מתקרבת ההופעה הענקית של כלא 6!!!

elekamit

New member
מתקרבת ההופעה הענקית של כלא 6!!!

אז עידכון! ההופעה מתקרבת ובאה. למי שלא יודע הנה הפרטים: הופעת ההשקה הרישמית של האלבום החדש של כלא 6 "חופשי להשתחרר". מה מייחד את ההופעה הזו מכל הופעה אחרת?, טוב אולי נתחיל בזאת שהיא מתקיימת במועדון התיאטרון האגדי, בין הגדולים בגודלו בארץ, ומבחינת מועדון להופעות אין לו מתחרים. סאונד חיצוני, במה שבונים במיוחד להופעה הזאת, תפאורה, אורחים מטורפים: סאבלימינל והצל דני-דין ירמי קפלן שחר אבן-צור אמסטף רויאל מורן גמליאל רון "טאופיק" שלום לויד באנקס מהג'י יוניט וכל ההופעה תלווה בלהקה חיה בשם TAKE COVER, להקת היפהופ מדהימה!!! ההופעה תצולם לערוץ 24! יחולקו פרסים והפתעות. ההופעה תתקיים במועדון התיאטרון, בשד' ירושלים, יפו בתאריך ה 31.5.06 שעה 21:30 לכרטיסים במכירה מוקדמת: ג'ובי: 050-7561700

kombinaizer

New member
וואי באמת הולך להיות טוב

ננעץ

glass vegas

New member
מי שלא בא...לפלף!

יש לכם שבועות אחרי זה!!!!! ואז בגרות בתנך

S h A y K i

New member
אבל יפו זה רחוק..

וגם לא בא לי לנסוע לבד
ואפאחד לא ממש מת לנסוע לזה מפה..

Segalovich

New member
אולי זה שזה מצולם לערוץ 24

יפצה על זה שאני אהיה באותו זמן בצבא.. בכל אופן, שיהיה המון בהצלחה, מקווה שההופעות הבאות לא ייצאו לי על חשבון המשמרת המעפנה הזאת בצבא.

y a n i v 17

New member
לא הייתי מליץ לבנות על זה..

גם ההופעה של סאב בזאפה צולמה ל24 ...זה לא אומר שהם יקרינו אותה.לפחות לא בקרוב

ItsNotMe1

New member
היא צולמה במטרה לשדר את כולה

או רק צילמו קטעים לכתבה?

y a n i v 17

New member
אין לי מושג לאיזו מטרה

אבל היא צולמה...אוליי רק בביל התכנית מיי מיוזיק או במטרה שישדרו את כולה בעתיד...רק הזמן יודע...

וואי וואי וואייייי../images/Emo66.gif

חיח אלה סוג הדברים שגורמים לך להיות גאה שאתה אוהב אותם, שאתה חלק מהם.. לא יודעת, הלב שלי מתמלא חמימות כזאת כשהם כל כך גדלים, ומתבגרים.. וההופעות שלהם כבר כוללות אירוחים של אמנים מהשורה הראשונה.. ומכירות יפות של התקליט..:) והצלחות ברדיו.. והמופעעעעעעעעעעעעעעעע זה הולך להיות משהו גרנדיוזייייייייי ענק! פשוט ענק! חיח:) המון בהצלחה ילדים!!!
תמשיכו לעשות לנו נחת על הלב!:) <חיח נשמעת כמו איזו ספתא זקנה..> You Are The Best!!! ~לין~

למעלה