מתקפת הקסם. ה- תוקף(ת) לנו את הפורום! איך מגרשים את זה..?
K King Of Kromags New member 4/11/03 #1 מתקפת הקסם.../images/Emo103.gif ה- תוקף(ת) לנו את הפורום! איך מגרשים את זה..?
O Ophel McNeil New member 4/11/03 #2 שוש, זונה!! ../images/Emo28.gif תן לי להתלהב מהתפוז שלי! אתה יודע כמה שנים לא נגעתי בו?? עוד יומיים אני אעלם.
שוש, זונה!! ../images/Emo28.gif תן לי להתלהב מהתפוז שלי! אתה יודע כמה שנים לא נגעתי בו?? עוד יומיים אני אעלם.
M Magical me New member 4/11/03 #3 חסר לך, ילדה!../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif את נשארת כאן, ולא עוזבת יותר. לעולם. ברור?
O Ophel McNeil New member 4/11/03 #4 אז תגידי לנדב. ;; ../images/Emo28.gif ואלוהים, להגיד רמוס הורס אותי, מבטא בריטי הורס אותי - מה יקרה לי בסרט השלישי של הארי פוטר בו רמוס ידבר במבטא בריטי? כל מי שיהיה איתי בעולם הקולנוע (כולכם, אגב ), הולך לסבול כל כך!
אז תגידי לנדב. ;; ../images/Emo28.gif ואלוהים, להגיד רמוס הורס אותי, מבטא בריטי הורס אותי - מה יקרה לי בסרט השלישי של הארי פוטר בו רמוס ידבר במבטא בריטי? כל מי שיהיה איתי בעולם הקולנוע (כולכם, אגב ), הולך לסבול כל כך!
K King Of Kromags New member 5/11/03 #6 ../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif |אייקון של נדב עומד מחוץ לדואר ומחכה לחבילת קרטון מחוררת שעושה קולות של קרוקודיל|
../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif |אייקון של נדב עומד מחוץ לדואר ומחכה לחבילת קרטון מחוררת שעושה קולות של קרוקודיל|