מתקני השעשועים

Rino R

New member
מתקני השעשועים

רותי יקרה!צר לי אם מהודעתי עלה ריח של איום,אבל מה לעשות,שני דברים עומדים מול עייני האחד ביטחון ובטיחות ילדנו,והשני-תתפלאי כיסם,רכושם,וחרותם של נבחרינו,כדאי לך להכנס לאתר הדן במתקני שעשועים ,ואז תראי איזה גיבוב טעויות בדבריך,אין דבר כזה תקציב, תכניות ,רצון,וכדומה,החוק מחייב שמתקני שעשועים יעמדו בתקן מחמיר,פגיעה ולו קלה יכולה להגיע לתביעת ענק,וכמו שציינתי קודם לכן האחריות הנה אחריות אישית הן במישור האזרחי-רשלנות והן במישור האזרחי תביעת פיצויים,ועל כן רותי יקרה,המשיכי לגונן על אנשי הועד והתפללי לטוב,ובזאת אני מסיים את הנושא.

רותי777ח

New member
קודם כל אני קוראת לך להזדהות

מפני שאני חושבת שהנוהג של השמצה ו/או התקפה תחת שם שאי אפשר לפענח היא לא הגונה ולא מכבדת בראש ובראשונה את הכותב. שוב, אני מזמינה אותך להצטרף לוועדת בטיחות ולראות כיצד במסגרת של תקציב (כאן נכנס הכיס שלך ושלי) ניתן לשמור על בטחון ילדינו (גם שלי במטותא ממך). ולגופו של עניין. יש מתקנים, כפי שאיציק הזכיר, שאי אפשר לתקן ולהביא למצב של תקן אלא רק להחליף. אני מבטיחה לבדוק האם יש תקציב ונכונות להקציב כסף על מנת להחליף את המתקן בגן מומי ואני אשמח עם וועדת חינוך לגיל הרך תיתן את דעתה לעניין ותביע את דעתה. אבל, היה ואין כרגע תקציב, אזי לשיטתך יש להסיר את המתקן במיידית - אם זו כוונתך אנא תאמר זאת בריש גלי ואגב, אני חושבת שצריך לשקול זאת ברצינות. מתקנים שאינם עומדים בתקן - להסיר. ולסיום - אני שוב חוזרת לנימת האיום וההשמצה שבדבריך - אנא הבהר למה אתה מתכוון שאתה דואג לכיסם, רכושם וחירותם של נבחרינו - האם אתה מנסה לרמוז על משהו? כי אם ידוע לך משהו על מי מ"נבחרינו" הואיל להעביר מידע זה לוועדת ביקורת במיידית. רותי

Rino R

New member
גני השעשועים

רותי נכבדה:בואי נעבור נושא נושא,כתבתי על גן המשחקים בשכונת הקארוונים,ההגיון אומר שאני מהמקום,הווה אומר שעדיין יש לי מה להפסיד אם אדרוך למישהו על היבלת,(מבטיח לך נאמנה שבבוא היום תדעי מי אני)שוב אני שב ואומר אין לי שום כוונה לתקוף מי מאנשי הועד,תרדי בבקשה לסוף דעתי ותביני שאני רק דואג לילדנו,ולמתנדבים בועד,יש לי נסיון רב בנושא זה וכשאני אומר שהאחריות תיפול אישית על אנשי הועד אני אומר זאת לא כאיום חס ושלום כי מתוך ידע אישי,עכשיו כשהודעת לי כי המצב העגום בגני השעשועים ידוע לכם ,המצב רק מחמיר מבחינה משפטית-הידיעה על המצב וההתעלמות ממנו,ולגבי התשתית,לידיעתך חול רגיל בעובי 30 סנטימטר עומד כיום בתנאי מכון התקנים,ושוב פעם רותי אני לא מאיים ולא תוקף,תביני את מעמדי כיום.

רותי777ח

New member
אוקיי. קיבלתי

חשוב שאנשים יבינו את ההשלכות של הדברים שאתה אומר והם, אגב, נכונים. חוסר התקניות של גן מומי משמעותו אחת - הורדת המתקן. אני לא יודעת אם זה מה שייעשה אבל אני אשמח לשמוע כאן את דעתם של ההורים לילדים קטנים - האם מבחינתכם הורדת המתקן היא מובנת ומתבקשת גם באין תחליף? ואני יודעת ומבינה כי גן מומי הוא לא היחיד. עם זאת - צריך להבין. תקציבית אפשר להביא גן אחד, אולי שניים למצב של תקן. אני לא מאמינה שיותר. בוודאי לא בשנת תקציב אחת. מעבר לכך, אני מבקשת אותך לכתוב את דעתך המנומקת לגבי מתקנים או אזורים הלוקים בחוסר בטיחות ולשלוח לאי מייל של הוועדה. זה לא עצלנות שלי אלא רצון לעבוד נכון מאחר ואנחנו מטפלים במספר דברים וחשוב שהנושאים יהיו מרוכזים במקום אחד. תודה על ההארה ועל שיתוף הפעולה, רותי

רותי777ח

New member
ומילה על אחריות אישית

אם יש דבר שאני חשה אותו כל יום מאז התחלתי את התפקיד היא אחריות גדולה. גדולה מאד. עם זאת, אני לא לוקחת שום אחריות על דברים שנעשו או לא נעשו טרם זמני. מאחר והתחלתי את הקדנציה לפני מספר שבועות אני מאמינה ומקווה שבזמן הקרוב נזכה לראות שינויים בגישה ובפעולות. שוב, תודה על דאגתך. אחרי קריאה שניה ושלישית הבנתי כי אכן אתה בא ממקום של דאגה ולא רצון להכפיש. סליחה על הפרנואידיות
רותי

ליבנה215

New member
חול כמצע

2 בעיות עיקריות בחול..האחת,ברוחות חזקות עף ברוח ויכול להיות מטרד לשכנים קרובים אם יש.השניה הנושא של הפרשות בעלי חיים בחול הוא בעיה ובגנים יש דרישה לכסות ארגזי חול שמשמשים למשחק בחול.במצע שמול הספריה, אין את הבעיות הנ"ל.

תרבות הכתיבה...

אני לא יודעת מי אתה, ואני מכבדת את רצונך להישאר בעילום שם (למרות שקצת מפחיד אותי לקרוא שאתה מבקש לא להזדהות שמא יתנכלו לך...המערב הפרוע אצלנו בכפר ולא הודיעו לי?) אבל אני חושבת שיש מקום להתבטאות ולביטוי הולם ותרבותי גם לדברים שממש מפריעים ו"יוצאים מהבטן". אני שמחה על האיכפתיות והדאגה אבל האם זו הדרך? נראה לך באמת שלא משפצים מתקני משחקים משום שמישהו דואג לכיס שלו? העשייה מרובה וכך גם הנושאים בהם יש לטפל. רצוי בפעם הבאה לברר בצינורות המקובלים מה נעשה בנדון (ואני חושבת שלמרות שהפנית את השאלה ישר לפורום ענו לך בטוב טעם ובצורה עניינית), ורק אז לעלות שאילתא בפורום. וגם אז יש מקום לתת כבוד לחברי הקהילה שלך...חברי הוועד הם חברי קהילה שבחרו לתרום ולהשפיע. כפי שרותי אמרה - עדיין קיימות ועדות ש"ממתינות" למתנדבים. זה הזמן... ענבל דואק

Rino R

New member
תרבות כתיבה....

ענבל: הרשי לי להגיב ,אף כי קודם לכן שקלתי אם אכן כדאי לי בכלל להמשיך ולהגיב,.אם תעשי מה שרותי עשתה ותקראי שוב, ושוב, ושוב את דברי הקודמים ,תגיעי למסקנה המתבקשת שאת טובת כולם!אני מבקש,ולכן בצורה תמציתית ציינתי את האחריות של נושאי התפקידים,עובדה שהם הבינו ולעניות דעתי כבר מטפלים בנושא,הרשי לי הפעם כן!להיות קצת לא מנומס(תרבות כתיבה...) ולהפנות אותך לאופטיקה הלפרין שם יש מבצע למשקפיים ,אולי באמצעותם תראי שלא טענתי כי מי מאנשי הועד דואג לכיסו,ההפך הוא הנכון,אני דואג לכיסם של אנשי הועד ולא רוצה חלילה שיוציאו מכיסם כספים לפיצוי או הגנה משפטית,ותאמיני לי אני יודע על מה אני מדבר, כמובן שגם חיי ובריאות ילדנו יקרים לי עד מאוד,(אני מציע לך להכנס בזמנך הפנוי לאינטרנט ולהקיש" תאונות במתקני שעשועים" ) ולסיום בעקבות דבריך אני עוד יותר שמח שהשכלתי להשאר בשלב זה עלום שם,

רותי777ח

New member
בואו נרגע

רינו - העובדה שהיה צריך לקרוא את דבריך מספר פעמים על מנת להבין את כוונתך היא משהו שכדאי שתיקח לתשומת לבך, שכן סתם, בלא שום סיבה העלתה את חמתם של אחרים עליך ואתה נשאר לך בפינת המסכן והנרדף שאתה כנראה רגיל להיות בה. בפעם הבאה אנא קרא את דבריך לפני שאתה לוחץ על "שלח" ... כוונתך הובנה לי והעניין אכן בטיפול. בואו נסגור את הנושא. רותי

למעלה