מתעורר בבוקר

metro12

New member
מתעורר בבוקר

נכון שאני לא לבד במיטה כל בוקר, אבל באגן הירכיים תמיד יהיה איבר שירגיש קצת לבד. מתקשה לאיטו עם כל נשימה ומבקש לבקוע את השמיכה. באותם רגעים אני מדמיין מה קוראות הפורום היו אומרות על זה עכשיו...

בעיה

אם אנחנו לא רואות, אנחנו לא יודעות מה להגיד

metro12

New member
לראות...

לא מספיק שאני מספר לכן על זה? צריך גם לראות ממש? בעיה, כי זה מתחת לשמיכה

metro12

New member
מתוך שינה

מתוך שינה את שואלת: מה הבעיה?
אני לא יודע אם את מדברת אלי או חולמת, עכשיו כשרק קצת אור חודר מבין סדקי התריס.
יש לי בעיה קשה מאד, אני מנסה ללחוש אבל יוצא לי הקול העמוק הרגיל שלי. כשההורמונים זורמים חופשי והלב כבר דופק בחזה כמו מנוע של אופנוע כבד.
ידך הימנית זוחלת לאורך הגב שלי, יורדת אל המתניים וחודרת מתח לישבן שלי, שמתכווץ ומנסה לתפוס אותה. את לא מוותרת ונכנסת עמוק לכיוון האשכים שלי. מגע אחד בקצות אצבעותיך וציפורניך הדקות מקשיחות לי את הביצים בעונג רגעי ומיידי. כף ידך מתהדקת בבסיס האשכים שלי ומסתובבת קלות שם.

metro12

New member
השמיכה ...

השמיכה פרושה עלי כמו אוהל ומתחיל כבר כאב לוחץ בכיפת הזין. מפשק את רגליי ומרים את הברכיים קצת ויוצר לך מרחב פתוח יותר למשחקי התאווה שלך בין האשכים לאיבר המתוח. כל ריפרוף שלך על בסיס הזין שולח פולס של תשוקה עד לקצה שלו ומנפח אותו עוד קצת למעלה.
מפתל את הגב קצת ומנסה לרמוז לך כמה אני צריך אותך עכשיו. אבל אל תפסיקי לגעת שם אף פעם...
אני על הגב, וידי השמאלית עוטפת את גבך מאחור ומוצאת את הפיטמה השמאלית שלך נטויה הצידה. ממולל אותה ומרגיש את ההתקשות הקלה. עורך הרך נותן לי זמן להשתהות סביב הפיטמה הכדורית הזאת. לגעת בה לאט מכל הכיוונים ומעט לצבוט. יש לי זמן . כף ידך מלטפת את החלק התחתון של הזין ומתקדמת לאיטה לקצהו. אני מפנה לך עוד קצת מקום לתאווה שלי.

metro12

New member
גופך מתחמם לצידי

תוך כדי שאת מעסה את האיבר הקישח שהתעורר בחשיכה, את מתחככת לצד גופי. הרגשה כל כך נעימה לחוש את העור הרך שלך, כשהשד שלך נמעך על צידי החזה שלי. ידי השמאלית שעיסתה את פטמתך מגששת דרכה לפיך. אני מכניס את אצבעותי אחת אחר השניה, ואת מוצצת אותן ומרטיבה מאד. אני חוזר לגעת בפטמתך עם הרטיבות המענגת הזאת, ואת כבר מקשתת את גבך , כאילו אומרת לי לרדת למטה. ידי הרטובה שואבת עוד רוק מפיך ויורדת מתחת לישבנך המוצק והחלק. ידך הימנית עדיין מעסה את כלי הזין שלי ומתחילה לעלות ולרדת עליו במרץ ובקצב. אני מגשש עם הבוהן שלי בתחתית האגן שלך, ומוצא את מנהרת המעיין השופע. הבוהן החזקה חודרת הישר פנימה ואת נאנקת.את רוקדת בקצב על כף ידי כאילו היית על ענף של עץ גבוה בג'ונגל רחוק. קולות התוכים מתערבבים בגניחותיך וידי הימנית מתחילה לעשת דרכה לעבר שפתייך הרטובות שם למטה...

למעלה