מתפוצצת

balbala3

New member
מתפוצצת../images/Emo101.gif

היי בנות רציתי לדעת כמה זמן לוקח לקבל תוצאות של בדיקת דם לפרופיל הורמונלי (קיבלתי לעשות משהו כמו 11 בדיקות DHEA,GLUCOSE,FSH,INSULIN,LH, PROLACTIN........) ואני כבר מתה לקבל את התשובה ולהתקדם הלאה האם שבוע זה הגיוני? למה זה כל כך מתעכב? נ"ב עשיתי את הבדיקות דרך קופ"ח כללית

טוליקי

New member
שבוע זה הגיוני, למרות שאני במכבי

והם דווקא מאוד מהירים בטיפולי פוריות צריך לפתח סבלנות ועצבים של ברזל אני תמיד חושבת שלא נורא, חיכיתי עד עכשיו (שנה +) נחכה עוד חודש (לא תמיד זה עובד, כשהרופא ניסה להציע שנדחה את הטיפול בעוד חודש התמלאו לי באופן אוטומטי העיניים בדמעות שהוא מייד אמר שבסדר, זה יהיה החודש)

רוית ב

New member
תנסי אולי להוציא מהמחשב

זה אמור להגיע תוך 3-5 ימים רק צהבת נדמה לי ו HIV לוקח יותר זמן. תבקשי מהאחות או מהאחראית האדמניסטרטיבית להתקשר למעבדה ולברר. או שזה הגיע למחשב (עם הכרטיס המגנטי את מושכת) ולא עודכן במשרד. הבירוקרטיה יכולה להרוג אותנו....

עינת ב6

New member
../images/Emo140.gifזה בסוף יגיע...

מחזקת את רוית...
אני במאוחדת וקיבלתי את התשובות בתוך 3 או 4 ימים! HIV לדוג' זו בדיקה שלקחה לנו שבועיים כמעט! אז תרימי צלצול ותבדקי שהבדיקות לא הלכו להן לטייל במקום אחר...
בכל מקרה תכניסי לך לשק עצבים של ברזל כי המתנה זה שם המשחק פה חמודה... ובין לבין בזמן ההמתנה אנחנו כאן.
בהצלחה חמודה!

למעלה