יאללה לכי לעשות אני חוזרת לנסות לעצב. אולי.
E elley New member 31/10/12 #52 צריכה עזרה? האמת, אני סוג של כן עושה שעורי בית. אני צופה בטוטוריאלים של התוכנה שאיתה אני אמורה לעבוד למרות שאני לא מכירה אותה בכלל.
צריכה עזרה? האמת, אני סוג של כן עושה שעורי בית. אני צופה בטוטוריאלים של התוכנה שאיתה אני אמורה לעבוד למרות שאני לא מכירה אותה בכלל.
C calimero and friends New member 31/10/12 #53 בלעצב? לא ממש צריכה עזרה. הייתי שמחה אם היה לי את כל המידע שאני צריכה, אבל בזה באמת שאי אפשר לעזור. בעיקר בא לי ללכת לישון עכשיו.
בלעצב? לא ממש צריכה עזרה. הייתי שמחה אם היה לי את כל המידע שאני צריכה, אבל בזה באמת שאי אפשר לעזור. בעיקר בא לי ללכת לישון עכשיו.
ר רדגאסט החום New member 1/11/12 #56 שאלה רצינית בתור ישראלית שחיה כמעט 3 שנים בוינה - מה היה חסר לך?
א אספרסו2 New member 1/11/12 #57 בגלל שהיא מתמהמהת הרשה לי לצטט, "חזרה לארץ לשם גידול ילדים ולחץ משפחתי"
ר רדגאסט החום New member 1/11/12 #58 אתה רומז שילדים ומשפחה זה ענף ייצוא? שיהיה. מה שחסר לי באמת באנגליה זה מישהו להשאיר אצלו את הילדים ללילה או שניים. ההורים של רדגאסטה הם האופציה היחידה כרגע וחסרים לי נוספים. אפשר לייצא לי משפחה שלא בוחלת בילדים?
אתה רומז שילדים ומשפחה זה ענף ייצוא? שיהיה. מה שחסר לי באמת באנגליה זה מישהו להשאיר אצלו את הילדים ללילה או שניים. ההורים של רדגאסטה הם האופציה היחידה כרגע וחסרים לי נוספים. אפשר לייצא לי משפחה שלא בוחלת בילדים?
א אספרסו2 New member 1/11/12 #59 בעיה אקוטית שגם אנו מתמודדים איתה תדיר ולא רק בלילות.כיש להם חופש מהגן וההורים צריכים להמשיך להתפרנס ,זה עתה סיימו חופשת סתיו ובקרוב חופשה בת שבועיים,בסוף השנה.
בעיה אקוטית שגם אנו מתמודדים איתה תדיר ולא רק בלילות.כיש להם חופש מהגן וההורים צריכים להמשיך להתפרנס ,זה עתה סיימו חופשת סתיו ובקרוב חופשה בת שבועיים,בסוף השנה.
E een ogenblik New member 1/11/12 #60 פשוט יוצרים תכנית חילופין עם הורים אחרים. אצלנו זה עובד יופי. הם לוקחים את כאוס לאוסטנדה ליומיים, ואנחנו לוקחים את ילדיהם לטכנופוליס לכמה שעות. יופי.
פשוט יוצרים תכנית חילופין עם הורים אחרים. אצלנו זה עובד יופי. הם לוקחים את כאוס לאוסטנדה ליומיים, ואנחנו לוקחים את ילדיהם לטכנופוליס לכמה שעות. יופי.
S smaak New member 2/11/12 #66 אני לא לוקחת את כאוס לאוסטנדה אבל אני אשמח אם תקחי את יאן. אחרי השבוע הזה של חופשת הסתיו אני מוכנה להיפרד ממנו ליומיים-שלושה.
אני לא לוקחת את כאוס לאוסטנדה אבל אני אשמח אם תקחי את יאן. אחרי השבוע הזה של חופשת הסתיו אני מוכנה להיפרד ממנו ליומיים-שלושה.
E een ogenblik New member 2/11/12 #67 לא מפתיע לא שאינך מוכנה להסתכן עם כאוס באוסטנדה (מזל שיש מי שכן מוכן), ולא הצורך להתפטר מהילד אחרי חופשה. כאוס טוענת שלא משעמם לה כלל, אבל שהיה אך ורק בתוככי דירה בת כ-30 מטר רבוע מכריחה אותנו לשחק איתה כל הזמן, וזה אולי לא משעמם לה, אבל מוציא אותי מדעתי. מה הבעיה ללכת לטייל על חוף נושבני?
לא מפתיע לא שאינך מוכנה להסתכן עם כאוס באוסטנדה (מזל שיש מי שכן מוכן), ולא הצורך להתפטר מהילד אחרי חופשה. כאוס טוענת שלא משעמם לה כלל, אבל שהיה אך ורק בתוככי דירה בת כ-30 מטר רבוע מכריחה אותנו לשחק איתה כל הזמן, וזה אולי לא משעמם לה, אבל מוציא אותי מדעתי. מה הבעיה ללכת לטייל על חוף נושבני?
S smaak New member 2/11/12 #68 אין לי בעיה להסתכן באוסטנדה הרי ברור לי שאצלי היא תהיה נשמה טובה. אבל להפגיש את זוג האוהבים למשחקים ומריבות זה תמיד נחמד.
אין לי בעיה להסתכן באוסטנדה הרי ברור לי שאצלי היא תהיה נשמה טובה. אבל להפגיש את זוג האוהבים למשחקים ומריבות זה תמיד נחמד.
א אספרסו2 New member 2/11/12 #69 יש מצב אם מתארגנת מיני-קיטנה לצרף עוד שניים למערכה, שומעים הולנדית ברמה טובה,מקשיבים להוראות בעברית אבל לוקחים אותן כהמלצה בלבד. לא משעמם במחיצתם לרגע.
יש מצב אם מתארגנת מיני-קיטנה לצרף עוד שניים למערכה, שומעים הולנדית ברמה טובה,מקשיבים להוראות בעברית אבל לוקחים אותן כהמלצה בלבד. לא משעמם במחיצתם לרגע.
S smaak New member 2/11/12 #70 תגיד לאוחן או לאיש שלה יותר נכון, הוא אמון על הבייביסיטר. אני בדרך כלל על השוחד.
J jonbaum New member 3/11/12 #74 אז אולי כדאי לייצא לחץ משפחתי לאירופה ואז לא יהיה צורך לחזור לארץ בשביל זה.
J jonbaum New member 3/11/12 #78 אני מציע להתקדם עם התפתחות הטכנולוגיה ולהעביר את הלחץ המשפחתי למדיום של סקייפ. מה שנקרא win win situation מקבלים מנה הוגנת של לחץ משפחתי ואפשר להשאר באירופה.
אני מציע להתקדם עם התפתחות הטכנולוגיה ולהעביר את הלחץ המשפחתי למדיום של סקייפ. מה שנקרא win win situation מקבלים מנה הוגנת של לחץ משפחתי ואפשר להשאר באירופה.