מתעדכנים

meravbr

New member
אסון גדול?

דווקא קראתי שפושקרנה מתרחבת לכיוון שיווק מזון אם השף ההוא שמכין אוכל "יהודי" בערוץ החיים הטובים

ננה f

New member
לא הבנתי

אם/עם? יש באנגליה הודית אחת, שכחתי את שמה, שעשתה הון מלהכין לאנגלים אוכל הודי קפוא , מנות טלוויזיה. האם פושקרנה התקנאה?

meravbr

New member
עם

האמת שהיא ניסתה פעם לשווק פה בארץ מנות לחימום מהיר והיה די מגעיל. מקווה שעכשיו ילך יותר (בכל זאת, ייצוא ישראלי
)

ננה f

New member
שיהיה בהצלחה. מי כמוני...

אבל להצליח על החיך הבריטי זה לא מתחרה בשוק הישראלי. יש עוד המון דברים שלא הצליחו פה. ע"ע התערובות לעוגות.

d a p h n a

New member
האמת היא

שהמוצרים לחימום מהיר שלה עדיין קיימים, והליין אף התרחב לכלול מנות תאילנדיות וסיניות נוסף על הודיות. לגבי המנות העיקריות לא התלהבנו, אבל יש סמוסה ממש נחמדה לחימום בטוסטר אובן.

davemen

New member
אסון גדול לא...

אבל אכלתי לא מעט ארוחות מהנות בסניף הזה, אז קצת עצוב. חוצמזה שאתמול בדיוק היינו בדרך לשם, וחשבתי להתקשר להזמין מקום. אחרי חצי שעה של צליל תפוס בשני טלפונים, הבנתי שיש בעיה, ואכן בסניף אחר אמרו שנסגר...

ג'פרי נייתן. גם כן שף. והמחירים שלו

במסעדה בברודWAY- לא זול בכלל. נורא משעשע לראות אותו מלמד מאכלים יהודיים ואת האלטרנטיבות שלו מחלבי לפרווה. לאוהבי הז'אנר ולנמנעים מחלבים.
הרקדנים בכובה נולד מפילים אותי עם הכשרון שלהם.
לא יכלו לסיים את הסמסטר השבוע? אין לי כח!

meravbr

New member
../images/Emo57.gif

היא הרבה יותר טוב, כבר מנוקה מהג'יפה של המקום ההוא. ביקורת רצית? הצחקת אותי.... הביאו לנו טייק אווי ביתי ומשובח. חוצמזה ה
הסכימה לאכול ממרקי בית החולים (פולניה אמיתית) ואכלה הרבה
ים שהסבתא הביאה לה מהירקן שמגדל בלי ריסוס
אכלנו גם מקדונלדס (איך לא) ובבית קפה עם השם בעל המעוף "אורקפה" שיזכיר לנו רשת איכותית אחת ועם לוגו של רשת כלל ארצית אחרת. ארוחת בוקר חביבה ביותר - 29 שח (חוץ מהזיתים המושחרים ובתירס מהקופסא בסלט
) יהיה טוב, מקווה שלא נחזור לשם בקרוב.

ו שתי

New member
חמסה טפו, ושלא תראו בה"ח מבפנים

יותר אף פעם. בכלל. כולנו.

למעלה