מתצתרף חדש אני מאחל שנה טובה וגמר חתימה טובה לכל חברי הפורום
P pazi66 New member 25/9/04 #2 ברוך הבא רמי,שמחים לקבל אותך../images/Emo140.gif פה בפורום כונו מכבדים את קדושת החג רבים מהחברה נמצאים עכשיו בקומונה שלי http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=4825&msgid=1014942 עד גמר החג אתה יכול להתארח אצלי
ברוך הבא רמי,שמחים לקבל אותך../images/Emo140.gif פה בפורום כונו מכבדים את קדושת החג רבים מהחברה נמצאים עכשיו בקומונה שלי http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=4825&msgid=1014942 עד גמר החג אתה יכול להתארח אצלי
R ramimz1 New member 25/9/04 #5 ../images/Emo142.gif../images/Emo79.gif ../images/Emo51.gif רשמתי לפני
נ נֵנָה New member 26/9/04 #11 ערב טוב וגמר חתימה טובה לכולם ../images/Emo6.gif הנה אני פורשת שטיח אדום לכבודו של החבר החדש רמי. ברוך הבא אל ביתנו החם שכל כך התגעגעתי אליו כל היום
ערב טוב וגמר חתימה טובה לכולם ../images/Emo6.gif הנה אני פורשת שטיח אדום לכבודו של החבר החדש רמי. ברוך הבא אל ביתנו החם שכל כך התגעגעתי אליו כל היום
R ramimz1 New member 25/9/04 #4 תודה../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif תודה על ההזמנה אולי אולי כמשך היום
H HAVA159 New member 25/9/04 #9 ramimz1 ברוך הבא ל../images/Emo82.gif של הפורום מועדים לשמחה ושבוע טוב.אוהבת חוה.
H HAVA159 New member 25/9/04 #10 לכל הפורום התגעגתי, מועדים לשמחה לכל החברים שיהיה לנו הרבה מועדים לשמחות, ורק שמחות כי עצב היה מספיק, לו יהי לו יהי אנא לו יהי כל שנבקש לו יהי, ושבוע נפלא שיהיה לכולם. אוהבת חוה.
לכל הפורום התגעגתי, מועדים לשמחה לכל החברים שיהיה לנו הרבה מועדים לשמחות, ורק שמחות כי עצב היה מספיק, לו יהי לו יהי אנא לו יהי כל שנבקש לו יהי, ושבוע נפלא שיהיה לכולם. אוהבת חוה.
ח חונה לרגע New member 25/9/04 #6 ברוחבא למצטרף החדש ../images/Emo140.gif ספר קצת על עצמך... מצטערת שבגלל הצום אני לא יכול לכבד ב- ובעוגיות...
ברוחבא למצטרף החדש ../images/Emo140.gif ספר קצת על עצמך... מצטערת שבגלל הצום אני לא יכול לכבד ב- ובעוגיות...
O offe New member 25/9/04 #7 יום כיפור היבוא לנו חבר חדש ../images/Emo140.gif rami, איך שפתחתי את המחשב לאחר צאת החג - ראיתי שיש לנו אורח חדש ב- שמחים לחזק את הצד הגברי, ומקוים שתהנה ותתענג בחברתנו. ברכות להצטרפותך. offe
יום כיפור היבוא לנו חבר חדש ../images/Emo140.gif rami, איך שפתחתי את המחשב לאחר צאת החג - ראיתי שיש לנו אורח חדש ב- שמחים לחזק את הצד הגברי, ומקוים שתהנה ותתענג בחברתנו. ברכות להצטרפותך. offe
ח חייםלוי Member מנהל 25/9/04 #8 ברוך הבא ../images/Emo24.gif אמנם הצטרפת ביום כיפור כשכמעט אף אחד לא נמצא פה, כולל אותי אבל תראה שכאן תוסס מאוד ועליז. שנה טובה
ברוך הבא ../images/Emo24.gif אמנם הצטרפת ביום כיפור כשכמעט אף אחד לא נמצא פה, כולל אותי אבל תראה שכאן תוסס מאוד ועליז. שנה טובה