מתעניינת

elley

New member

elley

New member

יש משכורת?! למה לא מספרים לי שום דבר?

נו? הדלקת כבר חימום?

לא! ולא..

חשבתי שאולי את עובדת אצלה, לפי התגובה שקיבלת..

לא הדלקתי עוד חימום, אני מסתדרת היטב בדרכים אחרות והיום למשל 6 מעלות, אז זה מעל לקו החימום ממילא.

לעומת זאת אמול קיבלתי במתנה קומקום חשמלי חדש וחתיך. טרם השתמשתי בו בעצמי, אבל זו תחילתה של ידידות נפלאה, אני בטוחה.

גם רציתי להשוויץ שכחלק מהמטרה שהצבנו לאכול יותר "עונתי", אתמול הסלט היה beet root וbaby corn שבושלו קלות ועורבבו עם קצת שמן זית, קצת חומץ וקצת מייפל. זה אפילו *נראה* סתווי.

elley

New member
מתה על סלק

אבל אני אף פעם לא מצליחה לשלב אותו בסלט בצורה חיובית. לא יודעת למה. אולי זה הסלק הגרמני, שמסרב לשחק יפה עם האחרים?

תתחדשי על הקומקום! העתיד נשמע מבטיח! יש שוקו?

לא.

קנינו חבילה של 4 יחידות מבושלות, וגם השתמשנו בפרוסות כתוספות להמבורגר. הם התערבבו יפה בסלט עם עגבניות ועם התירס הננסי (גם מבושל). אין לי מושג איפה הם נולדו.

אין שוקו, אולי יהיה מתישהו, בינתיים נרכשו גם צלחות, כוסות וספלים, מסננת שאני יכולה לנקות (שלא כמו מה שהיה עד עכשיו) ורשת קטנה לצלייה. שמים לב שהמשפחה שלי תיכף באה?

elley

New member

הבסיסט יבשל?
מקנאה!!!

תוספת להמבורגר... המממ... על זה לא חשבתי. דוקא רעיון טוב. האמת, פעם שילבתי גירורים של סלק עם גזר מגורר, פיסטוק ואוכמניות יבשות, ויצא דוקא בסדר. מענין למה אני לא טורחת לשחזר את החוויה...

לשלוח לך שוקו? מצאתי אחד מוצלח להפליא ואני טוחנת אותו פלאים.

לא

לשלוח, זה לא שאין פה, אני גם מפונקת וגם חוסכת על זה.

התוספת להמבורגר זה עניין אוסטרלי, אתמול פעם ראשונה שניסיתי כזה מחוץ להקשר הספציפי, זה מאוד טעים לי.

אני מניחה שכשהם יבקרו, ההורים גם יבשלו קצת, אין לי התנגדות שיבשלו לי המון אנשים שיודעים מה אני אוהבת לאכול. הם מגיעים ביום של אחד הארועים של התערוכה, אז סביר שביום הראשון אתעלם מהם באלגנטיות יחסית.

elley

New member
עכשיו תורי להגיד לא

פינוקים זה לא בשבילך, זה בשביל המפנק(ת)

את לא מאמינה מה קורה פה

החלטתי לנסות להיות נחמדה ולבשל (פאוזה דרמטית) מרק להערב. מסתבר שהדבר הראשון שאני עושה כשאני מבשלת זה לנקות את המטבח. זה יהיה מעניין.

elley

New member
גם אני ככה

לא מסוגלת להתחיל לבשל כשהמטבח הפוך ויש כלים בכיור. קודם מנקים ומסדרים, ואח"כ מכינים אוכל.
great minds think alike! מה, לא?

איזה מרק?

עדיין לא ברור

קישואים נראה לי.

העניין המטריד הוא שהמטבח (עקב חוסר שימוש מאז אתמול בערב) היה נקי.

קישואים עגבניות וגזר

עם קצת וויסקי ומלא תבלינים. סתווי.

כל פעם שאני מנסה אני מגלה שזה לא שאני לא יכולה לבשל, אני פשוט לא נהנית מזה.

elley

New member
נשמע טעים

המטבח לא צריך להיות מלוכלך בשביל שינקו אותו לפני השימוש. לפעמים זה פשוט בשביל "להכנס לראש" של בישול. סוג של "סדר פעולות". פעם אהבתי לבשל. היום אני בעיקר מתעצלת...

היה טעים

אבל בלתי מהנה להכין. מילא.

בתור מובטלת הבית אני משתדלת לתרום את חלקי כל כמה זמן, זו היתה התרומה התקופתית.

למעלה