מתקן להחזקת ספר

דבי11

New member
מתקן להחזקת ספר

אשמח לדעת היכן משיגים מתקן להחזקת ספר. המטופל ההמיפלג שבו אני מטפלת, מתקשה להחזיק ולקרוא בספר פתוח על השולחן. אם יש רעיונות נוספים, אשמח לשמוע. תודה, דבי.

מתקן להחזקת ספר

ישנם מתקנים כאלה כאשר לדעתי הטובים ביותר הם אלו אשר ניתן להשתמש בהם ליד המיטה וגם ליד כסא וכו´ ויש כאלו שאף ניתן לחבר לזרוע דברים שונים (מתקן לספר, מצלמה ועוד) אם אני לא טועה את האחרון ניתן להשיג מטבעונית ואת הפשוטים במספר מקומות בארץ תתקשרי למילבת 5303739 03 והם יאמרו לך טל

מתקן לספרים ../images/Emo63.gif

מניסיון רב, רוב החנויות מוכרות מתקנים הנקראים "טיוטנים", המשמשים להצגת דף בודד או מספר דפים לכל היותר. הפתרון הפשוט ביותר שמצאנו במכון קרטן הוא מתקן לספרי תלמוד תורה. אפשר לקנות אותו בחנויות לתשמישי קדושה וספרי תורה בבני-ברק או באזורים דתיים אחרים. ישנם מספר סוגים כאלה, עם/בלי סרגל, מסתובבים או קבועים, כאלה שניתן לכוון בהם את עובי הספר וכאלה שלא וכו´. אפשרות נוספת היא לנסות לחפש את המתקן המתקפל שהיה בילדותנו לאחיזת ספרי תווים. בחנויות לכלי נגינה בטח אפשר למצוא, אני מניחה שזה יהיה באזור החליליות

../images/Emo39.gifאיזה רעיון יפה !

עם המתקן להחזקת ספר תורה ! מחזיקי ספרים מסוגים שונים (לעיתונים, לספרים וכו´) המיועדים לאוכלוסיה מוגבלת כדאי לחפש מלבד ב"טבעונית" גם ב: ב.מ.ד 03-5600675 חיים אלון 03-5756866 עזרי שיקום 04-8620672 קוסמוטרייד 03-5180530 רשימה מלאה ניתן לקבל כאמור במילב"ת וגם במעי"ן 02-6494333 ובמרכזי התצוגה שבסניפי יד שרה. ישנם גם שלחנות המאפשרים הטיה להנחת ספרים, דף ציור וכו´. לעיתים זהו פתרון טוב יותר ממתקן המונח על שלחן.

למעלה