מתפללת

שנטו

New member
מתפללת

שמור אלי הטוב על ידידי וחברי על אלו שפינקו את ילדי, על אלו שהתקשרו, שמור אלי הטוב על אלו שהתפללו, על אלו שעלי שמרו על האנשים הטובים על כל אלה, על כל אלה, שמור נא לי אלי הטוב שמור אלי על ילדי, על חברי, שמור על המעט שיש לי, על האור על כל אלה, על כל אלה ... משאלות ליבי בחושך, נרשמות עכשיו אנא שמור לי על כל אלה, ועל אהובי נפשי על השקט, על הבכי, על התקוה על כל אלה, על כל אלה ... תודה לכולם על העזרה התמיכה ההתענינות, אוהבת מחבקת ומתפללת.

vered 37

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo141.gifברוכה השבה מקסימה

אשה חזקה ומיוחדת שיודעת לתת ולהעניק. הוא הגדול מכולם אוהב ושומר עלייך. אנחנו כאן רק נתנו את המעט שיכולנו בשבילך... אשה שכולה אהבה ונתינה.. מאושרת בשבילך שנטו שאת כאן איתנו בריאה ושלימה.. המון בריאות תקווה. חוזק. נשיקות. ורד.

ע פ ר ל ה

New member
שנטו נשמה טהורה שלי../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

כל כך רוצה שתחזרי לעצמך ושכל הכאבים יעלמו לך. את חזקה,ואני יודעת זאת. את חזקה ובטוחה שתעמדי על הרגליים בכח הרצון האדיר שלך. אני יודעת מתוקה שלי שכואב לך,שאת מוגבלת בתנועות כרגע וכואב לי מאוד בשבילך. מקסימה אחת !! אני מאמינה שהזמן ירפא ויעלים את הכאב הנוראי הזה ועוד נשוב להיפגש,לשמוח,לרקוד,ולטייל. אני פה בשבילך בכל עת
ואוהבת אותך אשה נהדרת

היי שנטו..תודה לאל שחזרת..

אני מקווה שאת מרגישה טוב.. ושתדעי לך שפה בפורום כ ו ל ם אוהבים אותך ודאגו לך מאד

הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה

בריאות אני מאחל לך. שימרי נפשך והחלמה מהירה וקלה שתהיה לך

deena

New member
סופסוף נכנס משהו לתיבת המסרים

שגרם לי לחייך. איזה יופי לראות אותך מול מקלדת.

יערית

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif

המשך החלמה טובה,הרבה בריאות שנטו,שמחה שאת חוזרת לעצמך

החתולית

New member
ברוכה השבה ../images/Emo141.gif

מקווה שאת מרגישה טוב יותר, ושבמהרה תחזרי לאיתנך.

איזה כייף לראות אותך כותבת שנטו |נ

שמחה שאת כאן איתנו אישה גדולה מהחיים מאחלת לך שפע בריאות *~*~*~*~*~*
*~*~*~*~*~*

למעלה