מתקני שתייה

גיאספס

New member
מתקני שתייה

אהלן שבת שלום יש נושא חשוב שמוזנח יותר מדי באיזור המגרשים וזה מתקני השתייה...לא יודע עד כמה החבר'ה במועצה עושים ספורט אבל אני מניח שהם יודעים כמה חשוב לשתות תוך כדי... עכשיו הבעיה היא שהברזים (אם בכלל קיימים) במצב מוחלט של בלאי..דוגמאות בולטות זה ליד המגרש שמול הבית קברות ובמגרש של התיכון חשוב מאוד לתקנם ואפילו לפרוס עוד איזה מתקן בקצוות של דרך בגין (בסוף של המסלול ריצה) עוד נקודה שצריך להכניס בה מתקן שכזה - איפה שהוקם ה"חדר כושר" החינמי אשמח להתייחסות

at13

New member
"חדר הכושר" - כל הכבוד!

כל הכבוד על הקמת הגן הקטן - "חדר הכושר", הייתי ומאוד נהנתי, כדאי גם לחשוב על הקמת גן נוסף - בגינה של גני המושבה מאחורי מגרש הכדורסל. שצריך לכתוב מילה טובה אז באמת מגיע לכתוב.

shooroo

New member
איזה יופי

חדר הכושר הפתוח הזה הוא פשוט מוצלח, רעיון יפה, מיקום מעולה, מלא באנשים, תאורה הולמת - כל הכבוד.

מענה לפנייתכם

שלום רב, אני מודה לכם על המשוב החיובי לנושא חדר הכושר. אנו מקדישים זמן ומשאבים לתת מענה לצרכי התושבים. נוכח הצלחתו ראש המועצה שוקל בימים אלו להקים מגרש כושר נוסף. רונית.

iaml

New member
יופי ואפשר בקשה?

יופי של מתקני כושר תבורכו.... אם ראש המועצה חושב על עמדות נוספות, מה דעתו לעשות זאת בגני המושבה-יש מגרש ריק בכניסה לרחוב ארז. בכל אופן כדאי לחשוב גם על שיפור המתקן הקיים: פרגולה להצללה, מקום לקשירת אופניים, ועמדת שתיה.

דורוש21

New member
וכן, לא כדאי במקום

לבנות "מגרש כושר" עם אבני חצץ, לבנות "מגרש כושר" עם דשא מתחת? לפי דעתי, כדאי לחשוב ברצינות על נושא זה, מאוד מסוכן ליפול על האבנים האלה, מה גם שאני יודעת שלחברה שלי יש צלקת מנפילה על אבנים כאלה בגן שעשועים (לא במזכרת בתיה). מה גם, שיש גם ילדים קטנים המשחקים שם וגם כי כל אחד יכול בטעות ליפול וזה יהיה לא מאוד נעים.. תודה וערב טוב.

מיאומאו

New member
אתמול היינו בחדר כושר ובאמת נהננו אבל..

בתל אביב יש חדר כושר כזה והמשטח, כמו בכל מתקני השעשועים בת"א, עשוי מחומר מיוחד ולא מחצץ או חול. הרבה יותר נעים ללכת על המשטח הזה והוא גם הרבה יותר בטוח מחול או חצץ. כדאי שלפחות את המתקנים החדשים ישימו על משטח כזה.

מתקני שתיה

עקב חיסכון מתמשך של המועצה והעומד בראשה יש להצטייד בבקבוקי מים כשעוסקים בספורט במושבה.

V I X

New member
אתה טועה

שמתי לב שנוספו המון מתקני שתייה לאורך שבילים וברחבי המושבה, ואני מתאר לעצמי שעדיין לא סיימו.. מה שכן, צריף להקפיד שבכל גינה ציבורית ובעיקר במגרשים ובחדר כושר יהיו כמה מתקני שתייה כשירים!

havzitzi

New member
וגם שירותים ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

כל פעם שאני הולכת למקום שאין בו שירותים, פתאום יש לי צורך בזה.. חחחח ואני לא יכולה להתאפק....

למעלה