מתקן אימוני לש"ב

סמדר בנ

New member
מתקן אימוני לש"ב

התפרסם בגליון "במחנה" האחרון , על פרויקט של מתקן אימונים שאני מעורבת בו, הנה הקישור. סביר שהילדים שבח"יר או שריון יגיעו לשם לאימונים לכשתיגמר הקמתו.

oshiko

New member
כל הכבוד סמדר, נציגתנו בעולם המד"ב

בקצב העניינים המתפתחים בעולם, נראה לי שכדאי גם להשקיע בדגם של עיר איראנית ... סתאם, לא רוצה להפחיד. אני מבין שיש סיכוי טוב שהחי"רניקים שמתגייסים באוגוסט 06, אולי אפילו מרץ 06, יעשו שם חלק גדול מהאימון המתקדם. אין ספק שהאימון בלייזר יותר בטוח, יותר נקי, ומאפשר תחקיר מדוייק. זה ממש זינוק כלפי מעלה, שמתבקש בתקופה כזו כשהמד"ב כבר כאן בכל התחומים. המיילס ישים גם לאימוני שיריון. אנחנו התאמננו על האב-טיפוס. גם שם נושא התחקיר קריטי לשיפור רמת הדיוק, ויכולת הסימולציה של טנק ממול תורמת תרומה גדולה.

סמדר בנ

New member
../images/Emo153.gif צרפתי פורטרט

כן, זה דור העתיד. לגבי שריון יש כבר היום אימונים מתקדמים, שאפילו בנות נוטלות בהם חלק ( מפעילות ההאמר הקרבי). זה פרויקט מאוד מלהיב, ואני כבר שוקלת להגיש את מועמדותי למכרז הבא למשרת אדריכל העיר ג'נין

אימשל2

New member
בשריון היום כבר יש מתקני מד"ב

חלקם גלויים לנו אך לא מיועדים לפרסום. ואחרים שידועים רק למעורבים בענין. בגדול, הם אמורים לשנות את פני שדה המערכה. הלוואי כן יהי רצון. לגבי העיר המדהימה שנבנת, יש לי רק הסתייגות אחת. האמריקאים מתאמנים באופן דומה (כולל איוש הבתים באמריקאים יוצאי עירק שיבצעו מה שעירקים בעיקר עלולים לבצע - לנצל את טוב ליבם ותמימותם של האמריקאים כדי להרוג אותם). זה לא ממש שיפר את התוצאה בפועל. מקווה שאצלנו רק יפיקו תועלת.

paulika

New member
היי סמדר

אני ממש סקרנית, במה את עוסקת? נראה לי שכולם יודעים ורק אני, החדשה, לא יודעת ומרגישה אאוטסיידרית

למעלה