מתקפת שוקולדים

אופקית

New member
מתקפת שוקולדים

וואי זמיר כפי שנהוג לומר:במהלך 3 השבועות האחרונים קיבלתי,אתמול ספרתי 89 חבילות של שוקולד מכל סוג אפשרי:קטבורי קט-דור,פסק זמן,שוקולד פרה מכל סוג לבן עם עוגיות לבן חלב מריר,חלב עם אגוזים,מריר עם אגוזים,שוקולד שהתחפש לפרה,שוקולד עם עדשים ועם פיצפוצי שוקולד,וגם בין ה89 סוגים המון חטיפים של קטבורי עם עצבאות מקופלת שלהם,מקופלת של עלית במארז יפה כזה מקרטון,סניקרס ועוד אלוהים יצילנו מאימת השוקולד! עכשיו תבינו ידידי היקרים זה אחרי שתרמתי לעמותת מזון לחיים 30 חבילות של שוקולד פרה מכל הסוגים כך שסך הכל קיבלתי משהו כמו 120 חבילות,מצד אחד זה די מקומם אותי כי בזמן שיש כלכך הרבה אנשים שאין להם מה לאכול לי יש מיליארד שוקולדים אני לכן תורמת אוכל אחת לחודש,וכל חבילה של קט-דור עולה 22 שקל כי זה יעננו שוקולד מובחר,אני גם לא אוכלת שוקולד כלכך הרבה למרות שזה מלך שחור ללא ספק(לפעמים גם מלכה לבנה),אני מרשה לעצמי לאכול שוקולדים רק אחת לחודש,טוב זה מסביר למה אני יורדת במשקל!בכל מקרה יש למישהו רעיונות למתכונים מגניבים עם שוקולדים איכותיים במיוחד?יש לי את הספר"האוסף המתוק" אבל אין שם משהו שעוד לא אפיתי בעבר,ואגב לא התכוונתי להוציא את עיניכם סתם לשתף ואם בא למישהו אני אשמח לחלוק איתכם חלק מהחבילות אם אדע איך להעביר לכם אותן :) שבת שלום ומבורך

meital G

New member
וואו וואו ../images/Emo67.gif

קודם כל, הסבירי לי, מה זה מבול השוקולד הזה?! מה קרה, 89 חבילות שוקולד?! את לא עובדת עלינו, נכון? ברוכה הבאה לפורם

אופקית

New member
הלוואי והייתי עובדת

הייתי אנורקטית בעבר וכול חבריי ובני דודים ואפילו שכנים החליטו פסח הזה להפציץ אותי בשוקולד שוקולד ועוד שוקולד הייתי מעדיפה ירקות,היום בחדר כושר ידידה שלי הביאה לי גם בונבונירת טובלרון טובלרון אחד מריר וגלידה של בן אנד ג"ריז שוקולד דאבל פאדג"

meital G

New member
אהמ... ../images/Emo13.gif

קודם כל תפסיקי לאכול שוקולד רק אחת לחודש. אני לא אומרת לך להתחיל לאכול בכמויות מופרזות.. אבל מותר לך לענג את עצמך עם יותר שוקולד, אפילו קצת ביום. פרופורציות זו המילה
חוץ מזה, את יכולה להתחיל לפזר קצת מהשוקולד הזה באמת בקרב חבריך, מכריך. איזשהו בן שאת רוצה להתחבב עליו? הביאי לו שוקולד. מישהי שאת משתוקקות שיצאו לה חצקונים? הביאי לה (אוף. הבנו מזמן שאין באמת קשר!) במפלט אחרון מקסימום יהיה אפשר לארגן משלוחים לחברי הפורם וקודם כל למנהלות
חוץ מזה, יש כל מיני מתכונים במאמרי הפורם. את מוזמנת לנסותם. מיטל

למעלה