מתעניינת

חן ל

New member
מתעניינת../images/Emo66.gif

שלום! אני בימים אלו מסיימת (בשעה טובה ומוצלחת...) ללמוד בתיכון. אני בן אדם אם יד טובה אם אתם יודעים למה אני מתכוונת ותמיד ידעתי שבעתיד אעסוק בתחום שקשור לעיצוב- או גרפיקה. בכל אופן יש לי שני שאלות: 1- אילו תפיקידים יש בצבא, אם בכלל, שקשורים לתחום ואיך אני יכולה להגיע אליהם? (אני אשאל גם בפורום מתגייסים) 2- מהם תנאי הקבלה ללימודים גבוהים בנושא? תודה!

yonabarak

New member
יש כמה אפשרויות

יש את יחידת הגרפיקה של חיל חינוך שיושבת בצריפין. יש את עיתון במחנה, בטאון חיל-האויר. תנאי קבלה ללימודים גבוהים בעיצוב: בגרות מלאה, אבל אין חשיבות לממוצע. אפשר אפילו להתקבל בלי בגרות מלאה, אם את מתחייבת להשלים אותה תוך כדי השנה הראשונה. לא צריך פסיכומטרי. יש בד"כ שילוב כלשהו של מבחני קבלה מעשיים עם ראיון אישי ובדיקה של תיק עבודות.

yanivfel

New member
הנה עוד כיוון מומלץ:

שימי לב: תתקשרי למודיעין בזק 144 ותבקשי את המודיעין הטלפוני של צה"ל. כן... יש גם להם מודיעין כמו 144 משלהם. במודיעין הטלפוני של צה"ל תבקשי את מפ"ה בגלילות, מדור פיתוח לומדה. להשכלה כללית: מפ"ה הם ראשי התיבות של: מרכז פיתוח הדרכה. ולהשכלה ספציפית יותר: מדובר במרכז שבו יושבים אנשי מקצוע - אזרחים עובדי צה"ל וחיילים כאחד. תפקידם - לפתח לומדות מחשב למקצועות הצה"ליים השונים, אותם לומדים חניכים בבסיסי ההדרכה של צה"ל. הם ת-מ-י-ד צריכים אנשים חדשים ומוכשרים שיעבדו או ישרתו אצליהם. הם מחפשים ת-מ-י-ד כאלו עם יד טובה, ובמידה ותמצאי חן בעינהם, מייד עם גיוסך לצה"ל את משובצת אליהם כך שכבר בשלב בו תעברי את הטירונות תדעי שאת מגיעה אליהם ולא לשום חור מסריח אחר. אם דברים לא השתנו שם באופן ניכר בשנה האחרונה, מנהלת המרכז לפיתוח לומדה נקראת: טל לוטן. תנסי לדבר איתם ולהסביר לה שאת פונה בעקבות המלצה של חייל שלה לשעבר. בהצלחה.

למעלה