מתקרבת... נכנסת....

Bavmorda

New member
מתקרבת... נכנסת....

אך בקושי משאירה סימן. תהפוכות השבוע האחרון פה צרמו לעיניי ונאלמתי קצת. אני גם פחות מפעילה מחשב, מפנה זמן לקריאה וטלוויזיה. מתגעגעת לפורום בתרכובת הישנה והטובה שלו... קצת שקט כאן לאחרונה (אולי הקיץ מוציא את כולם החוצה
) היום זה 4 שנים ל"טעות חייו" (כמו שאמר לי חבר בזמנו) שעשה אבי ילדיי. הוא העדיף להשאר בביית ולראות משחק מהמונדיאל ביום שישי בבוקר, במקום לבוא ליום ההולדת של בתו (אז בת 4). זה מה שנקרא הקש ששבר את גב הגמל, ובגלל זה אני פשוט אלרגית לכדורגל. מעבר לזה סתם הסתכלות על המצב, וזה קצת מבאס. עוד שנה עברה, יש לי יומולדת שבוע הבא, ואין קשר. אני לא בבעסת עולם בגלל זה [מגלגלת עיניים], טוב לי בלבד שלי עם הילדים, אבל זה עדיין מקונן מעט. לא רוצה ללכת לישון לבד... לא רוצה לקום לבד... רוצה לבלות שבת בבוקר (ואת כל היום) בקריעת הסדינים כשהילדים אצלו... רוצה הפעתות קטנות פה ושם... הדברים הקטנים שבקשר.
וכמו שאמר האיש בשחור לאיניגו מונטויה, אני נאלצת לאמר לי: .I'm afraid you'll just have to wait ....
ובהמשך למשפט הדגל של חברת גינס: .GOOD THINGS COME TO THOSE WHO WAIT אז בינתיים אני אשאר על קצה צוק האי-שפיות, מחזיקה בחבל שהספרדי שלשל לי מלמעלה ואשתה לי כוס גינס...
BAV.

m i c h a l i

New member
כל דבר בזמנו...

ובינתיים, עד שישתנה המצב בתוספת של זוגיות נסי לשאול את עצמך מה את עושה כדי לקדם את זה? האם את מרגישה שאת מוכנה לזוגיות? ואולי שווה לחכות אם בסופו של דבר מחכה נסיך לנסיכה הקסומה
נ.ב. עוד שבוע יומולדת???? יש תוכנית לבילוי?

מיכלי

אין לי אומץ מיכלי אם יש משהו שאני פוחדת ממנו זה הדברים האלו ... בנתיים יש מישהו על אש קטנה לשעת הצורך
אולי כשאני אהיה סגורה על עצמי לגמריי זה יעבור לי כל הזמן חושבת איך זה להיות שוב בשניים איך זה לחשוב בשניים עדין אין לי חשק לזה עדין רוצה לעשות מה שבא לי מתי שבא לי וכממממממממממה שבא לי ולא רוצה אףףף אחד על הראש אבלללללללללל כמו שבאב אומרת .... כל דבר בזמנו צודקת לגמריי מיכלי כנראה שזמנו עדין לא הגיע אבל אם יהיו עידכונים אני אודיע

Bavmorda

New member
../images/Emo13.gif אני הפעם נשארתי בבית....

חברים שלי הלכו, אני אשמע חוויות תמהם, שומעת את ההופעה ברדיו (88FM) ותמונות בטח יהיו בשפע אחרי זה. BAV.

Bavmorda

New member
הי מיכלי ../images/Emo140.gif

התחלתי כבר לעשות דברים בכיוון של מציאת בן זוג אבל טוב לי בכונכיה שלי. נכון, אני כביכול סותרת את עצמי, כשמעוד בחינה אני לא מעוניינת גם כרגע להכניס מישהו לחיי ילדיי. זה מורכב, ולא על הכל אני מוכנה לדבר כאן מעל גבי הרשת. מצד אחד מוכנה מצד שני לא רוצה. הגירושין, החיתוך מהזוגיות באספקטים החוקיים שלו, מאד החדירו בי היבטים מסויימים על מערכת זוגית ומה נדרש ואיפה המכשולים שלה... ומה אני רוצה.
כמו שאמרתי, מורכב מידי. למרות ש BAV היא מלכה (מקור הכינוי) מוכנה אני להיות גם נסיכה
ליומולדת אין תכניות בינתיים, משאירה הכל פתוח אחרי ששנים קודמות היו כל מיני מפגשים בביתי או בחוץ. ניגשת להקשיב לרוג'ר ולחזור לספר לי.
BAV.

m i c h a l i

New member
מצד אחד מוכנה מצד שני לא רוצה

יקירתי, כשתהיי מוכנה וגם תרצי אז זה יגיע
וטוב שכך... ולפעמים הדברים הכי גדולים בחיינו מגיעים אלינו בדרך לא צפויה וכמובן שאין צורך להרחיב.. זה בסדר גמור

a44

New member
BAV יקירה ../images/Emo140.gif

ההרגשה שאת מתארת כל כך מוכרת: רוצה ללכת לישון עם מישהו, רוצה לקום עם מישהו, לשתות
עם מישהו במיטה בשבת בבוקר... ואצלי חסר בעיקר בערבים: להחליף את חויות היום שעבר עם מישהו מקשיב ואוהב, לפחות בטלפון... מאוד מזדהה עימך
מרגישה בדיוק כך
והנורא הוא שלא רואה כיצד החיים מתקדמים לעבר זה... אז טוב שיש את הפורום הנפלא הזה - לשפוך את הלב

Bavmorda

New member
../images/Emo13.gif עושה טוב על הלב

לדעת שיש עוד מישהו שמרגיש כמוני. אני מאמינה שגם מצד הגברים הגרושים קיימת ההרגשה הזו... כולנו באותה הקלחת בסופו של דבר. העניין הוא שלחשוב ככה זה דבר אחד... פשוט אתמול קרה משהו מעניין שהוציא את זה מהלב שלי בצורה בלתי צפויה. התקשרתי ללקוח לעקוב אחרי פרוייקט שזוחל בעצלתיים כבר שנתיים. היינו מדברים ממש מעט אבל נוצר קליק טלפוני בכייף. כשהתקשרתי אליו הוא אמר שהוא ביום חופש כי לאישתו יש יומולדת והוא מחליף את חדר השינה, צובע, עניינים... וליבי נצבט. אמרתי שמה שהוא אומר קצת מכאיב לי. הוא שאל למה בדאגה ואמרתי לו שהנה גמלי יומולדת עוד שבוע ואין לי מי שיפתיע אותי. "את נשואה ?" הוא שאל.. אמרתי לו שאני אחרי... הוא אמר לי "גמני הייתי פעם גרוש". זה כבר העלה חיוך... אבל ת'אמת ? -קינאתי בו קצת.... או בעצם בה. גמני רוצה :(. באלך להתחבק חיבוק נחמה
אני מהמתחבקים.
BAV.

m i c h a l i

New member
../images/Emo24.gif גם לך

ואולי דווקא כשתשתחררי מההרגשה הזו של הרצון החזק ותתני לחיים וליקום להתנהל בדרכם תופתעי לטובה

love4101

New member
Bavmorda

אני מאוד מזדהה איתך אבל,לא יכולה לשקר לך ולהגיד לך שלא היתה לי תקופה שממש נהניתי מהלבד והיתי ממש זקוקה ללבד כדי להבין מי אני?ומה אני רוצה?מעצמי ומחיי?ולהבין למה נכשלתי במערכות יחסים שהיו לי בחיי כולל את הגרוש שלי והיתה לי תקופה שממש רעדתי מפחד מזוגיות אלוהים כמה שזה הפחיד אותי ואלוהים ברב חסדו השאיר אותי תקופה יחסית די ארוכה כדי להבין מי אני?ומה אני רוצה?במערכת יחסים והיום אני רוצה להגיד לך בלי פחד מכל הלב שאני בשלה ,ומוכנה נפשית, רוחנית, ופיזית,לזוגיות ומכל מה שמשתמע מכך בכל מובן המילה ואני מוצאת את עצמי בתקופה האחרונה חסרת מנוחה וכל כך רוצה וזקוקה לאהבה תביני Bavmorda אני שנים לא היתי ממש אבל ממש זקוקה לאף אחד היה לי את עצמי ובני ובזה הסתפקתי והיום אני יודעת מהנשמה שאני ראויה לאהבה ולזוגיות טובה ומהנה ואחד שיהיה חולה על בני מכיון שגם בזה אני לא מוכנה להתפשר ואחד שאני יעריץ אותו והוא אותי אז נכון להיום יותר אני לא מוכנה להתפשר באמת אולי בגלל זה אני המון שנים לבד כי אני יותר לא מוכנה להתפשר בזוגיות ובאהבה וזו אני רק אחרי שלמדתי מהלבד וכל מה שעברתי בחיי אני רוצה הכל באהבה ומאמינה בלב שלם שזה יקרה לקראת זיקנה כי באוגוסט אני בת 43 וזה הכי גיל לאהבה באמת לא שך גיל 18 19 20 שחושבים מלמטה ולא מלמעלה ואני חשה שזה יהיה בעזרת השם כי בורא עולם נותן באמת רק מתי שמוכנים באמת . ואני גם מצרפת משהו חמוד.

Bavmorda

New member
תודה על דברייך ../images/Emo13.gif

כל אחד מאיתנו זקוק לתקופת של לבד, כדי להתישר מנטלית מבחינת מערכות יחסים, ולהספיק כל מיני דבירם. להיות אני ואני ואני. ולכולנו גם יש מיכסה
... כל דבר בעיתו. BAV.

למעלה