מתקרבים לסוף.......

metal

New member
מתקרבים לסוף.......

אחריי יום שלם שאני מתרוצצת בין בני גורן לספרים של אנקורי וגבי יוקיאל (אגב...אספיס יושב בכלא על לקיחת זכויות יוצר מבני גורן) - אני עדיין חושבת שמתמטיקה זה אחלה של מקצוע. עוד ארבע בגרויות והכל נגמר - קצת כואב אבל נתגבר ...לבינתיים לכל אלו שכמוני מהוים חלק מהסטטיסטיקה של השמיניסטים שיהיה לכם המון בהצלחה בבגרויות הבאות (עיין ערך : ספרות ,מתמטיקה , תנ``ך ...ולכל אלו שסובלים גם מבגרויות במגמה שלהם כמוני) וזהו...... אל תתיאשו ותרשו לעצמכם לשמוע מוסיקה בד בבד - זה ממש עוזר - לי בכל אופן אין מרפה טוב יותר מקצת מוסיקה טובה (שכל אחד ישמע מה שטוב לו) סופשבוע טוב ונעים ...והמון המון בהצלחה!!!!!!!!!1 ואני מקווה שאני לא פזיזה בדבריי- אבל המצב בארץ באמת מתחיל להיות קצת יותר סימפטי (אני שומעת חדשות ואני שמחה מאוד שיש רגיעה במצב) - מי יודע , אולי עוד נתגייס לצבא נורמלי ורגוע....ואוליי גם תהיה פה מכביה ואנשים לא יפחדו להגיע לארץ....

OPERATi0N_iVY

New member
לא ידעתי שאספיס בכלא...

אבל זה בהחלט יבטיח שהוא לא יכתוב שום דבר בזמן הקרוב...יופי אני כבר מרגיש טוב יותר

untitled

New member
כן, אבל חשבתי שזה

על העלמות מס. אתם יודעים, חיבור וחיסור וקצת אחוזים, זה קשה מאד. הרבה יותר מאנליזת-שורשים-פרמטרים-סתומה לדוגמא...

zambush

New member
תגידו גם אתם חושבים שהחומר של

מדעי המחשב ב` זה צחוק מעבודה?

למעלה