מתפקדים

גורן44

New member
נשקף מחלוני....../images/Emo61.gif

תראי את הצד החיובי שבזה - אין פקקים בדרך לשם (מלבד היציאה מחוצה שומרון אל תוך הפארק,, אללה ירחמו !!!). יש לי שם אחות, וגם חבר טוב, לא מתלוננים על פחד.

ophra

New member
לא באמת מפחדת...

אולי אני בת-יענה אולי סתם חיה בהכחשה או תמימה אבל באמת לא מפחדת רק מדי פעם מתגנבת לה מחשבה לראש "מה יקרה אם...." והפקקים - לא נתחיל כאן לפרוש את יריעת הקיטורים בעניין הזה...

עוף כנף

New member
פארק אפק...

דווקא בתקופה שעבדתי באותו אזור תעשיה, זכינו לפחד אמיתי, כשבכניסה לאזור התעשייה ערבים הבעירו צמיגים וירו. וכידוע לכל מי שמכיר, אזור התעשיה בנוי ככביש חד סטרי מעגלי, עם כניסה/יציאה אחת בלבד. סגורים בתוך המבנה בהוראת המשטרה, עם רעש היריות, חושבים איך להגיע הביתה... רק כדי ל"הרגיע" את האווירה....

פיצוץ של עיר

אני מתגורר קרוב מאוד לעיר נתניה. אני כמעט מדי יום בעיר. לצורך סידורים. נתניה היא עיר יפיפיה עיר ללא הפסקה. אחלה של עיר. או בקיצור פיצוץ של עיר. היתי די קרוב לשלושה ארועי פיגועים. בדולפינריום לפני שנה. היתי בצד השני של הכביש מתוך מטרה לשתות בירה בבר הסמוך לדולפינריום. ושתי פיגועים בנתניה. וזה ממש לא נעים. כמעט שכחתי. אני מתגורר במושבה היפיפיה אבן- יהודה שבשרון.. אני כותב לכם . ומולי בטלביזיה מראים את הפיגוע בגבעה הצרפתית בירושלים. והסוף מה יהיה ???????????????

חברים החלטתי החלטה חשובה

נולדתי גדולה שואפת לגדולה ולא רציתי ולא שאפתי להיות האישה הקטנה של.. החלטתי ללכת ללמוד (לא אפרט כרגע) רוצה להגיע למה שרציתי עוד מזמן נכון שבגרתי והכל שונה אך מה זה משנה הרצון מעל הכל נותן לנו את הכוח לעשות דברים גם שחשבנו שלא נוכל.

ophra

New member
מוצאת כל הכבוד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יודעת עד כמה ההחלטה היא קשה ואמיצה תני לעצמך את הזמן ליישם אותה בקצב שלך אל תלחיצי את עצמך תהני מכל רגע! ו..... תבואי לספר איך הולך

robbi53

New member
"מה רצית להיות כשתהיה גדולה"

עכשיו יש לך את הזמן והריכוז,עלי והצליחי..מחזיקים לך אצבעות.

robbi53

New member
all the way

ברגע שהחלטתי שזהו,הילדים גדולים והגיע הזמן לשינוי אז עשיתי את זה בגדול.. שיניתי מצב משפחתי,החלפתי מדינה ומקצוע והכל בצורה מסודרת ומתוכננת...

עוף כנף

New member
מוצאת, ../images/Emo50.gif

אז יופי!!! מוצאת מוצאת את דרכה !!!!! ואני מצטרפת ל כ ל אחולי ההצלחה !!!!

*יערית

New member
איך לא שמתי לב../images/Emo166.gif../images/Emo35.gif

בהחלט נועדת לגדולות..כך כולנו אמורים להרגיש גם עם הצד ממול חושב אחרת. שמחה שהחלטת...שמחה שאת מבצעת...וכמובן בהצלחה רבה!! אצלי הרעיון עוד מתגלגל שנים ..דיכאו אצלי את הרעיון אך הוא תופס מעוף לאט לאט...הוא תופס תאוצה... ואולי גם אגשים אותו! לעולם זה לא מאוחר להגשמת חלומות! לעולם! בהצלחה מתוקה(חיבוק)

maof

New member
לעולם לא מאוחר

ההפך הנכון...... עדיף מאוחר מאשר בכלל לא.......!!!!!!!! הגשמת חלומות זו היא דרכי ואמונתי.....
מעוף

למעלה