מתעניינת

מתעניינת

בלימודי רפלקסולוגיה. רציתי לקבל חוות דעת על המכללה למנהל - בפתח תקוה שם מתקיימים לימודי רפואה משלימה. זו שלוחה חדשה - מדיקולג'. האם מישהו מכיר, שמע על המכללה? אשמח לקבל תגובה. דרך האהבה

avorly

New member
א רוית ,

פרסום אסור בפורומי תפוז. אבקש להעביר הודעות כאלה רק במסרים.

shiri240

New member
בוקר טוב!

בקשר ללימודי רפלקסולוגיה, תחפשי באתרים של סטודנטים או בקטגוריה של לימודי רפואה משלימה. בטוח תמצאי מידע שיספק אותך לגבי המכללה הזאת וגם מכללות אחרות של רפואה משלימה והתחומים שמלמדים שם. בהצלחה ויום נעים שיהיה לך! שירי.

avorly

New member
דרך ה א ה ב ה, ברוכה הבאה

בצל פורומינו. חוות דעת על בתי ספר אבקש מכולם להעביר במסרים בלבד, כדי לא לחטוא בפרסום או בלשון הרע. אישית- לא מכירה. היכן שלא תחליטי ללמוד בסופו של דבר, רצוי לבדוק שבית הספר מוכר על-ידי איגוד הרפלקסולוגים.
רבה, וברוכה הבאה לשורותינו

LoveBeing

New member
גם אני מתעניין.. מדיסין או רידמן?

אני בדילמה ואין עוד זמן להחליט כל כך... לא יודע אם שווה את זה כי השוק מוצף כבר. אבל אני רוצה כי תמיד אני מרגיש את הצורך... שיהיה לי משהו ביד שאוכל לעזור לאחרים אחרת. גם בצורה פיסית שעושה כל כך טוב.. הכל בזכות שלי עשו פעם... אולי אני אנסה.. אבל רק כדי שיהיה. ולא בתיקווה להרוויח את לחמי ככה. אשמח אם תוכלו לייעץ לי בקשר למכללה... ואם זה כן כדאי להשקיע... דרך אגב הלימודים קשים? באהבה, גיל :0)

avorly

New member
LoveBeing, ברוך הבא בצל פורומינו

כמו שכבר אמתר וכתבתי לפני כן לא פעם אחת, שמות בתי ספר לא ויפיעו על פני הפורום, כי אסור לפרסם בתפוז. לגבי החלטתך לא ללכת למקצוע מסויים כי "השוק מוצף כבר"- אולי זה לא המקצוע שמתאים לך, אולי עוד לא התגבשה בך ההחלטה לגבי המקצוע הספציפי. בכל מקצוע שלא תבחר בו תמיד יהיו עוד אנשים, אבל תמיד תהיה עבודה לכולם (מי יותר ומי פחות), כי לכל אדם יש את האדם המתאים שיטפל בו. הלימודים כוללים גם אנטומיה ופיזיולוגיה, וכמובן הגשת עבודות. כשלומדים צריכים לקחת בחשבון שלא הכל קל, וצריך להשקיע זמן. במה שתבחר-

LoveBeing

New member
תודה רבה! ומה אני חושב על הנושא.

ומצטער לא ידעתי שאסור... לפרסם שמות.... אני צריך להחליט אם אי רוצה או לא. שוכח שהכל בעולם הזה כמעט זה שכל ושכל שכל... אני רק רוצה ללמוד את זה לעשות טוב לאחרים במובן הפיסי. אבל בכל זאת יש דרישה ללמוד במובן השכלי. אז איפה האינטואיציה משחקת? איפה הלב והרגשות? בגלל זה אני לא יודע עוד אם שווה את זה. בשבילי רפלקסולוגיה זה פשטות. אבל כמו כל דבר בעולם הזה... מסבכים הכל. אולי אנסה ללמוד בעצמי... אולי פחות במובן הריפויי. ויותר במובן של התחושה הטובה שזה נותן. לפעמים מספיק לאנשים שמישהו נוגע בהם באהבה... ושמישהו מלטף ויש תחושת חום ברגליים שכל היום מכוסות. ואף אחד לא נוגע בהן... ממש כמו ענווה. מזכיר את ישוע משום מה... :0) ששתף לחבריו את הרגליים. נכון אז ככה לא ארצה לבקש כסף... ואולי רק בתור טובה לאהובים..... וגם אודיע מראש שאני לא מומחא ולא נעליים. רק תחביב.... אבל חבל. חבל שבני האדם הורסים דברים. צריך ללמוד פרקית. ובני האדם רק רוצים ללמוד מספרים.... וזה מה שחבל. כן אני יודע שבאמת מתרגלים. אבל יש לי הרגשה שרוב הזמן זה רק נתונים משעממים. שבמילא שוכחים... אבל אולי אני טועה. כי התרגשלתי ללמוד דברים שלא באמת רציתי ללמוד. אולי אלמד מקצוע שאני באמת אוהב.. אראה כמה הכל מעניין. וזה לא רק נתונים משעממים חסרי טעם. וגם אזכור את כל מה שחשוב. זהו מספיק ברברתי. באהבה, גיל :0)

למעלה