מתעוררת מאוחר

integrity1

New member
מתעוררת מאוחר

נודע לי רק לאחרונה בצורה ברורה שיש לי בעית קשב וריכוז ואני בת 50, זאת בעקבות גילוי שבני בן ה9 הוא בזה ואני רואה דברים רבים שקורים לו מתאימים למה שקרה לי בילדותי. בני מטופל אך אני לא, ואני ערה לזה שאני צריכה גם להיות מטופלת (למרות גילי המופלג). יש לכם עצות עבורי?

b a r b a i m a

New member
שלום. מדוע לדעתך את צריכה להיות

מטופלת? גם אם אובחנת עם הפרעות קשב וריכוז-האם העבודה היומיומית שלך מצריכה ריכוז גבוה? האם לא הסתדרת עד היום? לדעתי צריך לשקול את זה לעומק-אם הסתדרת עד היום מדוע פתאום להתחיל טיפול?

ברוכה הבאה../images/Emo140.gifאף פעם לא מאוחר!

הרבה מבוגרים מגלים את ההפרעה אצלם, בעקבות הגילוי ואבחון ילדיהם. תמיד ניתן להתחיל לטפל. תמיד מומלץ לנסות למצוא כיצד לשפר תפקודים המכבידים עלינו בשיגרה. ממליצה לך מאוד לעבור אבחון מסודר במכון/רופא (פסיכיאטר או נוירולוג) המתמחה בהפרעות קשב וריכוז. בבחירת הטיפול, ממליצה לך לשים דגש על הנקודות המפריעות לך ביותר. האם התארגנות? הריכוז? פתיל קצר? ולחפש טיפול בהתאם. מצרפת עבורך קישור לספריית הפורום, שם לרשותך מידע רב.
נשמח לראותך כאן עוד הרבה.בהצלחה!

zivadina

New member
אף פעם לא מאוחר

אני אובחנתי בגיל 45, והאבחון הסביר לי הרבה בעיות שלי. למדתי לסלוח לעצמי ולקבל את הבעיות, ולמדתי לטפל בבעיות בדרך ייחודית משלי, כולל ריטלין במצבים שצריך. לדעתי, גיל מופלג מופיע רק אצל אדם שלא רוצה להשתנות. מאחלת לך הצלחה רבה!!!

עינת12

New member
לעולם לא מאוחר מדי

גם אני אובחנתי בגיל מאוחר. כמו זיוה וחיוך מעלי, ממליצה לך בכל לב להתאבחן (אצל נוירופסיכולוג, פסיכאטר או נוירולוג). האבחון הוא הצעד הראשון להבנה ותיקון. בהצלחה

05 מיכל

New member
כן, תצטרפי לפורום, ואז

אני אתחיל להרגיש צעירה, כי אהיה השלישית מלמעלה כאן. עד עכשיו רק זיוה מגינה עלי מלהיות "זקנת השבט". (בלי לזלזל בזיוה, כמובן...) סתאאם... ברוכה הבאה! שוטטי אצלנו, תקראי, "תבשלי" את המידע והתובנות אצלך בראש, וגם תבררי לעצמך באילו תחומים המצב היום לא נוח לך - ואח"כ תחליטי מה את רוצה לעשות עם זה.

integrity1

New member
תודה

מיכל, אעשה בדיוק מה שאת מציעה, אני עושה את זה זמן רב, אך חשוב לי להתמקד במה שקורה לי וזה מה שאעשה, תודה

TikvaBonneh

New member
טיפול בגיל מאוחרץ

זה דוקא נראה לי זמן מאוד מתאים, כי הילדים שלך גדולים ואולי את רוצה לעשות עכשיו משהו בשביל עצמך, שיכול להיות לימודים למשל, ואז כדאי שתוכלי להתרכז ולהפיק את המירב מהקורסים שאת לוקחת. בהצלחה.

למעלה