מתעניין.. שרשור: האם אתם מכירים את המדריכים שלכם גם בשמם האמיתי (שם ומשפחה..)?
פ פ א ו New member 27/2/04 #1 מתעניין.. שרשור: האם אתם מכירים את המדריכים שלכם גם בשמם האמיתי (שם ומשפחה..)?
T thorondor New member 27/2/04 #4 אצל איסקילו מקורדאו ג'י אורו. קוראים לו אלדד. (זרח מפרחוני שם המשפחה שלו)
פ פ א ו New member 27/2/04 #5 ../images/Emo13.gif רואה...? וגם נכון שיותר טבעי לך לפנות ולהתייחס אליו בכינוי ושלפעמים אתה שוכח את השם? אני לא מאמין שיש הרבה פה שיודעים מה השמות האמיתיים של המורים שלהם ....!
../images/Emo13.gif רואה...? וגם נכון שיותר טבעי לך לפנות ולהתייחס אליו בכינוי ושלפעמים אתה שוכח את השם? אני לא מאמין שיש הרבה פה שיודעים מה השמות האמיתיים של המורים שלהם ....!
T thorondor New member 27/2/04 #7 אני לא מבין מה הנקודה. אני יודע את שם המשפחה שלו, אני פשוט לא זוכר אותו. וכן, יותר נוח לי לפנות אליו כאיסקילו, מאשר כאלדד; כמו שלו יותר נוח לפנות אליי כשרוך מאשר כלי.
אני לא מבין מה הנקודה. אני יודע את שם המשפחה שלו, אני פשוט לא זוכר אותו. וכן, יותר נוח לי לפנות אליו כאיסקילו, מאשר כאלדד; כמו שלו יותר נוח לפנות אליי כשרוך מאשר כלי.
פ פ א ו New member 27/2/04 #8 הנקודה היא שזה מצחיק שבקפוארה אתה תחת זהות בדויה.. עד שלא מכירים אותך בשמך האמיתי. הבנת?
T thorondor New member 27/2/04 #9 אבל כן מכירים אותי בשמי האמיתי. חבריי לקבוצה יודעים איך קוראים לי, אבל מעדיפים לקרוא לי שרוך.
פ פ א ו New member 27/2/04 #10 בדיוק דיברנו על זה פה כולם.. ובגלל זה אני שואל על המדריכים- על אנשים שכבר מזמן לא משתמשים בשם שלהם.
D dor the man New member 28/2/04 #18 המדריך שלי הוא surfista../images/Emo108.gif והשם שלו זה אודי יאבו
J jennie 00 New member 27/2/04 #16 אני יודעתת ../images/Emo151.gif השם של המאמנת שלי הוא : תמר בן-ארי...
פ פ א ו New member 28/2/04 #19 ../images/Emo6.gif מישהו יודע מה השם משפחה של ג'יני (יעל) ושל מלבדה (שירה)?