מתקדם בחיפוש

האשי

New member
אי אפשר לקנות אותם בארץ???

ראיתי באתר שלהם שיש להם יבואן בארץ. בשלום 22 ת"א

9ball master

New member
כנראה משהו חדש...

הכתובת זה של ביליארד סנטר.... שמעתי שמועה שהם הולכים להביא לארץ רק שהתמחור שלהם כנראה יהיה בשמיים.....

האשי

New member
התקשרתי אליהם

אמרו לי שאין להם את זה.... מוזר! הנה הלינק, תבחר במדינת ישראל... http://www.predatorcues.com/Search_for_a_Predator_Dealer.aspx

9ball master

New member
אני ראיתי....

שוב אמרתי לך ששמעתי שמועה, זה כנראה תקוע איפושהו..... אני אנסה לברר בדרכים שלי.....

9ball master

New member
עדכון - Predator בארץ.....

אז ככה, מבירור שעשיתי, ביליארד סנטר הם נציגים חדשים של Predator, המשלוח הראשון ישלח אליהם בעוד כחודש, מה שאני מאמין יהיה זמין בחנויות כארבעה עד שישה שבועות שאחרי יציאת המשלוח. במשלוח הם יקבלו את הסידרה החדשה - 5K (ראו תמונה של המקלות בסדרה) המחירים שאתם רואים, אלו המחיר הקמעוני (reatil), המלצה אישית שלי היא לא להסכים לשלם אגורה אחת מעבר לכך.... אחרת יבוא אישי יהיה כנראה משתלם יותר..... בכל מקרה קשה לי להאמין שהם הזמינו את כל המקלות בסידרה, כי אני לא חושה שיש בארץ מספיק אנשים לקנות במחירים האלו... Predator מעלים את המחירים עם כל סדרה חדשה ולדעתי זה כבר מתחיל להיות לא משתלם.... ניתן לקנות מקל אחר עם butt באותה רמה ולהרכיב shaft של Predator ולחסוך כסף וגם להרוויח shaft ספייר (המקורי של המקל...)

9ball master

New member
תשובה

butt - תחת המקל - החלק התחתון והעבה של המקל, שאותו היד המניפה אוחזת shaft - קנה המקל - החלק העליון והדק של המקל, אותו מניחים על היד המגשרת ובקצהו נמצא הטיפ אשר בא במגע עם הכדור

האשי

New member
אחד מהם יותר חשוב מהשני?

נראה לי שהshaft יותר חשוב... זה מקובל לערבב?

לרוני אוסליבן יש מקל חדש...

מישהו יודע איזה סוג המקל (אני חושב ג'ו פריס) אבל אולי אני טועה ... וגם מה מחירו של המקל ?

9ball master

New member
אם אתה מתכוון ל.....

מקל פול שהוא שיחק איתו בתחרות של ה IPT אז זה היה לו את ה Z-Shaft של Predator שהורכב על מקל שלא הצלחתי לזהות...

torso2

New member
אם אתה מדבר על מקל הסנוקר שלו..

ולזה נראה לי שאתה מתכוון כי ג'ון פריס מייצר הרבה מקלות לשחקני סנוקר אז מדובר בחתיכות עץ מובחרות שג'ון פריס אמר לרוני שנה שעברה שיש לו בשבילו וזאת לאחר שרוני החליט לוותר על המקל הישן שלו. מחתיכות העץ האלו ג'ון הפיק שישה מקלות סנוקר מהם רוני בחר שניים שמהם הוא מרוצה. אני לא חושב שאפשר לשים בדיוק תו מחיר למקל כזה מכיוון וזהו ייצור אישי במיוחד בשביל רוני ובשביל ההעדפות שלו. בכל אופן אם המקל שווה נניח 1000 פאונד הוא שווה בטח פי עשרים בגלל שרוני משחק איתו :)

למעלה