מתעניינת

עדן1979

New member
מתעניינת

שלום לכולכם הגעתי לכאן לגמרי במקרה רציתי לשאול לדעתכם בנוגע למזלות האם לדעתכם יש קשר בין חוסר התאמה אסטרולוגית לגירושין שמעתי פעם שמזלות של אש כמו אריה וקשת אינם מסתדרים זוגית עם מזלות מים דוגמת סרטן או עקרב וגם מזלות אדמה עם מזלות רוח. אני מעוניינת לפתח קשר ואינני מעוניינת לחזור על שגיאות העבר האם לאלו הגולשים בפורום ישנה ידיעה על טיב הקשר האסטרולוגי הזוגי שהיה לכם עד לגירושין ?

עדן1979

New member
דוקא שמעתי אחרת

דוקא שמעתי בהרצאה בנוגע לכך שכקולקטיב אין מזל אולם ברמה האישית יש מזל. וגם קראתי שלעיתים או בהרבה מקרים ,מקרים רבים של חוסר התאמה וגירושין אינם קשורים מהותית לזוג המתגרש כמו לכימיה הטבעית איתה נולדו. זה יהיה מעניין אם אנשים יכתבו את מזלות בני זוגם ומזלותיהם שלהם כך שניתן יהיה לראות באופן אוביקטיבי, האם יש דברים בגו או שמא אין...ואגב שמעתי שהרב סעדיה גאון (מתקופת הגאונים) כתב על כך, לא המצאתי את זה וחשבתי אולי ניתן לזה צ'אנס ונראה האם זה אמיתי. במידה וכן זה מאוד יחזק את הביטחון העצמי שלי ואת רתיעתי מקשר ואולי זה ילמד משהו גם אחרים. נניח שיתברר שזה נכון וסטטיסטית רוב הזוגות שהתגרשו כמי שהעלו פרטיהם אכן לא התאימו "אסטרולוגית" אולי נוכל למנוע זאת בעתיד. אני חושבת שזה שווה בדיקה

touti

New member
לא מאמינה במזלות. מאמינה בעבודה עצמית ובעבודת

המידות !

ובנוסף.....

הרי זוגות מתגרשים גם אחרי עשרות שנים ... אז מה? פעם כן היו מתאימים פעם לא? מבנה נפשי הוא דבר מסובך חוץ מזה ידוע ביהדות צדקה תציל ממות , משמע ניתן לשנות את גורלך באמצעים שונים (צדקה , תפילה וכ"ו ) לכן גם אם יש בזה משמעות ( וכנראה עד גבול מסויים יש ) אז מה?! ניתן לשנות את זה!

עדן1979

New member
לא בטוחה

איני מסכימה. יכולים להיות זוגות שכבר מההתחלה לא הייתה ביניהם התאמה ובכל זאת התחתנו בגלל מצב נפשי , לחצים ביולוגיים ואחרים, לחצים משפחתיים ואחרים...יכול להיות שבטווח הקצר שהוא סוביקטיבי מזוג אחד למשנהו (אצל אחד זה יכול להיות שבוע ואצל אחר 5 שנים) זה נראה להם מתאים והם האמינו שהם יוכלו לשנות אחד את השני באמת ובתמים וביחד להתגבר על הקשיים אינני אומרת שמה שאני חושבת הוא נכון, אבל אני כן אומרת שמה שתיארת אין לו ערך כזה שיכול לשכנע או להטות את הספק לכאן או לכאן. אתה מניח שאם אין כימיה בוודאי אין קשר, אולם אינך לוקח בחשבון שיש גורמים נוספים חשובים (ייחוס, סטטוס, מצב נפשי, משיכה מינית ועוד...)ועוד יותר אינך לוקח בחשבון שישנם כאלו שכושר הניתוח האישיותי שלהם אינו מפותח והם אינם מאתרים או מזהים את הבעיה כ"קריטית" בתחילת קשר כי אם כבעיה "מקומית" שהם יכולים לחיות איתה (דבר שמתברר אח"כ כטעות) ולעיתים הההתאמה ביניהם היא "פרווה" ולא קיצונית , דבר שהם מאמינים שעם הזמן ישתנה לטובה, כשיכירו יותר לעומק ושוב, אינני אומרת שההשערה שציינתי בהתחלה נכונה אבל אני אומרת שהיא שווה בדיקה,אז בואו ננסה ונעשה שרשור אמיתי ונבחן את הדברים. ברור יהיה שהתאמות שהן "פרווה" שלא הצליחו אינן מלמדות שום דבר אבל אם נראה שמזלות "חסרי התאמה" מעלים שרשור, זה יכול גם להעלות את הביטחון שהבעיה אינה דוקא בי או בו וגם לעודד אותי להתחיל קשרים חדשים בלי רתיעה מסוימת. אין מה להפסיד ושווה לנסות

touti

New member
אז אם הוא במזל מתאים זה

יעלה לך את הבטחון העצמי? יש למזלות תכונות אופי אופייניות. אולי לזה את מתכוונת. ?

תשובתך רק מחזקת טענתי

שלמזל גם אם יש השפעה ברובד האישי , הוא לא מכריע ולא משנה את דעת/החלטת האנשים. כך שהמזל אולי יכול להראות כיוון מסוים באופי אדם ולשמש אולי כמגדיר כללי לאופי אך לא יותר מזה

עדן1979

New member
אני מופתעת

אני בהלם. כזאת רתיעה לציין מזלות בני זוג גרושים, מה הסיפור? אני שור וקשת, ביג דיל...עם היענות כ"כ דלה אני מרגישה מוחרמת, איזו עקשנות, מה קשה לאנשים מאחורי ניק "לחשוף" את מזלות בני הזוג לשעבר. אמנם בן זוגי היה עקשן ,אבל זה כבר מגוחך...מה הפחד הלחץ , זה רק פורום נחמד ולא חקירת משטרה. וואי, נראה לי שאני לא חוזרת לפה יותר, כזאת עקשנות ,ולכתוב טילי טילים של מילים במקום לעצום עיניים לרגע לזכור מתי היה יום הולדת או משהו כזה ולהעלות לפורום הזה. זה גובל בגיחוך, מה קורה פה, תשתחררו

touti

New member
לא הבנתי אותך

רצית שנתחיל לכתוב כל אחד את מזלו ומזל בן זוגו, גרושו? זה מין מחקר או סקר כזה? התייחסתי לשאלתך כנושא לדיון.

עדן אל תופתעי ואל תהיי בשוק

לשאלתך - אני ובן זוגי היינו מזל אריה וזה לא שלא הסתדרנו אלא בורא עולם החליט שבעלי סיים את תפקידו בעולם זה ולקח אותו לעולם שכולו טוב. בכל אופן אל תהיי בהלם אנחנו בד"כ מאוד מאוד חביבים ונחמדים אבל לא את כולם נושא זה מעניין ואם היו אומרים לי שמזל אריה ואריה לא מתאימים ובעלי היה נראה לי אז נראה לך שלא הייתי מתחתנת איתו כי הוא מזל אריה (נשמע לי קצל מגוחך). בכל אופן אל תעלבי ולא תמיד יש לכולנו זמן להשיב ולכן ההיענות הייתה די דלה אבל מכאן ועד להצהרתך שנראה לך שאת לפה לא חוזרת יותר, נראה קצת מוגזם. יאללה ביי ותתעודדי מי שנראה לך שזה הוא אל תשפטי אותו לפי המזל שלו. ולפי איזה מזל את הולכת לפי תאריך עיברי או לועזי, או שזה כבר נתון לשיקול דעתך.

למעלה