מתעניינים בדירה

מתעניינים בדירה

ראינו דירה שמאוד מתאימה לנו. אחרי הביקור בדירה (יש בה שוכרים ולא ראינו את בעלי הבית) אמרנו לתווך שאנחנו רואים בדירה פוטנציאל ומתעניינים בה מאוד. ואז המתווך נזכר להגיד לנו שיש להם קונה אחר.. אני לא יודעת בדיוק באיזה שלב הם נמצאים (הוא הגיע יומיים לפנינו..) אבל אין לי ספק שהדירה הזו תימכר בלי בעיה (ראיתי הרבה דירות באזור). יש לנו מה לעשות כרגע או שפשוט צריך לחכות ולראות?

מתסכל ומעצבן. :(

הלוואי..

מדובר במציאה.. ראיתי המון המון דירות באזור, המון. ואף אחת לא מתקרבת לזו.. יש לה פוטנציאל אדיר. זה מבאס נורא נורא.

3718

Member
למה לא תגיד למתווך את רצונך ?

אתה מעוניין בדירה. מוכן לשלם המחיר. יש לך את הכסף מוכן בחשבון הבנק. אם המוכר רציני, אז גם אתה תהיה רציני. והכל יכול לרוץ מהר מאד (בהנחה שזה נכון).
אם יש קונה מתחרה, אז זה יצור מצב שהמוכר יבין שיש לו אלטרנטיבה. הרבה פעמים עסקאות נתקעות בגלל תשלומים\ משכנתא, ואז אתה תיכנס פנימה בתור האביר על הסוס הלבן שמושיע המוכר.
אם אין קונה מתחרה, אז אתה בפנים.
&nbsp
אני לא חושב שצריך לסבך דברים. תגיד למתווך רצונך, ותראה לאן זה יתגלגל. אני לא מאמין גדול במשחקים, אם הדירה טובה והמחיר הוגן, למה לשחק משחקים?
&nbsp
&nbsp

אם אינך בוטחת במתווך

וחוששת שהוא אינו הגון עימך, ו"ממציא" מתעניין נוסף על מנת לגרום לך לשפר את הצעתך, הרי שקשר ישיר עם המוכר יכול לאשש או להפריח את חששך.
&nbsp
אין כאן חס וחלילה הצעה להוציא את המתווך מהתמונה באופן שתמנעי ממנו את שכרו אלא הצעה לוודא שהוא אינו גורם שעלול לסכל בעבורך את העסקה.

Tal Kremer

New member
נשאר לחכות ולראות, לפעמים הקונה הוא פיקטיבי

רק על מנת לייצר לחץ עליכם.

h a j b i

New member
מה שעושים זה ככה

מבקשים מחבר להתקשר גם למתווך יום אחרי ולהתעניין בדירה. אם החבר גר באזור ויש לו קצת זמן פנוי עדיף אפילו שילך לראות אותה גם כדי להראות קצת רצינות.
החבר מן הסתם יראה הרבה פחות התלהבות לרכוש את הדירה ותתפלאי לגלות איך גרסאות המתווך משתנות.
&nbsp
כמו כן, ממשיכים לראות דירות נוספות.
&nbsp
אני עוד לא נתקלתי במתווך אחד אפילו שלא טען שיש עוד קונים לדירה ושכדאי להזדרז ועד עכשיו כל הדירות הללו עדיין מפורסמות למכירה ע"י אותך משרדי תיווך ומוקפצות מידי יום.
&nbsp
כמובן שאפשר תמיד להתקשר למתווך ולהגיד שאתם מוכנים להציע הצעה גבוהה יותר אבל לא הייתי ממליץ על זה

למעלה