מתקפת המשובטים

יוסי99

New member
אני לא מציע לכם להתעסק מכל העולם

דווקא עם אנשי מכירות לשעבר. עד עכשיו ממש לא סימפטתי את התביעה וכד´, תמשיכו לעלות לי על העצבים ואני אדאג שבאמת יהיה לו קייס.

יוסי99

New member
דווקא יש לו.

כמובן שלהוכיח זה לא לגמרי פשוט. עם קצת מאמץ יש אפשרות לדאוג שזה יהיה הרבה יותר פשוט.

יוסי99

New member
לאו דווקא

יש גם סתם אנשים חסרי חיים. עכשיו אתה יכול לבחור, או שאתה מעוצבן בגלל היותך שייך לגרוש&פרודה, או שאין לך מה לעשות בחיים חוץ מלשלוח וירוסים ולהשתמש בשמות של אנשים שאתה לא מכיר בלי שום סיבה נראית לעין.

אדיב חן

New member
הודעה "אנונימית" ושמות שבשימוש../images/Emo101.gif

כנראה שהמערכת לא בודקת, כאשר שולחים הודעה "אנונימית", אם השם שמקלידים בשדה האורח הנו שם שכבר נמצא בשימוש ע"י משתמש רשום. על מנת לדעת שההודעות הם באמת מהמשתמש, רק צריך לשים לב: *) אם יש כוכבית אדומה אם לאו (כוכבית אדומה פירושה אורח "אנונימי") *) אם לא שינו תו בשם (יש כאלה שרשמו יוסי 99 עם רווח ולא יוסי99), ומכל מקום, הכוכבית האדומה זה הסימן היחיד שצריך. ייתכן שצריך לתכנת כמה שינויים במערכת תפוז, ואף לשקול מחדש את נושא ההודעות האנונימיות בפורום (יש גם פוטנציאל לשימוש לרעה ברישום, אך זה יותר בעייתי; ומי שבאמת רוצה לתלות פוסטים בפורום, אני לא רואה שום סיבה שלא יקדיש 5 דקות לרישום).

יוסי99

New member
תגובה אחרונה בהחלט -שכחתי משהו

יש אפשרות שלישית - גם וגם: גם חתן כלה וגם חסרי חיים

יוסי99

New member
מתקפת המשובטים

לא יודע מה הקטע שלכם, אבל אתם לא עושים רושם על אף אחד. אני מקווה שזה לא קשור לחתן & כלה שוב, כי אז זה באמת פאתטי. מה גם שלי אין שום קשר לעניין. get a life ולכל באי הפורום.. אל תסמכו על זה שכל ההודעות "שלי" הן באמת שלי. ותבדקו טוב טוב את הכינוי. ועוד משהו - לפחות בהודעה אחת השתמשו בדיוק בכינוי שלי - יש למישהו מושג איך זה אפשרי?

ginat

New member
אפשרות שליחת ההודעה האנונימית

הוספה לאחר בקשתי מהנהלת ´תפוז´ וזאת בעקבות עשרות תלונות של גולשים שלא הצליחו להירשם בצורה מסודרת. תופעת ההתחזות לחברים בפורום אינה מקובלת עלי,ובימים אלה אנו נוקטים בצעדים כדי למנוע את התופעה. בכל מקרה אורח כפי שצויין לעיל מסומן ב- * אדומה.

למעלה