מתקפת אוזני המן

chi12

New member
מתקפת אוזני המן

לכבוד פורים פרץ לעולם הדיגימונים אחשורשומון הרשע, ראשית הוא הרס את האבן הקדושה ושתי (מהעונה השניה עם גרימון שחור). לכן באו לעולם הדיגימונים דיגיגורלית אסתר ודיגיגורל מרדכי. אסתר נחטפה ע"י אחשורושומון ונאלצה להתחתן איתו. מרדכי שמע כי בגתנמון ותרשמון רוצים להרעיל את אחשורשומון, ואמר לאסתר שאמרה בשמו, אחשורשומון לא הורעל, ומרדכי נכתב על המחשב של אחשורושומון. לאחשורושומון היה יועץ ושמו המנמון שיעץ לו להרוג את הדיגיגורלים. שנית הוא קבע את הפור ל-ט"ו בניסן (כלומר זה יהיה יום ההרג הכללי). אסתר שמעה מפי מרדכי את רוע הגזרה ואמרה לדיגיגורלים לצום בשבילה (הם צמו בפסח). ביום השלישי אסתר הלכה לאחשורשומון והוא הושיט לה את הדיגיכלי שלה, ושאל: "מה בקשתך דיגיגורלית חמודה?" אסתר אמרה שהיא רוצה שהוא והמנמון יבואו למשתה של למחרת, במשתה היא אמרה שהיא רוצה לראות אותם שוב במשתה שתכין להם ביום למחרת. המנמון דיבר עם אישתו והיא הציעה לו לתלות את מרדכי על חרוט בקרה גדול במיוחד, הרעיון מצא חן בעיני המנמון. באמצע הלילה נדדה שנת אחשורשומון והוא פתח את המחשב וגילה כי מרדכי הציל את חייו. הוא ראה המנמון בחצר ושאל אותו מה הוא יעשה למי שהוא רוצה לעזור לו? המנמון אמר שיעלו אותו על סוס המלך. המלך אמר להמנמון לעשות כך למרדכי. למחרת במשתה השני סיפרה אסתר לאחשורשומון כי המנמון רוצה להרוג את כל הדיגיגורלים וגם היא דיגיגורלית (אחשורשומון טיפש כי הוא לא ידע שאסתר דיגיגורלית). היא ביקשה מאחשורשומון שיתלה את המנמון ובניו על עמוד בקרה, וגם יתן לדיגיגורלים יום להפטר מכל הדיגימונים הרעים. למחרת היא ביקשה עוד יום כדי להיפרע מכל הדיגימונים הרעים שנמצאים עיר בה נמצא אחשורשומון.
 

Yuske

New member
....................

אוקיי אני לא יודע איך להתחיל... *משתחווה* *מוחא כפיים* יפה מאוד!!! באמת יפה מאוד!!!1 דבר ראשון כל הכבוד על היוזמה דבר שני - נהיתי לקרוא את זה! מושקע מלא דמיון ובאמת נהניתי לקרוא^_^ ממליצ לשים את זה במאמרים כמגילת אסתר הגנוזה או משהו
 

chi12

New member
אתמול עשיתי

*עבודה באנגלית *שחור ופתור *שטפתי כלים *ושוטטתי באינטרנט *ראיתי את הסרט הרביעי של דיגימון.
 

chi12

New member
כמו כל סרט אחר של דיגימון

מלא במלחמות משעממות, אולי כבר התבדגרתי ואני לא אוהבת את זה. פעמים אהבתי את הסרטים של דיסני ועכשיו אני שונאת אותם, מוזר..
 

chi12

New member
אני רואה את זה

כדי שלא יהיה לי חסך, לפעמים מעבר למחמותיש קטעים מענינים.
 

Digi Lista

New member
אהבתי../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

יכנס כמובן למאמרים(כנראה מחר),תמשיכי להיות יצירתית,אנחנו תמיד בעד
 
למעלה