מתקרבים לס
.

רן דנקר RESPECT

רןןןןן אני חולה עלייך אי אפשר לתאר עד כמה אני אוהבת אותךךךךךךךך ביוש חולה עליייךךך

מערכת הפורומים החדשה יוצאת לדרך!

'תפוז
אנשים' גאה להציג בפניכם את גרסת הבטא של מערכת הפורומים החדשה! מדובר בשדרוג מערכת הפורומים הגדולה ביותר ברשת הישראלית, והפיכתה לידידותית ונוחה עוד יותר. במערכת המחודשת הושקעה מחשבה רבה, על מנת שתאפשר לכם את מרב הדרכים להביע את עצמכם, להחליף חוויות, לשתף אחרים בדברים המעסיקים אתכם ולדון בנושאים שונים ומגוונים. מה מתחדש
העיצוב נקי יותר, חדשני יותר, ומתאים למראה הכולל של תפוז המתחדש. בנוסף, המערכת עברה עברוּת ובר הניווט השמאלי שליווה אתכם עד היום, עבר לצד ימין.
המערכת המחודשת מאפשרת חיבור טבעי יותר בין הפלטפורמות של תפוז. למשל, בכל פורום ישנם קישורים לפורומים נוספים, קומונות, בלוגים, סרטוני Flix ותמונות הקשורות לנושא הפורום.
בעתיד, החיבור בין הפורומים לפלטפורמות החדשות יהיה הדוק אף יותר, ויאפשר לנו להציע לכם כלים חדשניים ומגניבים. את הראשון שבהם נחשוף כבר בימים הקרובים: אתר HIT המאפשר לכם להמליץ על תכנים משובחים ישירות מהפורום, ובעצם מכל מקום בתפוז ומחוצה לו.
המערכת החדשה נבנתה בטכנולוגיית דוט.נט. אנו צופים ומקווים כי בתום תקופת הרצת גרסת הבטא, הגלישה תהיה מהירה יותר, נוחה יותר ונטולת תקלות ככל האפשר. זהו, תמו ההסברים ועתה אנו מזמינים אתכם, גולשי תפוז, לגלוש ולהתנסות במערכת החדשה: הכניסה למערכת הפורומים החדשה מתבצעת על ידי לחיצה על הקישור המוצג בצד שמאל של הפורום, או ממש מפה. שימו
! היות ומדובר בגרסת הרצה, צפויות תקלות ובאגים קטנים. אנא דווחו על כל בעיה בפורום "הפורומים החדשים", על מנת שנוכל לסייע ולפתור את התקלות. שאלות והערות יתקבלו בברכה אף הן. http://www.tapuz.co.il/forums/main/anashim.asp?forum=2000 גלישה נעימה! צוות תפוז
אנשים

פורום אניה בוקשטיין!

פורום אני בוקשטיין המדהימה, מאחל לכם חג פסח שמייח!! מי שרוצה להיכנס לפורום הכי מדהים, שיכנס לאיסיקיו: 222110296 תודה!

זו לא הכתובת פה..

זה הכתובת למעטה http://yes.walla.co.il/?w=1/7318/1260043 כתבי טוקבק (ואוו יש מלאאא) ואולי הוא יענה לך...

MrHyde1

New member
אזכור לדני הוליווד בארץ נהדרת

סתם היה משהו משעשע. היה קטע שאחד כל הזמן סיפר ספויילרים מסדרות, אז הוא אמר "ב'דני הוליווד' גילה אלמגור אונסת ורוצחת את רן דנקר בדם קר"

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifראיתי! ../images/Emo6.gif

תודו שאף אחד לא שיער שלולה רוצחת את דני הוליווד..
XDDDD

Tomer TR

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo124.gifעזרו להציל את חייה של שירית סגל!

כל תרומה שלכם - קטנה כגדולה, חשובה מאד ותתקבל בברכה!
------------------------------------ דרכי התרמה:
ניתן לתרום בכרטיס אשראי בטלפון: 03-5792220
חשבון על שם "חברים עבור סגל שירית", בנק הפועלים, סניף 681 לב דיזנגוף מס' 607726 בכל מקרה של העברה או הפקדה יש להעביר העתק בפקס: 03-5792223
לשלוח צ'ק לת.ד. 6782 רמת גן 52167 ------------------------------------ שירית סגל (20, מודיעין), השתחררה לפני כחודשיים משירותה הצבאי אותו מלאה בהצטיינות בתפקיד תומכת לחימה. כחודש לאחר שחרורה אובחנה כסובלת מאי ספיקת כליות סופנית וזקוקה להשתלת כליה בדחיפות. עלות ההשתלה והטיפול הרפואי הנלווה מסתכמים בכ-120 אלף דולר.
תרמו ועזרו להציל אותה! כל תרומה, קטנה כגדולה, חשובה ותתקבל בברכה!
תודה ענקית לכל מי שיתרום ויעזור - אתם עוזרים להציל חיים.

נחשו מי חזרה?!?!?!?1../images/Emo38.gif

אורפז !!!!!!!!!!!!!!!! לא היה לי הרבה זמן להיות על המחשב.. סליחה.
יצאתי מכל הפורומים
אני מקווה שתקבלו אותי שוב XD אני אוהבת אותכם פורום בומבה שכמותכםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התגעגעתי! ושלא תחשבו שהפסדתי פרק אחד אפילו מ"דני הוליווד" וגם שלא תחשבו שני לא אוהבת עוד את רינגו למרות שהוא בוגד מסריח!!!!!!!!!!! אני שמחה לחזור DD: ואני רואה שיש חדשים D:

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifייאאאא ברוכה השווהה!!!!!../images/Emo24.gif

כבר התחלתי לדאוג!:O נעלמת לגמרי ואפילו למסן לא התחברת.

למעלה