספרה 2 בתאריך. זה מחזק את ההשפעה הלוחצת מבפנים של היצרים, בכוון של חידוד המסר והקצנה, החלטיות, חוסר פשרה ולחץ 'לסגור ענין' בלי להסתכל שנית לצדדים ולשעות לעיצות ודברי אזהרה. מעין צד פייטרי שכן שש לקרב כנגד מי שפגע בו, להשיב לו מנה אפיים וללמדו לקח, למרות שהוא לא מודע בכך ויודה בזה.

מונה ג

New member
יעילות וחתירה למטרה

כאשר ב"ארסנל" שלו "תחמושת" מגוונת בה ידע לעשות שימוש בצורה נכונה בעת הצורך. ואומר, יש בו יחודיות והוא מסוגל למצוא פתרונות יצירתיים על מנת לפתור בעיות (וזו כנראה ההפתעה אך במחשבה שניה תחשבו על הדרך בה הגיע לבית הלבן!). ביקורתי, בוחן אפשרויות שונות ודורש נימוקים משכנעים ומהימנים. בוחר בקפידה את מטרותיו ומהרגע שסימן אותן, יחתור להשיגן כמה שיותר מהר. (לכן, הייתי אומרת שהוא חושב לפני מעשה אך לא על מחושבות). מסוגל להתגבר על ה"מהמורות" בדרך.מרגע שקיבל החלטה יגלה כוח רצון וגמישות מספקת על מנת להגיע למטרה. הוא יודע לבחון את השטח תוך כדי תנועה ולהתאים את עצמו לתנאים כך שינצל אותם לתועלתו. הכתב שלו מהיר, התנועה מתקדמת אך חסרת שקט. יש בו הרבה מתח שדוחף אותו לעשייה. האזור האמצעי קטן ולא עקבי (לעיתים אפילו משטתח/נעלם - שורה 2 במילה אחרונה, ה-M ב-Campaign, שורה 7 N ב- working, ש.8 O ב-strong וכו'). היה מעניין לראות גם את הכתב של סדאם! אודי, מה דעתך?

הוא נמצא בקישורי הפורום > "שונות"

לגביו ניתן לשאול: האם הוא מסוגל, לאור מצבו הקשה, לסגת אחורה ממערכת ההטעיה השיטתית שלו? שימו לב לכוון שמאלי מלוטש בצורת "קערות מורחבות"

מונה ג

New member
תודה על ההענות

מחר.. או כבר בעצם היום
ננסה לראות מה הוא אומר לנו, אם בכלל. לילה טוב!

למעלה