מתעוררת......

אוסי

New member
מתעוררת......

הרגשה פנימית מעיקה ... לא נותנת לגופי מנוחה... רוצה לפרוק הכל ...להוציא החוצה ... עולה לגג הבית ...כדי להיות קרובה .. קרובה אליך .. אולי תשמע זעקתי ... אולי תראה את כאבי .. אולי תעזור לי .... ואני לא מסתפקת באולי ... מנסה לקחת את עצמי בידיים ... שותפת פנים המים ... ועוצמת עיניים ... חולמת ....חולמת על דברים טובים ... מדמיינת ...מדמיינת אותי מאושרת ... מתעוררת ...ולסיוט חוזרת ...

Mrs.Dvash

New member
אוסה שלי

הלוואי והייתי יכולה למצוא לכאב כזה תרופה. הלוואי והיה בידי לעזור ולמצוא לך נחמה. כל שביכולתי לעשות הוא רק להגיד תהיי חזקה, קבלי חיבוק ונשיקה, והמווווןןןןןןן הממממוווווןןןןן אהבה. רוצה שאני ופוש נדבר אתך בדרך לאילת? :)

אוסי

New member
בטח ...אהובתי ....

יוווווו ...עכשיו אני מזה שמחה .... נהנו תעשו חיים ... תשכחו פה מכול המשוגעים...... ותתקשרו נדבר.... סעו לאט....... אוהבת אוסי.

Mrs.Dvash

New member
לא מצחיקולדה שלי

אנחנו טסים לשם אבל עד הטיסה יהיו לנו איזה שעה שעתיים לשרוף. ושנינו נדבר עם אוסה פוסה בלבוסה [ואיי מה קורה לי היום :cool:] רוצה בושם מאילת? :)

סליחה שאני מתפרצת....

אני לא מתליחה לשלוח לך מייל דובשה... :-( אגב אפשר להתפלח לתא מטען?! הפסיכית.

dafna l

New member
אוסי

להתעורר למציאות כואבת לחוות מחדש את הסיוט זאת הדרך להתמודדות זאת הדרך להתחדשות המשיכי לחלום ולהאמין יום אחד תתעוררי להתגשמות החלמות שולחת לך חיבוק מחמם כמו שמיכת פוך דפי

למעלה